Kızlar ben23 ünde detaylıya giricem de o zaman 22+6 oluyorum geç mi oluyor acaba 24. Haftaya kadar yazıyo nette ama bilemedim yaa geç mi kalıyorum acaba istediğim dr de daha erken yok geçse dr değiştirmek zorunda kalırım
Kızlar ben23 ünde detaylıya giricem de o zaman 22+6 oluyorum geç mi oluyor acaba 24. Haftaya kadar yazıyo nette ama bilemedim yaa geç mi kalıyorum acaba istediğim dr de daha erken yok geçse dr değiştirmek zorunda kalırım
Benim doktorum 21-24. Haftalar arası demişti zaten. Ben de 21+2 de girdim.
Evet canim rahim boyum kisalmisti dikiş için geç kalmışız progestan prukluton magnativ kullanıyorum insallah Senin de plesentan yukarı çıkmıştır sürekli yatmak her ağrıyı dogum sancısı sanmak çok zor allah kimseyi bu korkuyla sinamasinGeçmiş olsun canim. Sakin bitki çayı ivme rahim ağzını daha da uyarıyormuş. Yanlış hatırlamıyorsam rahim ağzın kısalmıştı senin dimi. Dikiş atılmadı mi. Benim de plesantam aşağıda perşembe randevum var umarım çikmistir yoksa benim de erken doğum ve kanama riskine karşın 9. Aya kadar yatmam gerekebilir. Doğum da riskli oluyormuş kanamayı durduramazlarsa rahmi alabiloyorlarmis. Inşallah yukarı çıkar rahatlarım ben de
Inşallah canim kucagima alacağımin hayaliyle sabrediyorumgeçmiş olsun canım sağlıkla kucağına aldığında bütün sıkıntılarını unutacaksın inşallah.
Canimm sağlık ocağına vurulurken şöyle kaçıncı hafta olduğunu:)Ben de bugün terenizin ilk dozunu vurdurmaya gidicem beni sağlık ocağından aramadılar hiç umarım geç kalmamışımdır 22+2 oldum bugün
Canım süt icio sol tarafına yatarsan hareketlenir :) hatta süt içine bal da koyabilirsin ya da muz ezip :) hareketleniyor o zamanGünaydın kızlar nasılsnz.. benm bebiş bu ara tembel hareketlerini his etmiyrm çok merak ediyrm sizde nasıl durumlar.. geçn hafta küçük tekmeler atıyordu bi kaç gündr hareket mi gaz mı anlamıyrm bu cuma muayenem
Canım süt icio sol tarafına yatarsan hareketlenir :) hatta süt içine bal da koyabilirsin ya da muz ezip :) hareketleniyor o zaman
Kav gündür tepki vermiyor canimm :) ah bu genişler var ya bizi strese sokuyorlar.bazen sanki arkalarından atlı geliyor gibi hareket ediyorlar :) hahaa...bazende tık yok:) canimm şimdi sana bekle de diyemem cunki bende hissetmesem giderdim sanırım:) ama raht ol bisey yoktur insallahhhhTeşkr ederm Canm sütü deniycm inşşh his edermçikolata yiyrm tepki vermedi muayene mi gitsem beklesem mi bilmiyrm
soluna yat bi 10 dakika kipirdama baktn ses vermiyo duz yat muhakkak vurur.tatli biseylerde hareketlendririr.korkma dicem korkmamak elde degil anlayabiliyorm ama 28.hafyaya kadr tutarsz oluyms bu hareketler.saglik ocagina gdiip kalp atisi dinleyeblrsnTeşkr ederm Canm sütü deniycm inşşh his edermçikolata yiyrm tepki vermedi muayene mi gitsem beklesem mi bilmiyrm
Kav gündür tepki vermiyor canimm :) ah bu genişler var ya bizi strese sokuyorlar.bazen sanki arkalarından atlı geliyor gibi hareket ediyorlar :) hahaa...bazende tık yok:) canimm şimdi sana bekle de diyemem cunki bende hissetmesem giderdim sanırım:) ama raht ol bisey yoktur insallahhhh
Aaa ne güzel olmuş canım sıkıntı yoktur inşallah . Bu arada herkese günaydınlarGöbekten bakıyolar canım bebeğin her yerini incelediler üstüne usg ile benim böbrek ciğer safrakesem ve troidime bile baktılar
soluna yat bi 10 dakika kipirdama baktn ses vermiyo duz yat muhakkak vurur.tatli biseylerde hareketlendririr.korkma dicem korkmamak elde degil anlayabiliyorm ama 28.hafyaya kadr tutarsz oluyms bu hareketler.saglik ocagina gdiip kalp atisi dinleyeblrsn
bekle yatarken hemen pes etme.bazen uzun suruyo bi tekme atmasi.ozellikle uykudaysa ben 3 saat beklemistm bi gun. aglayarak tabi.stres yapinca daha cok inatlasiyo bizimki :))Ben de netten baktım bu haftalarda düzensiz oluyrmuş.. hergğn oynasın istyrm bugn de sabrdebilrsem beklicm inşlh tekme atar
bekle yatarken hemen pes etme.bazen uzun suruyo bi tekme atmasi.ozellikle uykudaysa ben 3 saat beklemistm bi gun. aglayarak tabi.stres yapinca daha cok inatlasiyo bizimki :))
vitamini genelde icmiyolar ama kan ilacini muhakkak ic.cilt renginden anlasilir zaten soluk durursn.hem bebis hem senin icin kan önemli.Bizi parmaklarında oynatıyorlar kurban olsunlar onlarabekliyrm Canm ama sonra ben de uykuya dalıyrm. Ben vitamin ve kan ilacını içmiyrm sence etkisini var mı
vitamini genelde icmiyolar ama kan ilacini muhakkak ic.cilt renginden anlasilir zaten soluk durursn.hem bebis hem senin icin kan önemli.
onunla alakasi varmi bilmem ama mesela ben o gun su az ictysem sakin oluyo.millet cikolata yer kipirdiyor der bizimki su icince meyve yeyince oynuyo
herkesin bir olmaz ama vücudunu susuz birakma kimi bebislerde tembel oluyo.karnin acsa o yuzdende oynamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?