nasıl ayrıntılı ultrasonda güzel fotoğraflar veriyorlar mı? bebişin yüzü belli mi?Kızlar ayrıntılı usg yaptırdım çok şükür bir sorun gözükmedi 355 gr olmuş minik kelebeğim darısı başınıza insallah
verdiler canımda çokta net deyildi yüzü belli evt ama tam net olmuyor hareket ediyor ya tam yakalayamadı birde elleri hep yuzundeydi benimkinin ondan sanirimnasıl ayrıntılı ultrasonda güzel fotoğraflar veriyorlar mı? bebişin yüzü belli mi?
Mrb canım. Ben de balıkesirdeyim. Salı randevum var. Doktor ayrıntılı ultrasondan hiç bahsetmedi. Sevgide var mı ki?Balıkesir ünv de ayrıntılı ultrason yaptıran var mı kızlar?
Sagolsin canim benim.yarin ogleden sonra ayrintili ultrasonum var.bastan erkek sonra kiz dedikleri icin artik emin olamiyorum.yarin netlestirip artik yavas yavas baslicam.deterjan sampuan falan ne almayi dusunuyosun.buldum senii:)) urunler geldi onu haber verecektm.gayette hoslar kötü degiller yeni doganlari tamamldm gibi bisey.3 6 aylarida artk hm den yada lcw dan almayi dusunuyrm.ama gelenlerden memnunum yani almak istersen dusuneblrsn.
babymall var o sitede uygun buldum ama surekli de netten alir miyim emin degilim.uni baby i cok tavsiye ediyolar.pamuk bezlerini popo temizleme icin ondan keisn alicam ama hastane icin daha cok.cunku normal pamuk ile temizliycem yada yikiycam direk.islak mendiller ilk etapta cok tahris ediyoms.sampuanda uni baby.deterjanda emin degilm ama yumusatcm belli bingo kuzumun kokusu.bebek bezide huggys.cunku nette test videolarni buldum en iyisi oydu tabi alerji yapmazsa.biberonlar falan amaaan ne cok sey var biberonda avent dusunuyrm.bakalm dusundklermi alablcem mi :)))Sagolsin canim benim.yarin ogleden sonra ayrintili ultrasonum var.bastan erkek sonra kiz dedikleri icin artik emin olamiyorum.yarin netlestirip artik yavas yavas baslicam.deterjan sampuan falan ne almayi dusunuyosun.
Canimm avent aldim ben küçük cam şişeden e bebek de bugün 50 liradan 35 liraya düşmüştü:) birde chicco aldım onu da plastik aldim büyük olandan . Unu baby ıslak mendili çok övdüler.ondam stok yapicam doğmaya yakın .ilk baslarda ıslak pamuk kullancam birde sebamedin yağlı mendili var ondan alicam iki kutu onu bitirince ıslak pamuk mendile geçerim .ben kendim için yüzüme vs baby me diye bir marka var çok uygun ondan kullandım,.mukemmel bir urun .ben şimdi bebiş için de ondan aldım birkaç tane .babymall var o sitede uygun buldum ama surekli de netten alir miyim emin degilim.uni baby i cok tavsiye ediyolar.pamuk bezlerini popo temizleme icin ondan keisn alicam ama hastane icin daha cok.cunku normal pamuk ile temizliycem yada yikiycam direk.islak mendiller ilk etapta cok tahris ediyoms.sampuanda uni baby.deterjanda emin degilm ama yumusatcm belli bingo kuzumun kokusu.bebek bezide huggys.cunku nette test videolarni buldum en iyisi oydu tabi alerji yapmazsa.biberonlar falan amaaan ne cok sey var biberonda avent dusunuyrm.bakalm dusundklermi alablcem mi :)))
ya o babymall dedgm yerde aventin takimi 89 tl kampanyali.ams hepsi camCanimm avent aldim ben küçük cam şişeden e bebek de bugün 50 liradan 35 liraya düşmüştü:) birde chicco aldım onu da plastik aldim büyük olandan . Unu baby ıslak mendili çok övdüler.ondam stok yapicam doğmaya yakın .ilk baslarda ıslak pamuk kullancam birde sebamedin yağlı mendili var ondan alicam iki kutu onu bitirince ıslak pamuk mendile geçerim .ben kendim için yüzüme vs baby me diye bir marka var çok uygun ondan kullandım,.mukemmel bir urun .ben şimdi bebiş için de ondan aldım birkaç tane .
Ben mine hanımdan randevu aldım 9 ağustosa.Mrb canım. Ben de balıkesirdeyim. Salı randevum var. Doktor ayrıntılı ultrasondan hiç bahsetmedi. Sevgide var mı ki?
Evet canimm e bebekte de gördüm ben o seti.heosi cam .ilerde onları atıp kırar diye almadım.buju 7 aya kadar kullanirsin dediler .sonra o aldığım plastiğe geçicem...yabi biz plastik diyoruz da onlar plastikden yapılmamış:) bir bayan anlatmıştı aaglikliymis yaniya o babymall dedgm yerde aventin takimi 89 tl kampanyali.ams hepsi cam
iki tane 125 lik 2 tane 250 lik var bi 0 6 ay emzik bide biberon temizleme fırçası 89 tl.ama iste hepsinin cam olmasi sorun.babymallda yeni dogan cam 37 miydi tam hatorlayamiyrm.ama ebebek e gidip gorerwk almayi dusunuyrm kesin degil henuz
bende indrdm uygulamasini bakiyrm amasite cok yavas calisiyo.bakalm siteisnden siparis veirrm belki senin aldign gibi.bende cam istemiyrm atiyolar kirilcak hepsi :))Evet canimm e bebekte de gördüm ben o seti.heosi cam .ilerde onları atıp kırar diye almadım.buju 7 aya kadar kullanirsin dediler .sonra o aldığım plastiğe geçicem...yabi biz plastik diyoruz da onlar plastikden yapılmamış:) bir bayan anlatmıştı aaglikliymis yani
Canım deterjan dalinin sıvı deterjanı ve yumuşayıcısını öneririm çünkü kızımın alerjik yapısı var bingoyuda denemiştim kızarıklık yapıyor bebeğimin doktoru önerdi ve 3 yaşında halen kullanıyorum ve yeni bebeğimede ona devam edeceğim, bez ise evet hugies en iyisi yumuşaklığına inanamazsınız prima falan hikaye yanında ve arkadada lastiği var bel kısmında taşma falan hiç olmuyor bel lastikleri ise daha kalın ve bezle tüm gibi, diğer bezlerde çırt cırtları çıkıntı gibi kasıklarına oturuyor inan hugies en iyisi çünkü hepsini denedim benbabymall var o sitede uygun buldum ama surekli de netten alir miyim emin degilim.uni baby i cok tavsiye ediyolar.pamuk bezlerini popo temizleme icin ondan keisn alicam ama hastane icin daha cok.cunku normal pamuk ile temizliycem yada yikiycam direk.islak mendiller ilk etapta cok tahris ediyoms.sampuanda uni baby.deterjanda emin degilm ama yumusatcm belli bingo kuzumun kokusu.bebek bezide huggys.cunku nette test videolarni buldum en iyisi oydu tabi alerji yapmazsa.biberonlar falan amaaan ne cok sey var biberonda avent dusunuyrm.bakalm dusundklermi alablcem mi :)))
Canım deterjan dalinin sıvı deterjanı ve yumuşayıcısını öneririm çünkü kızımın alerjik yapısı var bingoyuda denemiştim kızarıklık yapıyor bebeğimin doktoru önerdi ve 3 yaşında halen kullanıyorum ve yeni bebeğimede ona devam edeceğim, bez ise evet hugies en iyisi yumuşaklığına inanamazsınız prima falan hikaye yanında ve arkadada lastiği var bel kısmında taşma falan hiç olmuyor bel lastikleri ise daha kalın ve bezle tüm gibi, diğer bezlerde çırt cırtları çıkıntı gibi kasıklarına oturuyor inan hugies en iyisi çünkü hepsini denedim benbabymall var o sitede uygun buldum ama surekli de netten alir miyim emin degilim.uni baby i cok tavsiye ediyolar.pamuk bezlerini popo temizleme icin ondan keisn alicam ama hastane icin daha cok.cunku normal pamuk ile temizliycem yada yikiycam direk.islak mendiller ilk etapta cok tahris ediyoms.sampuanda uni baby.deterjanda emin degilm ama yumusatcm belli bingo kuzumun kokusu.bebek bezide huggys.cunku nette test videolarni buldum en iyisi oydu tabi alerji yapmazsa.biberonlar falan amaaan ne cok sey var biberonda avent dusunuyrm.bakalm dusundklermi alablcem mi :)))
ilk dalini dneeriz ozaman canim henuz almadim bakim ve temizlk urunlerini.hugies in test videolari vardi prima komili falan butun hepsi.hepsi sizdirdi bi i sızdırmadi ilk onu alxam bakalm insallah bebisin popisi sever :))Canım deterjan dalinin sıvı deterjanı ve yumuşayıcısını öneririm çünkü kızımın alerjik yapısı var bingoyuda denemiştim kızarıklık yapıyor bebeğimin doktoru önerdi ve 3 yaşında halen kullanıyorum ve yeni bebeğimede ona devam edeceğim, bez ise evet hugies en iyisi yumuşaklığına inanamazsınız prima falan hikaye yanında ve arkadada lastiği var bel kısmında taşma falan hiç olmuyor bel lastikleri ise daha kalın ve bezle tüm gibi, diğer bezlerde çırt cırtları çıkıntı gibi kasıklarına oturuyor inan hugies en iyisi çünkü hepsini denedim ben
Bende kalp atışı gibi oluyor ama çok aşağılarda oluyor özellikle sola yattığımda yada uzanarak yattığımda oluyor. bebeğin orda olduğunu düşünmüyorum doktora sordum önemli olmadığını alan geniş olduğu için bebeğin sürekli yer değiştirdiğini söyledi. Tekme gibi değil kesinlikle. Tekme attığı zaman göbek deliğine yakın yerlerde hissediyorumKızlar karnınızın alt kısmında titreme gibi Bişi hissediyor musunuz
Arada oluyor Bnde de tekme gibi değil bu ne ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?