2017 Aralık Anneleri

Bu aralar tatlı krizlerim başladı
Yememek için önce kendimi tutuyorum
Tabi sonrasında dayanamayıp yiyorum
Çok tatlı yemeyin diyorlar
Ne yapıcam bilmiyorum
Sizde de böyle durumlar var mı kızlar???

Hayırlı günler kızlar. Uzun bir süre aranıza katılamadım/ bizim bebiş de elhamdulillah gayet iyi. Sabah 6 buçukta açlık hissinden olsa gerek tekmeleye tekmeleye uyandırıyor beni. Bi şeyler yedikten sonra uyumaya geçiyo sanırım.3-4 saat sesi gelmiyor. Biraz tontiş olacak sanırım. Doktorum da gelişiminin gayet iyi olduğunu hatta haftasına göre boy ve kilosunun ileride olduğunu söyledi. Sağlıklı olsun da inşallah. Ayrıntılı yaptırmadım henüz. İstanbul'a yolcuyuz yarın kısmetse. Orda yaptırmayı düşünüyorum. Avcılar ve çevresinde ayrıntılı üçün doktor önerisinde bulunacak olan var mı? Bir de muhakkak konuşulmuştur ama Bebek arabası ve oyun parkı olarak hangi markaları aldınız.

Bu aralar tatlı krizlerim başladı
Yememek için önce kendimi tutuyorum
Tabi sonrasında dayanamayıp yiyorum
Çok tatlı yemeyin diyorlar
Ne yapıcam bilmiyorum
Sizde de böyle durumlar var mı kızlar???

ben de aynı durumdayım. evde yoğurt ve meyveyle geçiştirmeye çalış kuruyemiş ye. bazen ben de tutamıyorum ama iyi değil işte. eve almamak lazım en güzeli alınca yeniyor çünkü.

bu arada alışverişlerinizi yaptınız mı artık yavaş yavaş tamamlamak mı lazım, etrafınızdan tecrübeli annelerden mutlaka almalısın çok işime yaradı denilen şeyler var mı bebek için. Biberon cam mı almak lazım polikarbon mu almak lazım ne düşünüyorsunuz. Cam sağlık açısından daha iyi ama kırılma durumu olabiliyormuş ve daha ağır oluyormuş. Polikarbon biberonlar dışarı çıkarken daha pratikmiş, onlar da sağlıklı diyorlar kafam karıştı arkadaşlar. bir de avent'in sterilizasyon makinası var, biberon, emzik, göğüs pompası vs için. almayı düşünen var mı? ateş ölçer ne düşünüyorsunuz? ne çok soru sordum :)

maşallah bebeğinize öncelikle :) bebek arabasını çok araştırdık en son mamas papas urbo 2 de karar kıldık. hafif, az yer kaplıyor, tekerlekleri süspansiyonlu, sürüşü rahat, tentesi yeterli büyüklükte, güvenlikli diye tercih ettik. yorumlar da iyiydi tabii kullandıkça göreceğiz inşallah memnun kalırız. oyun parkı ben henüz hiç bakmadım.

Kizlar 21 haftamdayim.cok kotu ishal oldumya.acayip sesler cikiyor bagirsaklarimdan.napim sizce.

Ben geldim sen gidiyon:)) bura cok sicakya.senin ve bebeginin adina sevindim canim

ben de aynı durumdayım. evde yoğurt ve meyveyle geçiştirmeye çalış kuruyemiş ye. bazen ben de tutamıyorum ama iyi değil işte. eve almamak lazım en güzeli alınca yeniyor çünkü.
Eşime de söyleyince hemen alıveresi geliyor
Alınca zaten yeniliyor
Meyveye yüklensem iyi olacak :)

aventin 0 6 ay cam 120 ml biberonunu aldim bide 6 aydan sonra kullanmak icin yine avenyin polikarbon 250 ml olanini aldim.yeni dogudgnda ihtiyac olursa kullanmak icin wee nin kucucuk biberonlari var cift fonksiyonlu cam onu da aldim.aventin 0 6 ay ikili emzigini aldim.strelizayson cihazi elzemmidr bilmem ama ayni isi elimlede yaoarm.nukun biberon temizleme deterjaninida aldim.atesolceri bende henuz almadim kararsizm arastryrm.besilermiz eksik bide benim gecelikler falan geri kalan saglik urunleri beslenme ve bakom urunlerimiz nerdeyse tamam

wee'nin çift fonksiyonu nasıl hiç araştırmadım, yani özelliği ne? sterilizasyon makinası konusunda kararsızım evet elde de temizlenebilir ama çalışmaya başladığımda nasıl olacak onu düşünüyorum kafam karışık. alışveriş olayı zormuş söz konusu bebek olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…