- 23 Mart 2015
- 5.792
- 7.114
- 398
Teşekkürler canım ama ben şuan bırak 15 20 hareketi hissetmeyi tek bir hareket bile hissetmiyorumNette buldum bı Dr un sitesinde
hamilelik döneminin 28. haftasından sonra bebeğin yapmış olduğu hareket sayısı, bebeğin durumu ile ilgili gerçek bilgiyi verebilir. Bebek bir gün içerisinde 100 ile 150 defa hareket eder. Fakat bu hareketlerin hepsi, annenin hissedebileceği şiddette olmaz.
Gün içerisinde 15 ile 20 defa net hareketi hissetmek, bebeğin sağlıklı bir şekilde geliştiğini büyük oranda ifade etmektedir.
Benim 19. Haftada minik kapı tıklatılması gibi tekme oluyordu acaba hareket ediyor mu demiştim emin olamamıştım zaten sürekli de değildi yakındır hareket etmesiTeşekkürler canım ama ben şuan bırak 15 20 hareketi hissetmeyi tek bir hareket bile hissetmiyorum
Kızlarr alınacak listesi vs oluşturdunuz mu neler aldınız ilk önemli olanlar neler sonraya bırakılabilecekler fln nasıl yaptınız??
Kızlar karnınızın alt kısmında titreme gibi Bişi hissediyor musunuz
Arada oluyor Bnde de tekme gibi değil bu ne ki acaba
canim kimisi gec hissediyms.bole gobek deligi etrafinda kasiklara dogru misir patliyoms gibi seyirme gibi hic hissetmedn mi.belki hissettn ama bagirsak hareketyle karistrdn.23 24 te hissedenler var sikma canini.cunku duzenli pit pit icin cok erkenTeşekkürler canım ama ben şuan bırak 15 20 hareketi hissetmeyi tek bir hareket bile hissetmiyorum
Hmm olabilir cnmBende de oluyor. Sanırım içerde dönüyor yani ben ona yoruyorum . Çünkü o titresimlerden sonra tekmelerin yeri değişiyor
Canim bende senin gibi olumsuz dusunuyordum ama 22. Haftaya kadar normalmis senin de ilk hamileligin galiba onun için de geç hissedermisiz bende sadece dün akşam hissettim başka da hissetmedim doktor kontrolünde doktoruna sorarsin zatiCanım ben henüz hissedemedim ya. Sata göre 19.haftadayim bebeğe göre 20. Haftadayım artık endişelenmeye basladim
Canım böyle arada biseyler sanki oluyor ama haftada bi iki kere o yüzden bebek olduğunu düşünmüyorum bebek olsa tekrar hareket etmez mi. Benim göbek deliği değil de biraz daha aşağıda biseyler oluyor barsak gibi. Inşallah en kısa zamanda hissederimcanim kimisi gec hissediyms.bole gobek deligi etrafinda kasiklara dogru misir patliyoms gibi seyirme gibi hic hissetmedn mi.belki hissettn ama bagirsak hareketyle karistrdn.23 24 te hissedenler var sikma canini.cunku duzenli pit pit icin cok erken
Canım benim plesenta on duvar yerleşimli o da hareketlerin geç hissedilmesine sebep oliyormus. Belki onunla alakalıdır. Bebeğim iyi olsun da gerisi önemli değilCanim bende senin gibi olumsuz dusunuyordum ama 22. Haftaya kadar normalmis senin de ilk hamileligin galiba onun için de geç hissedermisiz bende sadece dün akşam hissettim başka da hissetmedim doktor kontrolünde doktoruna sorarsin zati
Aynen canim bebisin iyi olsunda hareketlerini elbet hissedersin zamanı gelinceCanım benim plesenta on duvar yerleşimli o da hareketlerin geç hissedilmesine sebep oliyormus. Belki onunla alakalıdır. Bebeğim iyi olsun da gerisi önemli değil
Gozunaydin Amin canim insallahKızlar ayrıntılı usg yaptırdım çok şükür bir sorun gözükmedi 355 gr olmuş minik kelebeğim darısı başınıza insallah
hindistan cevizi yağı kokuyor diye kullanmıyordum yine başladım. Gece onu sürdüm sabah lierac öğlen de vazelin. beslenmeme de dikkat etmeye başlayacağım artık çığrımdan çıktım.Canım ne yaparsan yap inan genetik o engel olamıyorsun ben sadece ilk gebeliğim de 27 kilo almama rağmen hiç çatlağım olmadı sadece badem yağına borçluyum bol bol yağ tarzı şeyler sür bebe yağı falanda olur, o eczanede satılan çatlak kremleri para tuzağından başka bi işe yaramıyor inanmıyorum ben onlara kullanan arkadaşlarım çatır çatır çatladı beni hiç dinlemediler
iste ilk basladgnda ole surekli hareket etmiyo.ben ilk hissettgmde 1 hafta sonra amca hissettm ikinci hareketini oda hapsirinca :)) simdi simdi her gun hissediyrm oda duzenli degil durtunce cevap veriyo.bide ben ptesi ayrintiliya girdim ya bebek yuz ustuydu dr yuzunu gormek için dondurdu onu o gunden beri daha cok hissediyrm.yani bebegin durusuyle cok alakali.hic sikma canini ilk bebeklermz diye her hareketi hissedemiyrz ayirt edemiyrzCanım böyle arada biseyler sanki oluyor ama haftada bi iki kere o yüzden bebek olduğunu düşünmüyorum bebek olsa tekrar hareket etmez mi. Benim göbek deliği değil de biraz daha aşağıda biseyler oluyor barsak gibi. Inşallah en kısa zamanda hissederim
tatlım benim ilk gebeliğim ilk gebelikte geç hissedilir derler. Çoğu zaman da gaz mı bebek mi anlayamıyoruz. Biraz beslenmeden sonra biraz da dinlenirken daha iyi hissediyorum ben de bebeğimi ama çok çok minik hareketler olduğu için, henüz bebek daha çok güçsüz olduğu için zor hissediliyor. Üstelik çok hareket eden birisiysen bu daha da zor oluyor. Süt iç, incir veya çikolata ye ve uzan veya rahat pozisyonda otur kendini dinle, saniyelik kıpırtılar hissedersin.Günaydın. Bebeğin hareketleri kaçıncı haftada artık her gün düzenli hissedilmeye baslaniyor. Ben hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum 20 haftalik oldum nerdeyse
kızlar bu alınacak listesini de birinci sayfada görsek ne harika olurdu.Kızlarr alınacak listesi vs oluşturdunuz mu neler aldınız ilk önemli olanlar neler sonraya bırakılabilecekler fln nasıl yaptınız??
buldum senii:)) urunler geldi onu haber verecektm.gayette hoslar kötü degiller yeni doganlari tamamldm gibi bisey.3 6 aylarida artk hm den yada lcw dan almayi dusunuyrm.ama gelenlerden memnunum yani almak istersen dusuneblrsn.Canim bunlari hangi siteden aldin.eline ulastimi.kalitesi falan nasil memnunmusun.cok sordum kusura bakma bende artik yavas yavas almak istiyorum ama bilmedigim yerdende siparis etmeye cekiniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?