Kızlar göğüs uçları acıyan varmi. Benim iki gündür sol gogsumun ucu acıyor başka bi terinde ağrı sizi yok sadece ucu aciyor. Tedirgin oldum birden acımaya başlayınca. Sağ göğsümde de acı filan yok
Canim ben buyuk parcalardan once Park yatak ve Ana kucagi aldim ev tipi olanlardan.Kızlarr alınacak listesi vs oluşturdunuz mu neler aldınız ilk önemli olanlar neler sonraya bırakılabilecekler fln nasıl yaptınız??
Yaa seninde mi oyle. Ya benim göğüs hassasiyetim geçmişti ilk zamanlar çok ağrısı ama iki aydır bisey yoktu. Sadece iki gündür sol meme ucum fena aciyor. Tek meme olunca korktum ben de. Ama doğal herhalde. Ben de dokunamiyorum. Baştan iltihap filan olmasından korktum ama görünürde bisey yok ısı artışı da yok kizariklikta yok sadece acıma vatCnm bnm ilk gebelik belirtim göğüs hassasiyetimdi baya da bi sürdü ama son bi ay kadardır hassasiyet yerini göğüs ucu ağrısına bırakmış durumda ikisi de çok acıyı uçları dokunamıyorum bile
Teşekkür ederimBen araştırıp liste yaptım önce yükte ve maddi olarak pahalı şeyleri aldım . Sonra da ufak şeyleri yavaş yavaş halledexem ins.
Aldıklarım
Bebek arabası
Puset
Salıncak
Beşik
Ayaklı küvet
Sifonyer
Ali Ozler canım.Salı günü randevum var.O zmn yonlendrr belkiBen mine hanımdan randevu aldım 9 ağustosa.
İzmir'e gidip gitmemek arasında kalmıştım
Sevgi de var mı hiç bilmiyorum
Senin doktorun kim canım?
Hayırlı uğurluolsun güzel iyi günlerde kullanın inşallah :)Ben araştırıp liste yaptım önce yükte ve maddi olarak pahalı şeyleri aldım . Sonra da ufak şeyleri yavaş yavaş halledexem ins.
Aldıklarım
Bebek arabası
Puset
Salıncak
Beşik
Ayaklı küvet
Sifonyer
Canim ben buyuk parcalardan once Park yatak ve Ana kucagi aldim ev tipi olanlardan.
Tekstil urunu olarak da,
7li uzun kollu citcitli body ve 4 tane patikli pijama (2 tanesi 1 aylik 2 tanesi 3 aylik)
Molfix'ten doguma hazirlik paketi (Icinden 1 paket 1 numara bez 1 paket de 2 numara bez cikiyor. Islak mendil, alt degistirme bezi vs cikiyor icinden.)
Banyo havlusu
Agiz silme bezi 5li 2 paket
aldim simdilik.
Teşekkür ederim hayırlı olsun güzel günlerfe kullanın inşallah :)Canim ben buyuk parcalardan once Park yatak ve Ana kucagi aldim ev tipi olanlardan.
Tekstil urunu olarak da,
7li uzun kollu citcitli body ve 4 tane patikli pijama (2 tanesi 1 aylik 2 tanesi 3 aylik)
Molfix'ten doguma hazirlik paketi (Icinden 1 paket 1 numara bez 1 paket de 2 numara bez cikiyor. Islak mendil, alt degistirme bezi vs cikiyor icinden.)
Banyo havlusu
Agiz silme bezi 5li 2 paket
aldim simdilik.
Cnm bnm ilk gebelik belirtim göğüs hassasiyetimdi baya da bi sürdü ama son bi ay kadardır hassasiyet yerini göğüs ucu ağrısına bırakmış durumda ikisi de çok acıyı uçları dokunamıyorum bile[/QUOTE
canim rabbim kucagina almayı da nasip etsin ins.
Bebisin icin tahminde bulundu mu dr un?
Hayırlı evlat olsun hepsi ins.
Yaa seninde mi oyle. Ya benim göğüs hassasiyetim geçmişti ilk zamanlar çok ağrısı ama iki aydır bisey yoktu. Sadece iki gündür sol meme ucum fena aciyor. Tek meme olunca korktum ben de. Ama doğal herhalde. Ben de dokunamiyorum. Baştan iltihap filan olmasından korktum ama görünürde bisey yok ısı artışı da yok kizariklikta yok sadece acıma vat
Canim hayirli olsun degismez artik ( ins )Cnm bana 3 Dr söyledi şimdiye dek ilki erkeğe benziyor dedi ikinci detaylı için perinatolojiye gitmiştim daha haftası erken ama gel kalp atışına vakalım gelimizin madem o arada o da kesin erkek dedi üçüncü de erkek dedi artık değişirse çok şaşırırım âmin hepimiz sağlıkla alırız inşallah kucağımıza senn kaç oluyor cnm
Benim de aklımı kurcalıyr bu rahim agzı olcumu.Herkese yapılıyr mu?Merhaba anneler bu gun riskli gebelik uzmanina gittim rahim boyum 2.7 mm cikti bebek dogum kanalina yakinmis birde bebegin ense kalinligi 5.8 mm dedi buda sinirdaymis kafam cok karisti o yuzden suan icin butun degerlerim sinirda cikti ne kotu nede iyi ayin 18 detayli icin gun verdi hersey o zaman kesinlesecekmis rabbim saglicakla zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin.
Doktoruna soylemen yeterli ultrasyondan bakiyorlar hemenBenim de aklımı kurcalıyr bu rahim agzı olcumu.Herkese yapılıyr mu?
Vajinal degil di mi?Sizin ilk gebelik mi?Doktoruna soylemen yeterli ultrasyondan bakiyorlar hemen
C
Canim hayirli olsun degismez artik ( ins )
beboslerimiz buyudu cunku.
Benimde ayni senin gibi 3. cocuk. Ilk ikisi kız rabbim hepsine hayırlı yazılar yazsın insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?