kızlar merhablr nsılsınız?sırt üstü yatmak zararlımıdır?bıde kılo alanınız varmı benım iştah tavan yaptı vAllahi))karnımda çok çıkmamış birazcık göbüş var o kadar
kızlar merhablr nsılsınız?sırt üstü yatmak zararlımıdır?bıde kılo alanınız varmı benım iştah tavan yaptı vAllahi))karnımda çok çıkmamış birazcık göbüş var o kadar
Sol yana yattığında kan akışı daha fazla oluyormuş diye biliyorum
Doktor da sürekli sırt üstü yatma sol yanına yat demişti.
Ben 3 kilo aldım şimdilik :)
52 den 55
Canim benim istahim tavan yaptı sürekli birşeyler yiyorum ama kilo da almadım gobegim de çıkmadı soruna gelince benim doktorum 4. Aydan sonra saga ve sola yan üst sırtüstü yatma ddi
sola yatmak daha iyi diye cok yerde okudum.mesela benm damarlarm cok belirgn sola yattgmda gobegimdeki damarlar daha bi belli oluyo.alakasi midir emin degilim.acliga gelirsek surejli aciz.ceviz badem meyve ile geçirmeye calisiyrz ama saat basi mide kazinmasi oluyo.gobegim suan 6 aylik gibi ic karnim dar oldugu icin cunku daha 10 haftalkken cikmaya basladi.8 9 ayligi dusunemiyrm bile
Sol yana yattığında kan akışı daha fazla oluyormuş diye biliyorum
Doktor da sürekli sırt üstü yatma sol yanına yat demişti.
Ben 3 kilo aldım şimdilik :)
52 den 55
Canim benim istahim tavan yaptı sürekli birşeyler yiyorum ama kilo da almadım gobegim de çıkmadı soruna gelince benim doktorum 4. Aydan sonra saga ve sola yan üst sırtüstü yatma ddi
[QUOTE="dilekylmz22, post: 52308926, member: 802255yiyyatmak daha iyi diye cok yerde okudum.mesela benm damarlarm cok belirgn sola yattgmda gobegimdeki damarlar daha bi belli oluyo.alakasi midir emin degilim.acliga gelirsek surejli aciz.ceviz badem meyve ile geçirmeye calisiyrz ama saat basi mide kazinmasi oluyo.gobegim suan 6 aylik gibi ic karnim dar oldugu icin cunku daha 10 haftalkken cikmaya basladi.8 9 ayligi dusunemiyrm bile[/QUOTE]
teşekkür ederım canım yorumın için bende ceviz fln yiyprum ama yinede midem kazınıyor(
Daha önce kullandım mı üni baby bilmiyorum ama ben kızım da bir kere kullandım saçlarını çok kötü yaptı keçe gibi oldu resmen.bübchen kullanıuordum temin edemeyince denemiştim şimdi janshons baby aldım o da çok güzel saçları yumuşacık yapıyor aklınızda olsun.
sırt üstü yatıldığında rahim damarlara baskı yapıyor ve bebeğe kan gitmesini engelliyor bu nedenle kaçınmamız lazım.Sola yatılmasını öneriyorlar bebişlerimiz için katlanacağız.
Daha önce kullandım mı üni baby bilmiyorum ama ben kızım da bir kere kullandım saçlarını çok kötü yaptı keçe gibi oldu resmen.bübchen kullanıuordum temin edemeyince denemiştim şimdi janshons baby aldım o da çok güzel saçları yumuşacık yapıyor aklınızda olsun.
üstü yatıldığında rahim damarlara baskı yapıyor ve bebeğe kan gitmesini engelliyor bu nedenle kaçınmamız lazım.Sola yatılmasını öneriyorlar bebişlerimiz için katlanacağız.