Insallah cnm.Herkese mutlu huzurlu ve bereketli bayramlar inşallah seneye bebişlerle ilk kurban bayramımızı kutlarız
Kızlar benim dis etleri cok fenaDis fırcasını degdrgm an kanıyr.Kırmızılıklar olusmus.Bayramdan sonra bi de disci yolu gorundu (Tedavi de uygulanmaz simdi.
ayy gecmis olsun ayni dertten muzdaribiz ama benm en baisndan beri agriyo.cunku sag kalcada platin var o da agri yapiyo kuyruk sokumuna.tel tavsiyem uzun sure oturuma o cok agri yapiyo.ben ne uzun sure yatabiliyrm ne oturabiloyorum ne yuruyebiliyrm dusun artkKızlar bir haftadan beridir kuyruk sokumumda ciddi ağrı ve sıkışma hissi var. Normalde cok çok ağır iş yaptığımda olurdu bekarken. Şimdi uyanır uyanmaz hissediyordum, uyumaya yakın yoğunlaştığını hissediyorum. Galiba 3. trimester çetin geçecek.
Geçmiş olsun canım mutlaka dr git ihmal etme bnm görümcemin hamileyken olmuştu balon gibi şişti ihmal etti o da hormonlardandır diye sonro o şişkinlik dişlerini itmişti ayrık oldu dişi Doğumdan sonra tedavi oldu şişlik indi o sarkan diş etlerini kestiler tel taktılar bir yıl kadar telli kaldı şimdi iyi ama maddi manevi zorlandı (ay kendimi felaket tellalı gibi hissettim bir an :) yani demek istediğim kendine dikkat et ihmal etme
Canim benimdeboyle aşağıda BI de içe dönük hareketlerini resmen kasigimda kalcamda hissediyorum normaldir bence yada ben kendimi avutuyorum oylekizlar bu bebegn hareketlerni kasikta hissetme isi benn cok canimi sıkıyo ya.sizinde govek deliginzn altında mi.usg de durusu nasil.cok moralim bozulyo kasıkta oynayinca
em son gecen hafta gitmistm ayaklari asagida dedi ama tehlikeli demedi genede korkuyorm.tecrubeliler bilir kacinci haftada yukari cikiyo
benm direk kasikta ya ondan korkuyrm ayin besinde gidicem insallah normal der ya cok kafaya takiyrmCanim benimdeboyle aşağıda BI de içe dönük hareketlerini resmen kasigimda kalcamda hissediyorum normaldir bence yada ben kendimi avutuyorum oyle
Doktoruna sorunca haber var canim bana da benim 5 inde sağlık ocağında aşım var onun için gidecem de sağlık ocağı da anlamiyobenm direk kasikta ya ondan korkuyrm ayin besinde gidicem insallah normal der ya cok kafaya takiyrm
yazarim gidince canimDoktoruna sorunca haber var canim bana da benim 5 inde sağlık ocağında aşım var onun için gidecem de sağlık ocağı da anlamiyo
Su an bende kasıkta hissediom ayni anda mideme yakinda da hissediom yani yukari ciksada kasıktan surekli hissedilcek galiba.kizlar bu bebegn hareketlerni kasikta hissetme isi benn cok canimi sıkıyo ya.sizinde govek deliginzn altında mi.usg de durusu nasil.cok moralim bozulyo kasıkta oynayinca
em son gecen hafta gitmistm ayaklari asagida dedi ama tehlikeli demedi genede korkuyorm.tecrubeliler bilir kacinci haftada yukari cikiyo
ben hic mideme yakin hissetmdm hep kasiklarda korkutuyo beni.1 hafta once dr a sordm ayakları asagida dedi ama kotu bisey deemedi.insallah yukari cikarSu an bende kasıkta hissediom ayni anda mideme yakinda da hissediom yani yukari ciksada kasıktan surekli hissedilcek galiba.
chicco next to me anne yanı yatak almaya karar verdik. Park yatak için kraftı tavsiye eden çok.Bayanlar park yatak alan var mı? Öneren var mı?ve hangi marka model
Benimde genelde kasıkda hareket ediyor bazen de göbek deliği civarında oluyor yanı sürekli hareket halinde galiba onun için diye düşünüyorum. Doktora sormuştum hareketlerini aşağıda hissediyorum diye o da bebeğin olması gerektiği yerde olduğunu söyledi yanı normalmiş 24. Haftada ayakları aşağıda idi 25. Haftada baş aşağı pozisyonda idi hatta başı aşağıda deyince çok korkmuştum ama haftasına göre normalmiş. ben de göbek üstünde hiç hissetmedim bir de ne kadar doğru Bilmem ama cinsiyete göre de değişiyormuş yanı kız bebek aşağıda olurmuş ama benim bebişim erkek.ben hic mideme yakin hissetmdm hep kasiklarda korkutuyo beni.1 hafta once dr a sordm ayakları asagida dedi ama kotu bisey deemedi.insallah yukari cikar
gunaydin kizlar iyi bayramlar.ayy bu sabah ciglik cigliga ve aglayarak uyandim.sag alt baldirma kramp girdi cok fenaydi.esimde garibim ne korktu ben ciglik atinca.ben baldirim diyrm o ayagmn alrini ovaliyo garibim telastan:)) bi alemdik yani sabah sabah.ama cok acidi ve hala aciyo.dr dan magnezyum istiycem gidince artl
kizlar bu bebegn hareketlerni kasikta hissetme isi benn cok canimi sıkıyo ya.sizinde govek deliginzn altında mi.usg de durusu nasil.cok moralim bozulyo kasıkta oynayinca
benimkide erkek ve hep asagida dedgn gibi hic yukarda hissetmdmBenimde genelde kasıkda hareket ediyor bazen de göbek deliği civarında oluyor yanı sürekli hareket halinde galiba onun için diye düşünüyorum. Doktora sormuştum hareketlerini aşağıda hissediyorum diye o da bebeğin olması gerektiği yerde olduğunu söyledi yanı normalmiş 24. Haftada ayakları aşağıda idi 25. Haftada baş aşağı pozisyonda idi hatta başı aşağıda deyince çok korkmuştum ama haftasına göre normalmiş. ben de göbek üstünde hiç hissetmedim bir de ne kadar doğru Bilmem ama cinsiyete göre de değişiyormuş yanı kız bebek aşağıda olurmuş ama benim bebişim erkek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?