2017 Aralık Anneleri

Allah razı olsun canım benim inşAllah herşey kolay gelişir:) bazen amaan diyorlardır belki dediklerime ama ben söyleyeyim sevaptır, brnim bi arkadaşım vardı oda sezeryan oldu onada önerdim önemsemdi uygulamadı bile sütünü arttırmak için malt içecekler aldı ve hiçbir faydasını görmedi dünyanın parasını yatırdı ve sadece 2 ay emzirebildi benim en küçük kızım 3 yaşında ve onu süttrn keseli daha 8 ay oldu düşün o kadar emzirdim çok şükür, diyorlar bunlar koca karı işleri ama alakası yok doğal yoldan sütün geliyor paranıda evladına harcıyorsun Rabbim boşuna yaratmamış bazı şeyleri, mesela göğüs ucu yara olmasın diye krem falan soruyorlar ben sadece hastane çantama bir tane kuru soğan koyuyorum bebeği ilk emzirmeden 15 20 dk önce ikiye kesip suyunu sıkıp göğüs ucuna sürüp masaj yapıyorsun 5 dk falan sonra sıl bir bezle ne yarılıyor ne bişey oluyor onu dinlemeyen arkadaşlarım vardı çok çektiler yarıklardan bende keyfime baktım doğal antibiyotik tedavisi burdada yazmıştum önceden dinlemek isteyen olursa dinler:) ben paylaşayımda gerisi onlara kalır tabi

Kızlar merhaba dörtlü tarama yaptıranlar oldu mu aranızda sonuçları doktora göstermeden merak ettim ne durumda diye bilenleriniz varsa anlatabilir mi

Usg de her zaman plasentanin durumuna bakılır.o doktor iyiymiş bence ona devam edin.cunku plasentanin durumu çok önemli...benim doktorum her muayene de bakıyor
Canım işte ben gittiğim bu doktora pek güvenemedim. Kendi doktorum cerrahpasada çok iyi bir hoca yıllardır ona giderim ben hiç korkutmaz gereksiz endişe yaratmaz onun haricinde acil durumlar için özelde de bir doktorla rakibe devam ediyorum ona da güvenirim o olmadığında yine hastanede başka bir kadın uzman var oba gittim bir kaç kez :)) nitekim hiç biri bu konudan bahsetmedi. Bu gittiğim 4. Dr sadece ilaç yazdırmak için evin yanındaki tip merkezine gittim ordaki doktor baktı soyledi. Ama usg cihazı bile tüplü televizyon gibiydi. Bilemedim ki kadın doğru mu baktı ya da önemliyse kendi doktorlarım neden uyarmadi. Tekrar kendi doktoruma gidip teyit ettircem sanırım

Canm bu testten anlamıyotmda kacncı haftada yapılıyo bıde ne ıcın yapıyolar neye bakılıyo
Canım benim ikili normal çıkmıştı bu test için 16hafta3 günlükken gitmiştim önden gidiyordu gelişimi doktorum üçlü gerek duymadı dörtlü bakalım demişti o yüzden yaptırdık ultrason da bebeğin bütün iç organlarına bakıldı mide böbrek kalp hepsini inceledi

Evet doğru söylüyorsun , olacağı varsa oluyormuş genetik diyorlar zaten , neyse bekleyip göreceğiz bakalım bizde nasıl olacak

Ankara'da olanlar hangi hastanede hangi doktora gidiyorsunuz. Ben tatil için 2 ay burdayım hem normal kontrole gitmem lazım hem de ayrıntılıya girmem lazım. Siz hangi doktorlara gittiniz . Bir de fiyat söylerseniz sevinirim.

Manüel olanlar zor kullanılıyor diye duymuştum cnm nasıldı.benim lansinoh ikiliydi.tanıyordum ikisini de 10dk da tamam.çalışan anne için zaman önemli ya belki elektrikli ve çiftli daha iyi olur

Eki Görüntüle 2023462

Bu fıyatlara az daha buygunu bulrmuyumkı acep 1 yasa kadr dıyo bu
Canım çok güzelmiş ama dediğin gibi bunu çok az kullanabiliyorlar. Ben aynı fiyata park yatak aldım, ara katıyla birlikte; anne yanı için. Hem taşınabilir hem de çanta gibi katlanıyor. Bir de ilk çocuk olunca Allah nasip ederse diğerleri de kullanabilir dedim. Hem de 3-4 yaşına kadar kullanabiliyor. Aynı zamanda da oyun parkı olarak kullanabiliriz diye düşündüm.
Bir de büyüyen beşik almak istiyorum ayrı oda yapmak için. Gardırobu şifonyeri de orada durur. Onlar da 9-10 yaşa kadar oluyormuş.

Kuru börülce salatası bol dereotlu süt için birebir bende 23 aylıktı bıraktırdım başka sebeplerden dolayı emse daha gelirdi süt.kuru incir de iyi geliyor.bol su.ben bir de humana still tee içecek almıştım

Ben öyle doğal şeyleri çok severim neden olmasın ki herkesin tecrübesinden de yararlanmak isterim. Çorbadan anneme bile bahsettim hiç yapmadım pirinçle yapıyorum ben dedi ama öğreniriz bi şekilde soğanla ilgili yazını da ekran görüntüsünü aldım zaten malt içeceklerde de buğday var zaten bildiğim kadarıyla süt yapan o diye düşünüyorum. Doğalı varken fayda görebiliyosan kimyasal karışımlara bakmamak lazım

Benim cildim de öyle çok hassas.egzama vs sorunlarım oluyor genelde.lr ürünlerine baktınız mı hiç? Onun seti oluyor bebek için.ben çatlak kremini kullanıyorum.cok hoşuma gitti.belki o seti de alabilirim.
daha önce lr da kullandım ama bana pek iyi gelmedi. bende de özellikle ellerimde egzama var, hamilelikte çok arttı malesef

Eki Görüntüle 2023462

Bu fıyatlara az daha buygunu bulrmuyumkı acep 1 yasa kadr dıyo bu
Çok güzelmiş benim de istediğim bi tür ama 1 yaşına kadar kullanacağımdan şüpheliyim o yüzden normal sallanan beşik alıp tek seferde işi bitirebilirim diye düşünüyorum. Normalde sepet ya da bu tür küçük beşikte de hevesim var ama..

Devlet hastanesine gidenler sadece 1 dr a mi muayene olmak zorundayız. Benim dr um izinde oldugu icin diger dr a randevu aldim ama muayene etmedi. Bu ay muayeni olmussun dedi. Özelde istersen hergun git farklı dr gir sorun olmuyo.
ilk defa duyduğum bir şey ben hem özel hem devlete gidiyorum devlete ard arda gittiğim haftalar çok oldu, sanırım biraz da doktorun yaklaşımı ile ilgili.

Kızlar kene ısırmış beni
Farkedene kadar da 4-5 gün kalmış boynumda
Görünce salı günü hemen acile gidip çıkarttırdık
Tahlil verdik iyiydi sonuçlar
Bugün de tekrar tahlil verdik
Haftaya tekrar vericem
Birşey olmasın çok korkuyorum
Ben sakındıkça birşeyler çıkıyor
Moralim çok bozuk
Bebeği etkilemez değil mi bu durum

Malt icecekler pek masum gözukmüyo sanırım. Ilk defa burda duyup simdi biraz baktimda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…