2017 Aralık Anneleri

Kızlar doğum sonrası yemek için dolaba birşeyler koyacakmısınız benim ikinci kız olacak inşallah iki çocukla zorlanmayım diye yapıp atayım diyorum

kızlar merhablr nsılsınız?sırt üstü yatmak zararlımıdır?bıde kılo alanınız varmı benım iştah tavan yaptı vAllahi))karnımda çok çıkmamış birazcık göbüş var o kadar

Kizlar aranizda ucak yolculugu yapan oldu mu.ben bilet kesecemde.doktoruma ulaşamiyomda sormak icin.

Oldu. 28.haftaya kadar doktor raporu olmaksızın uçabilirsiniz ama bol bol su icin çok ödem yapıyor benim vucudum mesela. Size de olmasın.

kızlar merhablr nsılsınız?sırt üstü yatmak zararlımıdır?bıde kılo alanınız varmı benım iştah tavan yaptı vAllahi))karnımda çok çıkmamış birazcık göbüş var o kadar
Sol yana yattığında kan akışı daha fazla oluyormuş diye biliyorum
Doktor da sürekli sırt üstü yatma sol yanına yat demişti.
Ben 3 kilo aldım şimdilik :)
52 den 55

Canim benim istahim tavan yaptı sürekli birşeyler yiyorum ama kilo da almadım gobegim de çıkmadı soruna gelince benim doktorum 4. Aydan sonra saga ve sola yan üst sırtüstü yatma ddi

sola yatmak daha iyi diye cok yerde okudum.mesela benm damarlarm cok belirgn sola yattgmda gobegimdeki damarlar daha bi belli oluyo.alakasi midir emin degilim.acliga gelirsek surejli aciz.ceviz badem meyve ile geçirmeye calisiyrz ama saat basi mide kazinmasi oluyo.gobegim suan 6 aylik gibi ic karnim dar oldugu icin cunku daha 10 haftalkken cikmaya basladi.8 9 ayligi dusunemiyrm bile

bende o zaman sırt üstü uzanmakdan vazgeçiyim)ne güzel y çok kılo almmışsın ben ıkı haftaya ya bi haftya bı kilo alıyorum(((
Sol yana yattığında kan akışı daha fazla oluyormuş diye biliyorum
Doktor da sürekli sırt üstü yatma sol yanına yat demişti.
Ben 3 kilo aldım şimdilik :)
52 den 55

Canim benim istahim tavan yaptı sürekli birşeyler yiyorum ama kilo da almadım gobegim de çıkmadı soruna gelince benim doktorum 4. Aydan sonra saga ve sola yan üst sırtüstü yatma ddi
maşAllah canım ben kilo çok aldım ama endişeliyim(

[QUOTE="dilekylmz22, post: 52308926, member: 802255yiyyatmak daha iyi diye cok yerde okudum.mesela benm damarlarm cok belirgn sola yattgmda gobegimdeki damarlar daha bi belli oluyo.alakasi midir emin degilim.acliga gelirsek surejli aciz.ceviz badem meyve ile geçirmeye calisiyrz ama saat basi mide kazinmasi oluyo.gobegim suan 6 aylik gibi ic karnim dar oldugu icin cunku daha 10 haftalkken cikmaya basladi.8 9 ayligi dusunemiyrm bile[/QUOTE]
teşekkür ederım canım yorumın için bende ceviz fln yiyprum ama yinede midem kazınıyor(

Uni baby nin ürünleri çok güzel ben kampanya olunca ıslak pamuk mendilini şampuanını stoklamaya başladım.
Daha önce kullandım mı üni baby bilmiyorum ama ben kızım da bir kere kullandım saçlarını çok kötü yaptı keçe gibi oldu resmen.bübchen kullanıuordum temin edemeyince denemiştim şimdi janshons baby aldım o da çok güzel saçları yumuşacık yapıyor aklınızda olsun.

sırt üstü yatıldığında rahim damarlara baskı yapıyor ve bebeğe kan gitmesini engelliyor bu nedenle kaçınmamız lazım.Sola yatılmasını öneriyorlar bebişlerimiz için katlanacağız.

ben henüz kullanmadım arkadaşlarım memnun kaldı.Bebeğim yok henüz:)

üstü yatıldığında rahim damarlara baskı yapıyor ve bebeğe kan gitmesini engelliyor bu nedenle kaçınmamız lazım.Sola yatılmasını öneriyorlar bebişlerimiz için katlanacağız.
teşekkür ederim canım ben hep sırt üstü uzanıyordum bi problem olmazolmaz İnşAllah

Kızlar doğum sonrası yemek için dolaba birşeyler koyacakmısınız benim ikinci kız olacak inşallah iki çocukla zorlanmayım diye yapıp atayım diyorum
Benim ilk hamileliğim ama arksdaşlaeımda gördüğüm kadarıylagelecek misafirler için elmalı, çörek otlu kurabiye, sarma, yufkadan atıyorlardı bişeyler inş bende hazırlamayı düşünüorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…