- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Günaydın herkese, gece ayaklarım altı yanıyo soguk suda bekletiyorum anca öyle uyuyorum sizde yaşayan varmı kızlar
Kıyafet olarak neler aldınız kızlar? Kaç tane hastane çıkışı aldınız mesela :)
Allah razı olsun canım benim inşAllah herşey kolay gelişir:) bazen amaan diyorlardır belki dediklerime ama ben söyleyeyim sevaptır, brnim bi arkadaşım vardı oda sezeryan oldu onada önerdim önemsemdi uygulamadı bile sütünü arttırmak için malt içecekler aldı ve hiçbir faydasını görmedi dünyanın parasını yatırdı ve sadece 2 ay emzirebildi benim en küçük kızım 3 yaşında ve onu süttrn keseli daha 8 ay oldu düşün o kadar emzirdim çok şükür, diyorlar bunlar koca karı işleri ama alakası yok doğal yoldan sütün geliyor paranıda evladına harcıyorsun Rabbim boşuna yaratmamış bazı şeyleri, mesela göğüs ucu yara olmasın diye krem falan soruyorlar ben sadece hastane çantama bir tane kuru soğan koyuyorum bebeği ilk emzirmeden 15 20 dk önce ikiye kesip suyunu sıkıp göğüs ucuna sürüp masaj yapıyorsun 5 dk falan sonra sıl bir bezle ne yarılıyor ne bişey oluyor onu dinlemeyen arkadaşlarım vardı çok çektiler yarıklardan bende keyfime baktım doğal antibiyotik tedavisiDua ederim tabi etmem mi Bu çorbayı öğrendiğime çok sevindim annem kv benm yanımda olurlar ama ananeme yaptırırız getirirler hastaneye içerim yeterki süt olsun bebeğime. Anne sütüne çok önem veriyorum inşallah emer ama emmese bile sağıp biberonla vermeyi düşünüyorum. Hastaneler içinde hasassiyetlerini duyduğuma çok sevindimengin tecrübelerini bizimle paylaştığın için çok teşekkürler buarada tecrübelerine daha çok ihtiyacım olcak kendi adıma :)
Evet canım ilk bebegim inşallah düzelirBakarsa dr her usg de gozukuyo cnm. Senin ilk bebegin mi? Endiselenme insallah duzelir diye dua edelim.
Eki Görüntüle 2023458 Kızlar merhaba dörtlü tarama yaptıranlar oldu mu aranızda sonuçları doktora göstermeden merak ettim ne durumda diye bilenleriniz varsa anlatabilir mi
Canım işte ben gittiğim bu doktora pek güvenemedim. Kendi doktorum cerrahpasada çok iyi bir hoca yıllardır ona giderim ben hiç korkutmaz gereksiz endişe yaratmaz onun haricinde acil durumlar için özelde de bir doktorla rakibe devam ediyorum ona da güvenirim o olmadığında yine hastanede başka bir kadın uzman var oba gittim bir kaç kez :)) nitekim hiç biri bu konudan bahsetmedi. Bu gittiğim 4. Dr sadece ilaç yazdırmak için evin yanındaki tip merkezine gittim ordaki doktor baktı soyledi. Ama usg cihazı bile tüplü televizyon gibiydi. Bilemedim ki kadın doğru mu baktı ya da önemliyse kendi doktorlarım neden uyarmadi. Tekrar kendi doktoruma gidip teyit ettircem sanırımUsg de her zaman plasentanin durumuna bakılır.o doktor iyiymiş bence ona devam edin.cunku plasentanin durumu çok önemli...benim doktorum her muayene de bakıyor
Canım benim ikili normal çıkmıştı bu test için 16hafta3 günlükken gitmiştim önden gidiyordu gelişimi doktorum üçlü gerek duymadı dörtlü bakalım demişti o yüzden yaptırdık ultrason da bebeğin bütün iç organlarına bakıldı mide böbrek kalp hepsini incelediCanm bu testten anlamıyotmda kacncı haftada yapılıyo bıde ne ıcın yapıyolar neye bakılıyo
Evet doğru söylüyorsun , olacağı varsa oluyormuş genetik diyorlar zaten , neyse bekleyip göreceğiz bakalım bizde nasıl olacakKullanıuormda canm catlayan catlar yone ben ıcım rahat etsn dıye kullanıyorm aslnda olcksa olur kı benım vucut brmal kılo alp vermede bile basende bacakta var catlamaya musaıt demekkı. Yapck bsey yk artık saglıklı olalımda bebslerdr saglklı olsn catlak kılo olsun napalm
Manüel olanlar zor kullanılıyor diye duymuştum cnm nasıldı.benim lansinoh ikiliydi.tanıyordum ikisini de 10dk da tamam.çalışan anne için zaman önemli ya belki elektrikli ve çiftli daha iyi olurCanım süt sağma makinesini ben son bebeğimde almıştım çünkü süt düğümlenmesi oldu çok sancılı bir durum onun için şart oldu rahatlatıyor, süt düğümlenmesi fazla sütten dolayı süt kanallarında peynirleşme olup tıkanıyor ve süt ürettikçe çok sancı çekiyorsun çok rahatlatıyor, normalde büyük pahalı almanoza gerek yok manuel olanlarındanda alabilirsiniz eczane de satılıyor wee nin falan 50 küsür
Canım çok güzelmiş ama dediğin gibi bunu çok az kullanabiliyorlar. Ben aynı fiyata park yatak aldım, ara katıyla birlikte; anne yanı için. Hem taşınabilir hem de çanta gibi katlanıyor. Bir de ilk çocuk olunca Allah nasip ederse diğerleri de kullanabilir dedim. Hem de 3-4 yaşına kadar kullanabiliyor. Aynı zamanda da oyun parkı olarak kullanabiliriz diye düşündüm.
Kuru börülce salatası bol dereotlu süt için birebir bende 23 aylıktı bıraktırdım başka sebeplerden dolayı emse daha gelirdi süt.kuru incir de iyi geliyor.bol su.ben bir de humana still tee içecek almıştımDua ederim tabi etmem mi Bu çorbayı öğrendiğime çok sevindim annem kv benm yanımda olurlar ama ananeme yaptırırız getirirler hastaneye içerim yeterki süt olsun bebeğime. Anne sütüne çok önem veriyorum inşallah emer ama emmese bile sağıp biberonla vermeyi düşünüyorum. Hastaneler içinde hasassiyetlerini duyduğuma çok sevindimengin tecrübelerini bizimle paylaştığın için çok teşekkürler buarada tecrübelerine daha çok ihtiyacım olcak kendi adıma :)
Ben öyle doğal şeyleri çok severim neden olmasın ki herkesin tecrübesinden de yararlanmak isterim. Çorbadan anneme bile bahsettim hiç yapmadım pirinçle yapıyorum ben dedi ama öğreniriz bi şekilde soğanla ilgili yazını da ekran görüntüsünü aldım zaten malt içeceklerde de buğday var zaten bildiğim kadarıyla süt yapan o diye düşünüyorum. Doğalı varken fayda görebiliyosan kimyasal karışımlara bakmamak lazımAllah razı olsun canım benim inşAllah herşey kolay gelişir:) bazen amaan diyorlardır belki dediklerime ama ben söyleyeyim sevaptır, brnim bi arkadaşım vardı oda sezeryan oldu onada önerdim önemsemdi uygulamadı bile sütünü arttırmak için malt içecekler aldı ve hiçbir faydasını görmedi dünyanın parasını yatırdı ve sadece 2 ay emzirebildi benim en küçük kızım 3 yaşında ve onu süttrn keseli daha 8 ay oldu düşün o kadar emzirdim çok şükür, diyorlar bunlar koca karı işleri ama alakası yok doğal yoldan sütün geliyor paranıda evladına harcıyorsun Rabbim boşuna yaratmamış bazı şeyleri, mesela göğüs ucu yara olmasın diye krem falan soruyorlar ben sadece hastane çantama bir tane kuru soğan koyuyorum bebeği ilk emzirmeden 15 20 dk önce ikiye kesip suyunu sıkıp göğüs ucuna sürüp masaj yapıyorsun 5 dk falan sonra sıl bir bezle ne yarılıyor ne bişey oluyor onu dinlemeyen arkadaşlarım vardı çok çektiler yarıklardan bende keyfime baktım doğal antibiyotik tedavisiburdada yazmıştum önceden dinlemek isteyen olursa dinler:) ben paylaşayımda gerisi onlara kalır tabi
daha önce lr da kullandım ama bana pek iyi gelmedi. bende de özellikle ellerimde egzama var, hamilelikte çok arttı malesefBenim cildim de öyle çok hassas.egzama vs sorunlarım oluyor genelde.lr ürünlerine baktınız mı hiç? Onun seti oluyor bebek için.ben çatlak kremini kullanıyorum.cok hoşuma gitti.belki o seti de alabilirim.
Çok güzelmiş benim de istediğim bi tür ama 1 yaşına kadar kullanacağımdan şüpheliyim o yüzden normal sallanan beşik alıp tek seferde işi bitirebilirim diye düşünüyorum. Normalde sepet ya da bu tür küçük beşikte de hevesim var ama..
ilk defa duyduğum bir şey ben hem özel hem devlete gidiyorum devlete ard arda gittiğim haftalar çok oldu, sanırım biraz da doktorun yaklaşımı ile ilgili.Devlet hastanesine gidenler sadece 1 dr a mi muayene olmak zorundayız. Benim dr um izinde oldugu icin diger dr a randevu aldim ama muayene etmedi. Bu ay muayeni olmussun dedi. Özelde istersen hergun git farklı dr gir sorun olmuyo.
Malt icecekler pek masum gözukmüyo sanırım. Ilk defa burda duyup simdi biraz baktimda.Ben öyle doğal şeyleri çok severim neden olmasın ki herkesin tecrübesinden de yararlanmak isterim. Çorbadan anneme bile bahsettim hiç yapmadım pirinçle yapıyorum ben dedi ama öğreniriz bi şekilde soğanla ilgili yazını da ekran görüntüsünü aldım zaten malt içeceklerde de buğday var zaten bildiğim kadarıyla süt yapan o diye düşünüyorum. Doğalı varken fayda görebiliyosan kimyasal karışımlara bakmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?