2017 Aralık Anneleri

Inşallah canim daha cok küçükler ikiz olduğu için kiloları da az oluyo malum insallah erken gelmez
Rabbim insan hayatındaki yaşamın halkalarını çoktan belirlemiştir hiç sıkıntı yapmayın Allahın izniyle bişey olmayacak inşAllahhhh neler var 5 aylık doğan Rabbim istedikten sonra kimse engel olamaz hayata tutunmalarına korkmayın canım

Inşallah tutunurlar canim BIde burada arkadaslarin yaşadıkları cevre de de olunca insan korkuyo yüce rabbime emanet evlatlarimiz

Ben bu hafta alışverişe başlayım diyorum ama çok tecrübesizim neyden kaç adet almam gerektiğini bile bilmiyorum. Bir de erken mi acaba daha

Bu aylarda karında kaşınma olabilirmiş canım. Muhtemelen kuruluğa bağlı olarak
Ah ya keşke karinda olsa canim. Kollarım ve boynumun alt kısmı bazen bacaklarım öyle böyle bi kaşınma değil.. deterjanimı fln değiştirdim bakalım belki de alerjik bi durumdur

Ben bu hafta alışverişe başlayım diyorum ama çok tecrübesizim neyden kaç adet almam gerektiğini bile bilmiyorum. Bir de erken mi acaba daha
zibin takimlariindan 3 5 tane alablrsn iki uc tulum hastame cikisi.ilk uc ay icin yeterli benmkilerde bu sekilde.ama daha kendiminkiler hazir degil geceliklerm ic camasrlarm falan
bu aralar tamamlamam lazim cunku ilerleyen zamanlarda yuruyemeyeblrm agirlasiyrz gunden gune

ara ogune kadr gecen iki saat cok uzun geliyo dimi.bende yeni yedim ara ogunu midem bulanmaya basladi aclktan.
Canim seker yüklemesi yaptırdım bugün öğlene kadar ac bekledim dün 8 den beri actim BI de o verdikleri suyu yavaş yavaş içtim o da midemi bulandirdi

Canim seker yüklemesi yaptırdım bugün öğlene kadar ac bekledim dün 8 den beri actim BI de o verdikleri suyu yavaş yavaş içtim o da midemi bulandirdi
sonucu bana da yaz yavas ictin belki normal cikmistr.bende yarim saat sonra saglik ocagina gidicem ordaki ebeyede ölçümlerimi göstericem bakalm ne dicek

sonucu bana da yaz yavas ictin belki normal cikmistr.bende yarim saat sonra saglik ocagina gidicem ordaki ebeyede ölçümlerimi göstericem bakalm ne dicek
Benimle ilgilenen kiz hızlı iç ddi bende yavaş içtim doktoru da ben biraz kötü oldum biliyorsun benim ozel br durumum var doktorum gelme ddi hastaneye ben ararım sonuçlar için eve bir dinlen ddi

Benimle ilgilenen kiz hızlı iç ddi bende yavaş içtim doktoru da ben biraz kötü oldum biliyorsun benim ozel br durumum var doktorum gelme ddi hastaneye ben ararım sonuçlar için eve bir dinlen ddi
ilkini hizli mi ictin sen daha once yapilani.insallah normal cikar yazarsn aradiklarnda sonuclari

Valla canim ikisini de yavaş içtim ama midemi bulandirdi
sordum ebeye diyetten beri bebegin hareketelri eskisi gibi degil dedim.normal dedi sekerli besinler daha cok hareketlendrir sindi olması gerekene donmustr dedi.kalp atislarna bakti hersey yolunda ignemizide olduk cok şükür igne fasli bitti

Merhaba güzel anneler.. Bugün benimde doktor kontrolüm var. henüz şeker yüklemesi yapılmadı doktorumuz söyler herhalde bu gittiğimizde. En son kontrolümüzden beri o kadar merak ediyorum ki büyüdü mü, iyi mi, gelişimi normal mi bide görmeyeli sanki çok uzun zaman oldu o kadar özledim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…