2017 Aralık Anneleri

28. Haftanin sonuna kadar yapılıyor diye biliyorum canım doktorunla iletişime geç hemen istersen

baya da dusuk cikmis 75 ile 95 arasi olmasi lazim.28.haftanin sonuna kadar yapiliyo

Hamilelik alerjisi olabilir cnm. Dogum sonrasi gecer bence.

Benimki de sarımsı sürekli yorulunca falan dahada artıyor koyulaşıyor bende günlük ped kullanıyordum peçeteye geçiş yaptım ped yetiştiremedim çünkü sürekli peçete değiştiriyorum

Kızlar merhaba :) gittikçe ağırlamak ve sağ sola yatmak batmanların olmasısikayetlerum arasında ...en büyük mutluluk ise el ve ayak oynamaları:)hatta bazen aynı anda hem ayağı hem kollari oynatıp beni baya bir korkutuyor neyse ki çok şükür en önemlisi sağlıklı olması ... az kaldı kızlar azıcık sabır...ben doğum çantamı hazırlıyorum erkenden ne olur ne olmaz diye,,

Benimki de sarımsı sürekli yorulunca falan dahada artıyor koyulaşıyor bende günlük ped kullanıyordum peçeteye geçiş yaptım ped yetiştiremedim çünkü sürekli peçete değiştiriyorum
Bazen o kadar çok oluyor ki korkuyorum altımda ıslaklığı hissedince suyum mu geliyor diye

Canım bende halledeceğim bu aralar ne olur olmaz herşeye hazırlıkkı olmak lazım, çok daraldım ama sabr

Ne bilim canim karnimin üst tarafında ağır oluyordu da ilk defa kasik da batma oldu normal olduğuna sevindim benim karnim hiç çıkmadı belki karnim bir an da büyüyecek
Bencede bir anda büyüyecek ama senin iç karnın geniş ondan canım

Bazen o kadar çok oluyor ki korkuyorum altımda ıslaklığı hissedince suyum mu geliyor diye
Ben de tuvalete gidip bakıyorum bir de bazen su gibi geliyor akıntım bildiğin şeffaf su yani ama dr a gittiğimde suyunun iyi olduğunu söylüyor yani gelen amniyon sıvısı olsa dr bebegin suyundan anlardı dimi azalır sonuçta allah korusun

Aynen benimde aynı şekilde oluyor bende korkuyorum çünkü o sıvıya çok benziyor ama dediğğn gibi dr benimde herşey yolunda dedi azalma olsa söylerdi herhalde Allah korusun bende burdakileri avuturken bi baktım bende evhamlı oldum çıktım bi atlatsaydık sırayla haberlerimizi alalım inşAllahhhh vakti zamanında

Kilzar ben bi tane 120 lik cam biberon aldim.simdilik yetermi sizce yok daha almalimiyim.

Kizlar eltimin abisinin eşini hastaneye yatırdılar erken dogum riskiyle doğumu önlemeye çalışıyorlar daha 28 haftalik ikiz bebelwri dua edelim olur mu bebeklerini ona bağışlasın adı ayşe

o amniyon sivisi gelirken pembe falan olmuyo mu yada o tikac jole gibi olan gelmiyo mu.ay ben bazen dus alirken diyrm suyum gelse anlayamaam da :)) gecen bagirsaklarm bozuldu tam hastanede bi agri karnima dedim dogum sanciisi herhalde acilin kapısından döndüm o gene wc agrisiyms:))) acemilik zor is

Yok anneeem benim 2.kızda oturuyorum altım ıslak değiştirip yine oturuyorum yine ıslak meğersem suyum geliyor muş anlamadım bile ikinci olduğu halde:))

Kizlar eltimin abisinin eşini hastaneye yatırdılar erken dogum riskiyle doğumu önlemeye çalışıyorlar daha 28 haftalik ikiz bebelwri dua edelim olur mu bebeklerini ona bağışlasın adı ayşe
Allahım korusun inşAllahhhh üçünüde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…