2017 Aralık Anneleri

Ünşşh büyük bi tekme yerim cnm gaz hareketi diye düşündüğüm bebek mi acaba baloncuk gibi ama tekme kadar güçlü değl tam ayırt edemiyorm
baloncuk gibi bebek iste.arada sertlesiyo benim duz yatinca sert yada elimi ittiriyo ama yan yatarken hep balon patliyms gibi.gaz hareketi o kadr olmuyo ve bagirsak seside oluyo gaz hareketnde.

Ishal olsam daha iyi canim benim erken dogum riskim var ikinmak benim için çok zararli bize karin agrisi yapiyo zaten anlaymiyorum k asilmadan dolayı mi karnim agriyo yoksa kabizliktan mi
Canım hareketsizsin ya ondanda oluyor kabızlık sabahları aç karnına ılık su iç hatta ılıkdan birazdaha sıcak olsun arkasından ekşi elma yada kuru kayısı ye bu zamanlarda kabızlık normal dikkat et tatlım

Endişelenme canım bu zamanlar uyku periyoduna geçtiler artık onlarında uyku saatleri var:)) benim iki haftadır öyle sert vuruyorki tam sezeryan dikişinin olduğu yere hoplayıyor beni sıpa artıj iyice sert tekme atıyor dünden beride sessiz sessiz dokunuyor herhalde merak etme burdayım ama uykum var der gibi:) iyilerdir Allahın izniyle

Kızlar az önce açken kan değerime bakıldı ardından şekerli suyu içtim şimdi bişeyler yiyip su içebilir miyim ki

Kızlar az önce açken kan değerime bakıldı ardından şekerli suyu içtim şimdi bişeyler yiyip su içebilir miyim ki
Sekerli sudan sonra tekrar kan alacaklar die biliyorum cnm dr asistanlarına bi sor bence. Kolay gelsin.

Kızlar nasılsınız bizde şimdilik her şey stabil. Ayrıntılı olduk doktorum çok çok iyi özele gidiyorum ekstra hiçbir ücret ödemedik ayrıntılıya kendisi baktı normal muayene girişi yaptım sadece güzel geçti herhangi bi sıkıntı Yok darısı bekleyen herkese.

Arkadaşlar, öncelikle iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Ama dualarınıza hala ihtiyacım var. Amniyosentez işlemi yapıldı bugün, sıra beklemekte.. İkili test çok iyi çıksa da doktorun bu geç şüphesi beni mahvetti. İnş temiz çıkar da mucizem benimle kalır..

@dilekylmz22 K Koala_anne Teşkr ederm kızlar çok şükür bebişim öğleden sonra oynadı..ama az ve güçsüz hareket etti demek ki uyuyrlar maşlh BEbişlere. Aynn gaz diye his ettiğim bebkmiş.:: Allhım hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşşh amin..

Temiz cıkacak ins.canım Allah'ın izniyle

insallah canim amin.benmkide bugun oglene kadr pek sessizdi.sonra delirdi tabi.o gene acim doye oynamiyms gerci sicaklardn pek canim bisey istemiyodu ya.o gunden dune kuvvetlenicek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…