- 24 Nisan 2015
- 1.014
- 788
- 73
he yorgunsn ondanda kipirdamaz benimde ole oluyo.gecen haftasonu dugunmz vardi iki gun hissettim mi hissetmedm mi bilmiyrm biseyler oluyodu ama bebek miydi bilmiyrm
yorgunken anlasilmiuo.dinlenmeye calis ve stres yaptikcada kipirdamiyo
iyilerdir insallah 28
haftaya kadr normale doneck simdiki haftalarda tutarsiz oluyms
gozun aydin canim.duzelck insallah stres yapmamak lazkm ama gel de bize anlat iki uc saat ses cikmasin zir zir agliyrm evin icinde :)))Aynn cnm yorgun iken bebek pek hareket etmiyr.. dün dinlendim çok şükür oynadı bebişim..
Hayırlı bayramlar canim gecmis olsun bencede magnezyum kullan hem Ka silmalar ve uain sertligine de iyi geluyorgunaydin kizlar iyi bayramlar.ayy bu sabah ciglik cigliga ve aglayarak uyandim.sag alt baldirma kramp girdi cok fenaydi.esimde garibim ne korktu ben ciglik atinca.ben baldirim diyrm o ayagmn alrini ovaliyo garibim telastan:)) bi alemdik yani sabah sabah.ama cok acidi ve hala aciyo.dr dan magnezyum istiycem gidince artl
Aynen canim ben sürekli yatıyorum ama ona rağmen bugün hareketsiz bi de dün desırtını karnima d ayadigi için haareketlerini tersine hissediyordum bugün de hiç hareket yokgozun aydin canim.duzelck insallah stres yapmamak lazkm ama gel de bize anlat iki uc saat ses cikmasin zir zir agliyrm evin icinde :)))
ice donukse az hissedersin canim merak etme iyidr.arada oturur konuma gecmek yasak değilse otur sen cok hareketsz kalıyorsun ya ondanda olablr.bide kabizlk yapar ilk 3 ay hastanelik olmstm kabizlktan sora dr vitamini degistrdi iyi geldi.Ay
Aynen canim ben sürekli yatıyorum ama ona rağmen bugün hareketsiz bi de dün desırtını karnima d ayadigi için haareketlerini tersine hissediyordum bugün de hiç hareket yok
bayram bitiminde gidicem dr a istiycem yazsinHayırlı bayramlar canim gecmis olsun bencede magnezyum kullan hem Ka silmalar ve uain sertligine de iyi geluyor
Kabizligima ilaç da fayda etmedi canim kayisiyla falan idare ediyorum yemek ve lavabo dışında yatacam sadece sürekli yatmakta çok zor geliyor canimice donukse az hissedersin canim merak etme iyidr.arada oturur konuma gecmek yasak değilse otur sen cok hareketsz kalıyorsun ya ondanda olablr.bide kabizlk yapar ilk 3 ay hastanelik olmstm kabizlktan sora dr vitamini degistrdi iyi geldi.
Bence de hemen yazdir canim bel agrisina kramplara iyi geliyor ben faydasını goruyorumbayram bitiminde gidicem dr a istiycem yazsin
karin kasilmasi pek yok ama bu ayak kasilmalari cogalmaya basladi.
Inşallah canim ben geçen her haftaya bebegimin karnimda olduğu hergune şükrediyorum canim benim rahim ağzı boyumda kisalma başladı ne kadar dayanır bilmiyorum 6 hafta daha kisalma sabit kalsa insan sonrası allah büyük insallah allah bu günlerimizin mükafatını verir[/QUOTE]Dayanırız inşallah ben en azından 36. Haftaya kadar dayansın diye dua ediyorum son kontrolde doktorla biraz konuştuk da ilk hedef 30. Haftayı görmek ikinci hedef 32. Hafta ve üçüncü hedef 34. Hafta dedi yanı bu kadar tedavi iğne ilaç Allah boşa çıkarmasın..... inşallah güzel günleri de görelim. Senin erken Doğum riski nedeni ne??
serklaj falan yapılmıyor mu peki. Benim erken Doğumdan dolayı bir kaybım var tedbir amaçlı serklaj yapıldı bu gebelikte gerçi hangi durumlarda yapılıyor çok bilmiyorum ama. Aynen her güne şükürle başlıyorum ve ertesi güne sağ salım çıkalım diye dua ediyorum. Benim de CRP yükseliyor sürekli antibiyotik kullandığımız halde ve nedeni de bulamıyoruz.[/QUOTE]Inşallah canim ben geçen her haftaya bebegimin karnimda olduğu hergune şükrediyorum canim benim rahim ağzı boyumda kisalma başladı ne kadar dayanır bilmiyorum 6 hafta daha kisalma sabit kalsa insan sonrası allah büyük insallah allah bu günlerimizin mükafatını verir
Doktor serklaj için haftamin geç kaldığını söyledi benim ilk gebeligim onun için mu bilmiyorum bana ne kadar yatarsan k alkmazsan doğumu ertelersin ddi[/QUOTE]serklaj falan yapılmıyor mu peki. Benim erken Doğumdan dolayı bir kaybım var tedbir amaçlı serklaj yapıldı bu gebelikte gerçi hangi durumlarda yapılıyor çok bilmiyorum ama. Aynen her güne şükürle başlıyorum ve ertesi güne sağ salım çıkalım diye dua ediyorum. Benim de CRP yükseliyor sürekli antibiyotik kullandığımız halde ve nedeni de bulamıyoruz.
sakatat zararlida cok iyi pismis olmasi lazim bi kereden bisey olmaz canm merak etme.temiz ve iyi pismis olmasina dikkat et[/QUOTE]Doktor serklaj için haftamin geç kaldığını söyledi benim ilk gebeligim onun için mu bilmiyorum bana ne kadar yatarsan k alkmazsan doğumu ertelersin ddi
Ayy canim herhalde iyi pismisti şimdi de çok pişmanım bebege ne gibi zararı olabilir ki[/QUOTE]sakatat zararlida cok iyi pismis olmasi lazim bi kereden bisey olmaz canm merak etme.temiz ve iyi pismis olmasina dikkat et
toksoplazma yoksa sende bi zarari yoktr sakatati gebelikte tavsiye etmiyolar ama yiyen yiyo.ben bi tek cigwr yiyorm arada binde bir oda cok iyi pişmiş[/QUOTE]Ayy canim herhalde iyi pismisti şimdi de çok pişmanım bebege ne gibi zararı olabilir ki
gozun aydin canim.duzelck insallah stres yapmamak lazkm ama gel de bize anlat iki uc saat ses cikmasin zir zir agliyrm evin icinde :)))
amin canim hepimiz insallahTeşkr ederim canım sende aydınlık içinde ol
Doğana kadar böle olacak hayrlısı ile kavuşalım bebişlere
cig etten falan bulaşan bi bakteri canim kimisinin bagisikligi oluyo kimisinin olmuyo.benm yokmus bagisiklik.geblign ilk aylarnda yapilan rutin testlerde cikiyo varsatoksoplazma yoksa sende bi zarari yoktr sakatati gebelikte tavsiye etmiyolar ama yiyen yiyo.ben bi tek cigwr yiyorm arada binde bir oda cok iyi pişmiş
Anladım canim bana doktor öyle bir test yaptı mi bilmiyorum hiç bilgi vermedicig etten falan bulaşan bi bakteri canim kimisinin bagisikligi oluyo kimisinin olmuyo.benm yokmus bagisiklik.geblign ilk aylarnda yapilan rutin testlerde cikiyo varsa
cigeri surekli yersen zararlo ben ayda bi kere yiyorm cok degil o da cok iyi pismis olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?