Olmaz insallah canim bilmiyordun sonuçta bundan sonra dikkat edersin bebisine ama ben sola yatmaya başladıktan sonra aşırı istahim açıldı sanirsam kan yoluyla bebise besin ulaşımı hızlı oluyo hwrhalde
kızlar merhablr nsılsınız?sırt üstü yatmak zararlımıdır?bıde kılo alanınız varmı benım iştah tavan yaptı vAllahi))karnımda çok çıkmamış birazcık göbüş var o kadar
En iyisi sola yatmakmış ama hep kendimi sırt üstü ya da sağa yatarken buluyorum bende :-( 17. haftadan sonra kilo almaya başladım artık karnım belirgin kilo almak istemesek de kanun böyle
Olmaz insallah canim bilmiyordun sonuçta bundan sonra dikkat edersin bebisine ama ben sola yatmaya başladıktan sonra aşırı istahim açıldı sanirsam kan yoluyla bebise besin ulaşımı hızlı oluyo hwrhalde
En iyisi sola yatmakmış ama hep kendimi sırt üstü ya da sağa yatarken buluyorum bende :-( 17. haftadan sonra kilo almaya başladım artık karnım belirgin kilo almak istemesek de kanun böyle
23e geçtim canım son haftalarda haftaya bi kilo fln aldığımı
Kilo alıyorum diye kafana çok taktiğin için de kilo aliyor olabilirsin cnm ben bu haftaya kadar sadece 1 kilo aldım belki son aylarda bende çok kilo alacam BI de kısa boyluyum da top gibi olacam ama takmiyorum yeterki benim mucizem iyi olsun
Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Lierac ve vazelin kullanmama rağmen basenlerimde ve popomda çatlamalar basladı. Göbeğimde yok ok şükür. Nasıl engel olabilirim. Bol bol su içtiğim halde sanırım çok hızlı kilo aldığımdan basenlerim çatlıyor. Daha başka ne yapabilirim?
Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Lierac ve vazelin kullanmama rağmen basenlerimde ve popomda çatlamalar basladı. Göbeğimde yok ok şükür. Nasıl engel olabilirim. Bol bol su içtiğim halde sanırım çok hızlı kilo aldığımdan basenlerim çatlıyor. Daha başka ne yapabilirim?
Yapacak bişey yok cnm çatlayacak maalesef.ama sonrası için nette bi tarif gördüm işe yarar mı bilmiyorum ama ben doğumdan sonra deneyeceğim.bak göndereyim tarifi sen detaylı araştır..
Canım ne yaparsan yap inan genetik o engel olamıyorsun ben sadece ilk gebeliğim de 27 kilo almama rağmen hiç çatlağım olmadı sadece badem yağına borçluyum bol bol yağ tarzı şeyler sür bebe yağı falanda olur, o eczanede satılan çatlak kremleri para tuzağından başka bi işe yaramıyor inanmıyorum ben onlara kullanan arkadaşlarım çatır çatır çatladı beni hiç dinlemediler
Günaydın. Bebeğin hareketleri kaçıncı haftada artık her gün düzenli hissedilmeye baslaniyor. Ben hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum 20 haftalik oldum nerdeyse
Günaydın. Bebeğin hareketleri kaçıncı haftada artık her gün düzenli hissedilmeye baslaniyor. Ben hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum 20 haftalik oldum nerdeyse
Canim ben hiç hisetmiyorsum dün ilk defa esimde bende hissettim pit pitlari çok cilizdi ama çok güzel BI duyguydu bende senle aynı haftadayim daha erken herhalde düzenli olarak hissetmek için
hamilelik döneminin 28. haftasından sonra bebeğin yapmış olduğu hareket sayısı, bebeğin durumu ile ilgili gerçek bilgiyi verebilir. Bebek bir gün içerisinde 100 ile 150 defa hareket eder. Fakat bu hareketlerin hepsi, annenin hissedebileceği şiddette olmaz.
Gün içerisinde 15 ile 20 defa net hareketi hissetmek, bebeğin sağlıklı bir şekilde geliştiğini büyük oranda ifade etmektedir.
Canim ben hiç hisetmiyorsum dün ilk defa esimde bende hissettim pit pitlari çok cilizdi ama çok güzel BI duyguydu bende senle aynı haftadayim daha erken herhalde düzenli olarak hissetmek için