2017 Aralık Anneleri

Vajinadan makata kadar varis nasıl oluyor ya çok şaşırdım şuan ilk defa duyuyorum hemoroid gibi bisey mi. Daha neler duyacağız bu hamilelikte:)
Canım hani damar büyümesi kan dolaşımı az olduğu zaman damar şişer ve kalınlaşır genişler ve çok basınçlı bir ağrı ayakda durduğun zaman çok ağrıyor bir hamileliğimde olmuştu diğerlerinde olmamıştı bundada oldu hani teyzelerin bacaklarında büyük damarlar çıkarya varizlerim çok ağrıyor derler ovarlar:)) ondan işte ama doğumdan sonra hemen gidiyor çok şükür :))

Oda bi sorun canım benim duba gibi şiş heryerim ödem gibi sabah bi kalkıyorum burnumla üst dudağım sarılmışlar birbirine:)) sağol canım benim

ayyy ayni agri bende var vajinada.bi tarafinda vajinanin ustelok.ama ben asagisini goremiurm hiiiic:)))) ayaklarmi bile ustten bakinca gormeyelo cok oldu :)))

O kadar karnin büyüdü canim ayaklrini göremeyecek kadar
büyüdü canim goren dogurcam sanıyo kac gunun var diyolar.ama ic karnim dar oldugundan direk dışarı firliyoms.onemli olan beybilern saglikli olması takma kafaya buyuk yada kucuk diye.o kilolaryla orantili bisey degil.karnim buyuk ama 4 gun gerideyz dusun yani

O geriliği kapatirsin canim 7. Aydan itibaren hizli kilo alıyormuş bebisler beni gorende hamile olduguma inanmıyor 7. Ay girecez diyorum kimse inanmıyor bu de kilo da almadım ondan herhal

ayyy ayni agri bende var vajinada.bi tarafinda vajinanin ustelok.ama ben asagisini goremiurm hiiiic:)))) ayaklarmi bile ustten bakinca gormeyelo cok oldu :)))
Kız ben sanki görüyor muyum koca bir karın nereye koyacağımı şaşırdım dr bide dedi ayrıntılı ultrason da bakarken canım çok yandı oda yağ tabakası yok karnında ondan acıyor dedi yemin ediyorum 7 aylıkdan fazla duruyor karnım kalkarken bile yuvarlanarak kalkıyorum :)))) doğumdan sonra geçecek o variz merak etme ama son aylar delirtiyor :))

bazen korkutuyo o agri yaa baya yerimden ziplatiyo igne batar gibi hep sol tarafinda vajinanin.vallah camasir makinasini bi dolruyrm baska yerlermden soluyrm resmen kimbilir ne is yapmisim acaip yorulyrm.3 ayimiz kaldi insallah hayırlısıyla bunlarida atlaycz

Uzun yoldan gelmiş durunca tısss diye ses çıkaran kamyon gibiyim bende:)) eğilip doğrulmak ne mümkün ama geçecek inşAllahhhh vallahi iple çekiyorum aralık ayını bi tamamlasaydık hayırlısıyla

Canım o oluyor endişelenme iç karında açılma vardır rahim büyüyor ondanmış o batmalar ara ara olacak
Ne bilim canim karnimin üst tarafında ağır oluyordu da ilk defa kasik da batma oldu normal olduğuna sevindim benim karnim hiç çıkmadı belki karnim bir an da büyüyecek

Uzun yoldan gelmiş durunca tısss diye ses çıkaran kamyon gibiyim bende:)) eğilip doğrulmak ne mümkün ama geçecek inşAllahhhh vallahi iple çekiyorum aralık ayını bi tamamlasaydık hayırlısıyla
aynen oyle vallah.bi an once gelse su aralik hayirlisiyla

selam kızlar nasılsınız ben şeker yüklemesi için geç mi kaldım 28+2 günlüğüm şu anda doktor gel demişti ama bayram falan girdi araya gidemedim ama sağlık ocağında açken yapılan kan testinde şekerim 67 çıktı

İyi pazarlar kızlar Bayadır giremedim buralara ara ara girip okuyordum ama taşınma fln derken geri kaldım. Birde kasinti illetiyle uğraşıyorum böyle bi şey olamaz her türlü test yapıldı sonuçlar temiz ama neden kaşındıgi belli değil daha önce bu tarz bi şeyle karşılaşan çözüm bulan oldu mu acaba?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…