2017 Aralık Anneleri

Meraba kızlar nasılsnz.. yarın sağlık ocağına gidip ikinci doz tetonoz vurulmam Laz'ım bi gün ertelersem sorun olur mu

Meraba kızlar nasılsnz.. yarın sağlık ocağına gidip ikinci doz tetonoz vurulmam Laz'ım bi gün ertelersem sorun olur mu
Acil bir işin yoksa git vurun canım çıksın aradan ama bişey olmaz bir gün den herhalde aile hekimi mutlaka o gün gel dedi mi

Acil bir işin yoksa git vurun canım çıksın aradan ama bişey olmaz bir gün den herhalde aile hekimi mutlaka o gün gel dedi mi

9 Ağustos vuruldum bi ay sonra kesin vurulmalı dedi 11 e gün verdi,, ama kesin o gün gel dedi mi bilmiyrm yarın da işim var

Yok anneeem benim 2.kızda oturuyorum altım ıslak değiştirip yine oturuyorum yine ıslak meğersem suyum geliyor muş anlamadım bile ikinci olduğu halde:))
eyvahlar olsun ben anlayamam hic demekki.su eczanelerde var ya amniyon sivisi pedleri en iyisi ondan alaym ben oyle bisey oldu mu koyarim bari tek care bu

Kizlar eltimin abisinin eşini hastaneye yatırdılar erken dogum riskiyle doğumu önlemeye çalışıyorlar daha 28 haftalik ikiz bebelwri dua edelim olur mu bebeklerini ona bağışlasın adı ayşe
saglikla vaktiyle gelirler insallah canim 28 haftalk yasama sanslari cok yuksek insallah

Bu aylarda karında kaşınma olabilirmiş canım. Muhtemelen kuruluğa bağlı olarak

Ben bebişim için alışverişlerimi yaptım ama daha kendime hiç gecelik pijama takımı falan hazırlamadım
Bu hafta onlara bakmaya başlıyayım bari
Son haftalar kilo da alıcaz ya hangi beden gecelik alacağımızı kestirebilir miyiz acaba şimdiden :)
Sen aldın mı canım kendi kişisel eşyalarını da

Gecelikler bol olduğu için ben hamilelik öncesi bedenimi aldım. Zaten şu anda da oluyor. Sadece karnım çıkıyor. Uzun kollu 2 tane boydan koyacağım kış olduğu için.

Canım benim doktorum ailede var mı dedi şeker hastası. Kiloma baktı. Çocuğunkine baktı. Kan ve idrarımdaki şekere baktı. Şeker yüklemesine gerek görmedi.
Her şey normal gözüküyorsa zorunlu bir şey değil.

Ben kendi kişisel eşyalarımı almadım beden olarak da kestiremiyorum lohusa gecelik de bana l beden olur gibi geliyor ama bilemiyorum

eyvahlar olsun ben anlayamam hic demekki.su eczanelerde var ya amniyon sivisi pedleri en iyisi ondan alaym ben oyle bisey oldu mu koyarim bari tek care bu
Kız hep senin yüzünden böyle oldum ya ben herşeyden evhamlanıyorum seni avuturken ben sıyırdım iyimi :)))

Kız hep senin yüzünden böyle oldum ya ben herşeyden evhamlanıyorum seni avuturken ben sıyırdım iyimi :)))
:)) bole olsun istemezdm anam sende tecrubelisn kime soraym baska.ablamalra soruyrm ben diyo 7 yil oldu dogurali.bu yasadiklarni nasil unutylr anlamiyrm ben kolay kolay unutmam.hem en guzel donem hemde en streslisi ama cok sukur halimize..
ayak kramplarn basladi mi senin benm sagda platin var ya sola yukleniyrm bu sefer sol yolda yururken kilitleniyo.bide bana yuruys verdi dr sekerden dolayi 15 dakika yuruyckmsm.bugun misafir vardi evde yurums kadr oldum ama simdi wc ye giderken ayagim kilitleniyo.napiciiim ben bole vallah

Benim onlarda sıkıntı yok ama yapılmasını öneriyorum diyor genel olarak çok ilgili doktorum ama testlere gelince yapılması gerek öneriyorum diyor karar size kalmış diyor sinir oluyorum o zaman.

Şaka tabi annem sor istediğini kıyamam :)) benimde sol kalçadan bir giriyor bikeğime kadar çekiliyor 5 dk kendime gelemiyorum aldığım kilodanmıdır nedir ne tarafıma otursam rahatım yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…