2017 Aralık Anneleri

Bende medical park Batıkent hastanesine gidiyorum radyoloji bölümü aynen öyle eşim bağırınca hemen aldılar bebeğim in kalbi durmuştu rapor verilecekti 1 saat beklettiler bende doktorumdan memnunum fakat ikinci hastane bakıcam yinede

gecmis olsun.boyle seylerin genelde devlet hastanelerninde olmasi beklenr ama ozellerdede olabiliyo.paranla rezil olabliyosn.ama bole durumlarda devlet daha iyi olabliyo cunku hesap verecekleri insan cok ozeller oraz gevsek.
disarda yememeye ozen goster.hamilelgm oyunca topu topu iki kez yemisimdr oda korka korma.

Kizlar ya kabiz olmuşum ve benim için ikinmak zararli kabizligimi geçirmek için öneriniz var mi

Bol bol süt iç ve kayisi ye ikisi süper gider. Dikkat et sonra da ishal olma bunları yerken.
Ishal olsam daha iyi canim benim erken dogum riskim var ikinmak benim için çok zararli bize karin agrisi yapiyo zaten anlaymiyorum k asilmadan dolayı mi karnim agriyo yoksa kabizliktan mi

Ishal olsam daha iyi canim benim erken dogum riskim var ikinmak benim için çok zararli bize karin agrisi yapiyo zaten anlaymiyorum k asilmadan dolayı mi karnim agriyo yoksa kabizliktan mi
canım senin özel durumun var vakit kaybetmeden doktorunu ara sor.

Canım ben de çok çektim kabızlık ne yaptıysam çare olmadı sabah aç karnına bir kilo kayısı bile yedim bana mısın demedi. Kan ilacı içtiğimiz sürece kabızlık sorunumuz olacak. Ben doktora gittim duphalac verdi. Ama onu içince iyisin bırakınca ayni. En son dr magnorm verdi ağrılarım var diye magnorm birebir geldi kabızlığım kalmadi. Hem karin kasilmalarına da iyi gelir. Kullanmıyorsan doktoruna sorup alabilirsin

Canim bana mangative verdi ama bana misin demedi osmolok surup verdi o bari ise yarasa

Senin neden karin kasilmalarin oluyo canim

canım senin özel durumun var vakit kaybetmeden doktorunu ara sor.
Aradim canim osmolok surup verdi isyan etmek istemiyorum ama bir hafta içinde zehirlendim gogsumde vajinamda mantar çıktı tiroidim ortaya çıktı onun için kilo vermeye basladim erken dogum riskim ortaya çıktı bir sürü ilaç kullanıyorum şimdi bi de kabizlik çıktı yataktan Ka lkmamam gerektiğini soyluyordüşük tehlikesini atlattim derken simdide bunlarla ugrasirim bana dua edin ne olursunuz bebegime bisey olmadan kucagima alayim

Senin neden karin kasilmalarin oluyo canim
Nedenini bilmiyorum canım çok sık olmuyor benim muhtemelen rahim büyüyor ama benim plesantam aşağıdaymış o yüzden benim de kabız olmamam lazım
Mutlaka doktoruna gidip sor. Benim doktorum iyi ki gelmişsin hamilelikte kabızlık durumunu hiç istemeyiz demişti

Bende aradım canim doktora da artik surekli gidemiyorum yolculuk da yasak artik yataktan tuvalet dışında kalkamiyorum doktoru mu aradım kesinlikle ikinma ddi osmolok diye bir surup verdi şimdi kizimin icimde olduğu dogum sancilarimin baslamadigi gecen hergune sukrediyorum

Cnm bnm ilk gebeliğimde kabızlık oldu ve kronikleşti bağırsak tembelliği var yani tabi şimdi de yaşıyorum aynı sorunu bana osmolak iyi gelmemişti duphalac verdi iyi geldi o bi de şu form çayını içiyorum arada bir dr günde tek bardak içebilirsin demişti bana kayısılı olanı ise yaradı ama senin özel bi durumun var nasıl olur bilmiyorum Rabbim sağlıkla ve zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah

geçmiş olsun canım sağlıkla kucağına aldığında bütün sıkıntılarını unutacaksın inşallah.

çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun canim. Sakin bitki çayı ivme rahim ağzını daha da uyarıyormuş. Yanlış hatırlamıyorsam rahim ağzın kısalmıştı senin dimi. Dikiş atılmadı mi. Benim de plesantam aşağıda perşembe randevum var umarım çikmistir yoksa benim de erken doğum ve kanama riskine karşın 9. Aya kadar yatmam gerekebilir. Doğum da riskli oluyormuş kanamayı durduramazlarsa rahmi alabiloyorlarmis. Inşallah yukarı çıkar rahatlarım ben de

Benim doktorum 21-24. Haftalar arası demişti zaten. Ben de 21+2 de girdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…