2017 Aralık Anneleri

Cnm bnm ilk gebelik belirtim göğüs hassasiyetimdi baya da bi sürdü ama son bi ay kadardır hassasiyet yerini göğüs ucu ağrısına bırakmış durumda ikisi de çok acıyı uçları dokunamıyorum bile

Kızlarr alınacak listesi vs oluşturdunuz mu neler aldınız ilk önemli olanlar neler sonraya bırakılabilecekler fln nasıl yaptınız??
Canim ben buyuk parcalardan once Park yatak ve Ana kucagi aldim ev tipi olanlardan.
Tekstil urunu olarak da,
7li uzun kollu citcitli body ve 4 tane patikli pijama (2 tanesi 1 aylik 2 tanesi 3 aylik)
Molfix'ten doguma hazirlik paketi (Icinden 1 paket 1 numara bez 1 paket de 2 numara bez cikiyor. Islak mendil, alt degistirme bezi vs cikiyor icinden.)
Banyo havlusu
Agiz silme bezi 5li 2 paket
aldim simdilik.

Yaa seninde mi oyle. Ya benim göğüs hassasiyetim geçmişti ilk zamanlar çok ağrısı ama iki aydır bisey yoktu. Sadece iki gündür sol meme ucum fena aciyor. Tek meme olunca korktum ben de. Ama doğal herhalde. Ben de dokunamiyorum. Baştan iltihap filan olmasından korktum ama görünürde bisey yok ısı artışı da yok kizariklikta yok sadece acıma vat

Teşekkür ederim

Hayırlı uğurluolsun güzel iyi günlerde kullanın inşallah :)

Kizlar 2 gündür benim ayak bileklerimde ağrıyor günde yarim saati geçmiyor yurumem ayakta da çok fazla durmuyorum acaba bir eksiklik mi var fikriniz var mi

Teşekkür ederim hayırlı olsun güzel günlerfe kullanın inşallah :)

G glry21
canim rabbim kucagina almayı da nasip etsin ins.
Bebisin icin tahminde bulundu mu dr un?
Hayırlı evlat olsun hepsi ins.

Gebelik işte vücudun bütün dengesi bozuluyor hormonlar falan korkma kızarıklık falan yoksa bişey yoktur inşallah

G glry21
canim rabbim kucagina almayı da nasip etsin ins.
Bebisin icin tahminde bulundu mu dr un?
Hayırlı evlat olsun hepsi ins.

Cnm bana 3 Dr söyledi şimdiye dek ilki erkeğe benziyor dedi ikinci detaylı için perinatolojiye gitmiştim daha haftası erken ama gel kalp atışına vakalım gelimizin madem o arada o da kesin erkek dedi üçüncü de erkek dedi artık değişirse çok şaşırırım âmin hepimiz sağlıkla alırız inşallah kucağımıza senn kaç oluyor cnm

C
Canim hayirli olsun degismez artik ( ins )
beboslerimiz buyudu cunku.
Benimde ayni senin gibi 3. cocuk. Ilk ikisi kız rabbim hepsine hayırlı yazılar yazsın insallah.

Merhaba anneler bu gun riskli gebelik uzmanina gittim rahim boyum 2.7 mm cikti bebek dogum kanalina yakinmis birde bebegin ense kalinligi 5.8 mm dedi buda sinirdaymis kafam cok karisti o yuzden suan icin butun degerlerim sinirda cikti ne kotu nede iyi ayin 18 detayli icin gun verdi hersey o zaman kesinlesecekmis rabbim saglicakla zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin.

Benim de aklımı kurcalıyr bu rahim agzı olcumu.Herkese yapılıyr mu?

C

Canim hayirli olsun degismez artik ( ins )
beboslerimiz buyudu cunku.
Benimde ayni senin gibi 3. cocuk. Ilk ikisi kız rabbim hepsine hayırlı yazılar yazsın insallah.

Âmin cnm Rabbim kötülerden kötülüklerden uzak tutsun iyi insanlarla karşılaştırsın evlatlarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…