2017 Aralık Anneleri

Aynn cnm yorgun iken bebek pek hareket etmiyr.. dün dinlendim çok şükür oynadı bebişim..

Hayırlı bayramlar canim gecmis olsun bencede magnezyum kullan hem Ka silmalar ve uain sertligine de iyi geluyor

Ay
gozun aydin canim.duzelck insallah stres yapmamak lazkm ama gel de bize anlat iki uc saat ses cikmasin zir zir agliyrm evin icinde :)))
Aynen canim ben sürekli yatıyorum ama ona rağmen bugün hareketsiz bi de dün desırtını karnima d ayadigi için haareketlerini tersine hissediyordum bugün de hiç hareket yok

Ay

Aynen canim ben sürekli yatıyorum ama ona rağmen bugün hareketsiz bi de dün desırtını karnima d ayadigi için haareketlerini tersine hissediyordum bugün de hiç hareket yok
ice donukse az hissedersin canim merak etme iyidr.arada oturur konuma gecmek yasak değilse otur sen cok hareketsz kalıyorsun ya ondanda olablr.bide kabizlk yapar ilk 3 ay hastanelik olmstm kabizlktan sora dr vitamini degistrdi iyi geldi.

ice donukse az hissedersin canim merak etme iyidr.arada oturur konuma gecmek yasak değilse otur sen cok hareketsz kalıyorsun ya ondanda olablr.bide kabizlk yapar ilk 3 ay hastanelik olmstm kabizlktan sora dr vitamini degistrdi iyi geldi.
Kabizligima ilaç da fayda etmedi canim kayisiyla falan idare ediyorum yemek ve lavabo dışında yatacam sadece sürekli yatmakta çok zor geliyor canim

Kizlar hamilelikte sakatat zararli mi ya ben az önce böbrek yedim kaynanam kan yapar ddi şimdi de çok pismanim

Inşallah canim ben geçen her haftaya bebegimin karnimda olduğu hergune şükrediyorum canim benim rahim ağzı boyumda kisalma başladı ne kadar dayanır bilmiyorum 6 hafta daha kisalma sabit kalsa insan sonrası allah büyük insallah allah bu günlerimizin mükafatını verir[/QUOTE]
serklaj falan yapılmıyor mu peki. Benim erken Doğumdan dolayı bir kaybım var tedbir amaçlı serklaj yapıldı bu gebelikte gerçi hangi durumlarda yapılıyor çok bilmiyorum ama. Aynen her güne şükürle başlıyorum ve ertesi güne sağ salım çıkalım diye dua ediyorum. Benim de CRP yükseliyor sürekli antibiyotik kullandığımız halde ve nedeni de bulamıyoruz.

serklaj falan yapılmıyor mu peki. Benim erken Doğumdan dolayı bir kaybım var tedbir amaçlı serklaj yapıldı bu gebelikte gerçi hangi durumlarda yapılıyor çok bilmiyorum ama. Aynen her güne şükürle başlıyorum ve ertesi güne sağ salım çıkalım diye dua ediyorum. Benim de CRP yükseliyor sürekli antibiyotik kullandığımız halde ve nedeni de bulamıyoruz.[/QUOTE]
Doktor serklaj için haftamin geç kaldığını söyledi benim ilk gebeligim onun için mu bilmiyorum bana ne kadar yatarsan k alkmazsan doğumu ertelersin ddi

Doktor serklaj için haftamin geç kaldığını söyledi benim ilk gebeligim onun için mu bilmiyorum bana ne kadar yatarsan k alkmazsan doğumu ertelersin ddi[/QUOTE]
sakatat zararlida cok iyi pismis olmasi lazim bi kereden bisey olmaz canm merak etme.temiz ve iyi pismis olmasina dikkat et

Doktor serklaj için haftamin geç kaldığını söyledi benim ilk gebeligim onun için mu bilmiyorum bana ne kadar yatarsan k alkmazsan doğumu ertelersin ddi
sakatat zararlida cok iyi pismis olmasi lazim bi kereden bisey olmaz canm merak etme.temiz ve iyi pismis olmasina dikkat et[/QUOTE]
Ayy canim herhalde iyi pismisti şimdi de çok pişmanım bebege ne gibi zararı olabilir ki

sakatat zararlida cok iyi pismis olmasi lazim bi kereden bisey olmaz canm merak etme.temiz ve iyi pismis olmasina dikkat et
Ayy canim herhalde iyi pismisti şimdi de çok pişmanım bebege ne gibi zararı olabilir ki[/QUOTE]
toksoplazma yoksa sende bi zarari yoktr sakatati gebelikte tavsiye etmiyolar ama yiyen yiyo.ben bi tek cigwr yiyorm arada binde bir oda cok iyi pişmiş

Ayy canim herhalde iyi pismisti şimdi de çok pişmanım bebege ne gibi zararı olabilir ki
toksoplazma yoksa sende bi zarari yoktr sakatati gebelikte tavsiye etmiyolar ama yiyen yiyo.ben bi tek cigwr yiyorm arada binde bir oda cok iyi pişmiş[/QUOTE]
Toksoplazma ne canim ben cigeri çok sevmeme rağmen a vitamini zararli denildiği için yemedim dalak böbrek de kan yapar dediler onun için yedim o da ilk defa şimdide çok pismanim

toksoplazma yoksa sende bi zarari yoktr sakatati gebelikte tavsiye etmiyolar ama yiyen yiyo.ben bi tek cigwr yiyorm arada binde bir oda cok iyi pişmiş
cig etten falan bulaşan bi bakteri canim kimisinin bagisikligi oluyo kimisinin olmuyo.benm yokmus bagisiklik.geblign ilk aylarnda yapilan rutin testlerde cikiyo varsa
cigeri surekli yersen zararlo ben ayda bi kere yiyorm cok degil o da cok iyi pismis olcak

Anladım canim bana doktor öyle bir test yaptı mi bilmiyorum hiç bilgi vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…