2017 Aralık Anneleri

Kızlar benim dis etleri cok fenaDis fırcasını degdrgm an kanıyr.Kırmızılıklar olusmus.Bayramdan sonra bi de disci yolu gorundu(Tedavi de uygulanmaz simdi.

Bayanlar park yatak alan var mı? Öneren var mı?ve hangi marka model

Kızlar benim dis etleri cok fenaDis fırcasını degdrgm an kanıyr.Kırmızılıklar olusmus.Bayramdan sonra bi de disci yolu gorundu(Tedavi de uygulanmaz simdi.

Geçmiş olsun canım mutlaka dr git ihmal etme bnm görümcemin hamileyken olmuştu balon gibi şişti ihmal etti o da hormonlardandır diye sonro o şişkinlik dişlerini itmişti ayrık oldu dişi Doğumdan sonra tedavi oldu şişlik indi o sarkan diş etlerini kestiler tel taktılar bir yıl kadar telli kaldı şimdi iyi ama maddi manevi zorlandı (ay kendimi felaket tellalı gibi hissettim bir an :) yani demek istediğim kendine dikkat et ihmal etme

Kızlar bir haftadan beridir kuyruk sokumumda ciddi ağrı ve sıkışma hissi var. Normalde cok çok ağır iş yaptığımda olurdu bekarken. Şimdi uyanır uyanmaz hissediyordum, uyumaya yakın yoğunlaştığını hissediyorum. Galiba 3. trimester çetin geçecek.

ayy gecmis olsun ayni dertten muzdaribiz ama benm en baisndan beri agriyo.cunku sag kalcada platin var o da agri yapiyo kuyruk sokumuna.tel tavsiyem uzun sure oturuma o cok agri yapiyo.ben ne uzun sure yatabiliyrm ne oturabiloyorum ne yuruyebiliyrm dusun artk

( Tele hic dayanamam herhalde.Giderim canım ilk fırsatta sagolasın

kizlar bu bebegn hareketlerni kasikta hissetme isi benn cok canimi sıkıyo ya.sizinde govek deliginzn altında mi.usg de durusu nasil.cok moralim bozulyo kasıkta oynayinca
em son gecen hafta gitmistm ayaklari asagida dedi ama tehlikeli demedi genede korkuyorm.tecrubeliler bilir kacinci haftada yukari cikiyo

Canim benimdeboyle aşağıda BI de içe dönük hareketlerini resmen kasigimda kalcamda hissediyorum normaldir bence yada ben kendimi avutuyorum oyle

Canim benimdeboyle aşağıda BI de içe dönük hareketlerini resmen kasigimda kalcamda hissediyorum normaldir bence yada ben kendimi avutuyorum oyle
benm direk kasikta ya ondan korkuyrm ayin besinde gidicem insallah normal der ya cok kafaya takiyrm

Su an bende kasıkta hissediom ayni anda mideme yakinda da hissediom yani yukari ciksada kasıktan surekli hissedilcek galiba.

Su an bende kasıkta hissediom ayni anda mideme yakinda da hissediom yani yukari ciksada kasıktan surekli hissedilcek galiba.
ben hic mideme yakin hissetmdm hep kasiklarda korkutuyo beni.1 hafta once dr a sordm ayakları asagida dedi ama kotu bisey deemedi.insallah yukari cikar

Merhaba oncellikle herkese iyi bayramlar bende 23 haftalik hamileyim ama hala bebegimin hareketlerini duzenli ve guclu hissetmiyorum 6 aylik olacak hala boyle olmasi beni endiselendiriyo bi arkadasimin bebegi benimkinden kucuk o hic durmadigini soyluyo bu haftalarda sizin bebeginiz nasıldı bu arada plasenta on duvarda acaba bunla mi bi ilgisi var kontrolume 4 gun var moralim cok bozuldu yardimci olun lutfen

ben hic mideme yakin hissetmdm hep kasiklarda korkutuyo beni.1 hafta once dr a sordm ayakları asagida dedi ama kotu bisey deemedi.insallah yukari cikar
Benimde genelde kasıkda hareket ediyor bazen de göbek deliği civarında oluyor yanı sürekli hareket halinde galiba onun için diye düşünüyorum. Doktora sormuştum hareketlerini aşağıda hissediyorum diye o da bebeğin olması gerektiği yerde olduğunu söyledi yanı normalmiş 24. Haftada ayakları aşağıda idi 25. Haftada baş aşağı pozisyonda idi hatta başı aşağıda deyince çok korkmuştum ama haftasına göre normalmiş. ben de göbek üstünde hiç hissetmedim bir de ne kadar doğru Bilmem ama cinsiyete göre de değişiyormuş yanı kız bebek aşağıda olurmuş ama benim bebişim erkek.

kramp girdiği anda ayağını dışa doğru esnet hemen bende çok işe yarıyor bi sabah aynen dediğin gibi çığlıklarla uyandım bende. tam anlatabildim mi bilmiyorum kasların tersi istikametinde ayağını gerersen düzeliyor

Cnm valla kaçıncı haftada çıkar bilmiyorum ama bnm bazen kasığı bırak çok afedersiniz genitalime vuruyor resmen ama sıkıntı yapmıyorum herşeyde sıkıntı yapma sen de bişeyi kırk kere söylersen olurmuş herşeyi stres yapıp asıl zararı biz veriyoruz yavrumuza

benimkide erkek ve hep asagida dedgn gibi hic yukarda hissetmdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…