2017 Aralık Anneleri

Son düzenleme:
Benim doktorum 21-24. Haftalar arası demişti zaten. Ben de 21+2 de girdim.

Çarşamba ya nasip deyip gidicem artık o zaman 22+6 oluyorum bakarlar diye umuyorum aslında bnm geciktirme nedenim kilom var göbek yağlarımdan dolayı net görüntü olmuyor ben de son ana kadar beklemek istedim bebeğim ne kadar büyük olursa o kadar iyi görüntü alırız diye

Evet canim rahim boyum kisalmisti dikiş için geç kalmışız progestan prukluton magnativ kullanıyorum insallah Senin de plesentan yukarı çıkmıştır sürekli yatmak her ağrıyı dogum sancısı sanmak çok zor allah kimseyi bu korkuyla sinamasin

Kızlar gunaydin ...rahatsiz olan arkadaşlarım hepinize gecmis olsun .insallahh bebeğinizi sağ salim alacaksınız...
Kızlar bende durumlar aynı değişik bişey yok.cumartesi kontrol var inşallah bebişin sağlığı yerindedir .kontrol günleri sanki sınava girecek gibi hissediyorum kendimi:) doktor ultrasonla bakıp görene kadar rahatlamıyorum...bugun tetenoz ikinci doz yapılacak.bendr durumlar böyle ...

Ben de bugün terenizin ilk dozunu vurdurmaya gidicem beni sağlık ocağından aramadılar hiç umarım geç kalmamışımdır 22+2 oldum bugün

Günaydın kızlar nasılsnz.. benm bebiş bu ara tembel hareketlerini his etmiyrm çok merak ediyrm sizde nasıl durumlar.. geçn hafta küçük tekmeler atıyordu bi kaç gündr hareket mi gaz mı anlamıyrm bu cuma muayenem

Canım süt icio sol tarafına yatarsan hareketlenir :) hatta süt içine bal da koyabilirsin ya da muz ezip :) hareketleniyor o zaman

Teşkr ederm Canm sütü deniycm inşşh his ederm çikolata yiyrm tepki vermedi muayene mi gitsem beklesem mi bilmiyrm
Kav gündür tepki vermiyor canimm :) ah bu genişler var ya bizi strese sokuyorlar.bazen sanki arkalarından atlı geliyor gibi hareket ediyorlar :) hahaa...bazende tık yok:) canimm şimdi sana bekle de diyemem cunki bende hissetmesem giderdim sanırım:) ama raht ol bisey yoktur insallahhhh

Teşkr ederm Canm sütü deniycm inşşh his ederm çikolata yiyrm tepki vermedi muayene mi gitsem beklesem mi bilmiyrm
soluna yat bi 10 dakika kipirdama baktn ses vermiyo duz yat muhakkak vurur.tatli biseylerde hareketlendririr.korkma dicem korkmamak elde degil anlayabiliyorm ama 28.hafyaya kadr tutarsz oluyms bu hareketler.saglik ocagina gdiip kalp atisi dinleyeblrsn

Aslında şöyle Canm geçn cumaya kadar tekme atıyor baya his ediyordum ama, bugn 3 gün oldu vur kaç yapıyor fazla his etmiyrm tekme gibi değl yani dönme esneme gibi.. korkulacak bişy yok diyrm bekliyrm.. inşşh oynar bugn

Ben de netten baktım bu haftalarda düzensiz oluyrmuş.. hergğn oynasın istyrm bugn de sabrdebilrsem beklicm inşlh tekme atar

Ben de netten baktım bu haftalarda düzensiz oluyrmuş.. hergğn oynasın istyrm bugn de sabrdebilrsem beklicm inşlh tekme atar
bekle yatarken hemen pes etme.bazen uzun suruyo bi tekme atmasi.ozellikle uykudaysa ben 3 saat beklemistm bi gun. aglayarak tabi.stres yapinca daha cok inatlasiyo bizimki :))

bekle yatarken hemen pes etme.bazen uzun suruyo bi tekme atmasi.ozellikle uykudaysa ben 3 saat beklemistm bi gun. aglayarak tabi.stres yapinca daha cok inatlasiyo bizimki :))

Bizi parmaklarında oynatıyorlar kurban olsunlar onlara bekliyrm Canm ama sonra ben de uykuya dalıyrm. Ben vitamin ve kan ilacını içmiyrm sence etkisini var mı

Bizi parmaklarında oynatıyorlar kurban olsunlar onlara bekliyrm Canm ama sonra ben de uykuya dalıyrm. Ben vitamin ve kan ilacını içmiyrm sence etkisini var mı
vitamini genelde icmiyolar ama kan ilacini muhakkak ic.cilt renginden anlasilir zaten soluk durursn.hem bebis hem senin icin kan önemli.
onunla alakasi varmi bilmem ama mesela ben o gun su az ictysem sakin oluyo.millet cikolata yer kipirdiyor der bizimki su icince meyve yeyince oynuyo
herkesin bir olmaz ama vücudunu susuz birakma kimi bebislerde tembel oluyo.karnin acsa o yuzdende oynamaz

Anladım cnm çok teşkr ederm kan ilacına başlıycm hep erteliyrm,, aç duramam zaten acıkınca hemn yiyrz... dua et bize cnm bebeğim hareket etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…