2017 Aralık Anneleri

Az az uclarini yaglamaya baslayin derim ben yoksa catlar dogumdan sonra cok fena olur ben olk bebegimde oyle yaptim gogus catlagi nedir bilmem...

Kizlar ayrintilidan geldim.cok sukur hersey iyi hicbi sorunla karsilasmadik.480 gr 28 cm olmus bebisim.cok iyi gidiyor gelisim dedi.kesinde kizmis:)ama sanki su azalcak gibi 3 litreden az su icme dedi.su icmek suyu cogaltirmiki

Canim normal karından ultrasonla mı bakıldı bana 24. Haftada vajinal ultrason yapılacağını söyledi rahim boyunu ölçmek için bir de rahim ağzına dikiş atılmıştı onu kontrol etmek için dedi ama vajinal ultrasondan korkuyorum bebeğime bir zararı olur mu diye endişe ediyorum bir de benim 6. Haftada vajinal ultrason sonrası kanamam başlamıştı ayni şey olacak diye korkuyorum .... gerçi Öncelikle stres bebeğe daha çok zarar veren bir durum onun için sakin olmak lazım Allah hepimizin yardımcısı olsun

Benim plezantada kanama gozuktugu icin riskli gebelik uzmanina yonlendirdiler orada ultrasyona girdim plezentada bir problem gozukmedi ama bebek cok asagida oldugu icin rahim boyum kisa cikti suan sinirdayim.Ayin 18 hersey netlesecek ayrintiliya girecegim o zaman vajinal ultrasyon yapmadilar bana sinirda ciktigim icin ama dahada ilerlerse belki yapabilirler hakkinda hayirlisi cnm insallah bir problem cikmaz

Kizlar ayrintilidan geldim.cok sukur hersey iyi hicbi sorunla karsilasmadik.480 gr 28 cm olmus bebisim.cok iyi gidiyor gelisim dedi.kesinde kizmis:)ama sanki su azalcak gibi 3 litreden az su icme dedi.su icmek suyu cogaltirmiki
Gözün aydın canım darısı başımıza

Kızlar az önce karnımda tekmeleri hissettim hiç umudum yoktu dışarıdan belli olacagına ama kameraya aldım ve baya baya belli olduyo kızçemin tepikleri

Kızlar az önce karnımda tekmeleri hissettim hiç umudum yoktu dışarıdan belli olacagına ama kameraya aldım ve baya baya belli olduyo kızçemin tepikleri
masallah masallah ne guzel.biz daha disardn belli olamiyrz gobegimzdeki yag tabakasi sag olsun.ama uyutmamaya basladij bugun oglende uyuyana kadr baya pozisyon degistrdk:)) bu degil bu degil bu hic degil diye 1 saat geçti:)))

oyy maşallah armut ve havuç suyu iyi geliyormuş sizde araştırın isterseniz.

Amniyon sıvısı nasıl azalır ki. Sızma filan olmaz herhalde dimi öyle bisey olsa kese yırtılmış olur herhalde ki böyle bi durumda doğum gerçekleşir. Yine evham böceği oldum

Amniyon sıvısı nasıl azalır ki. Sızma filan olmaz herhalde dimi öyle bisey olsa kese yırtılmış olur herhalde ki böyle bi durumda doğum gerçekleşir. Yine evham böceği oldum
Cnm azalabiliyor sıvı benim kızımda son haftalarda azalma oldu bi test aldık medikalden Dr um yaptı sızma yokmuş.plesantal yetmezlik gibi bişey oluyormuş.bi de bu ay ki muayenede Dr um bahsetti bebeklerimiz ağızlarıyla sıvılarını yutarmış idrar keseleri dolunca çişlerini yapıp boşaltırlarmış.fakat böbreklerde problem olursa bebek sıvıyo yutup çişini yapamazmış sıvı böyle de azalırmış ve böbrek sorunu anlaşılırmış.anladığım kadarıyla özetlemeye çalıştım.allahım tüm bebekleri korusun sağlıkla dünyaya gelmeyi nasıp etsin

arkadaslar iyi aksamalar ilk hamileligimde yaptigim tetenoz asisininnkac doz yapildigini hatirlamiyorum acaba saglik ocagi kayitlarinda görünür mu.21. haftam bitti henuz yapmadim umarim ilk hamilelikte 2 doz yapmisimdir.

arkadaslar iyi aksamalar ilk hamileligimde yaptigim tetenoz asisininnkac doz yapildigini hatirlamiyorum acaba saglik ocagi kayitlarinda görünür mu.21. haftam bitti henuz yapmadim umarim ilk hamilelikte 2 doz yapmisimdir.
Canim saglik ocaginda yaptirdiysan kayitlidir cikar saglik ocaginda.

Anladım canım teşekkür ederim. Allah bebeklerimizi korusun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…