Nurtopu gibi sekerim çıktı 1saat 200 2. Saat 156 çıktı canim artık dayanamıyorum erken doğum riski tiroid bide şimdi seker ne yapacam bilmiuprumsordum ebeye diyetten beri bebegin hareketelri eskisi gibi degil dedim.normal dedi sekerli besinler daha cok hareketlendrir sindi olması gerekene donmustr dedi.kalp atislarna bakti hersey yolunda ignemizide olduk cok şükür igne fasli bitti
uzulme canim diyet yapcaz napalm.insanin psikolojisi bozuluyo anliyrm seni ama sabret.az kaldi bak sık disini.yavrunu kucagina alincs hepsi gecicek.Nurtopu gibi sekerim çıktı 1saat 200 2. Saat 156 çıktı canim artık dayanamıyorum erken doğum riski tiroid bide şimdi seker ne yapacam bilmiuprum
Canim sorundaa bu işte ben tatlı turu şeyler zaten yemem ekmek yiyen BIri değilim ona rağmen sekerim çok yüksek diyetle kontrole girecek gibi değil doktor iki hafta takip edelim yoksa insülin diyouzulme canim diyet yapcaz napalm.insanin psikolojisi bozuluyo anliyrm seni ama sabret.az kaldi bak sık disini.yavrunu kucagina alincs hepsi gecicek.
hem sekerden diyet yaptikca korkma dedi bana ebe.tatli yemiycez yediklermize dikkat edicz nabalm dogumdan sonra rahat rahat tatlilari gotururz artik :)) bak benm dustu biraz tatli yok diyete uygun gidiyrm hatta 3 dilim ekmek diyosa 1 yiyrm bazen 2.meyve yerkende yaninda ya yogurt ya sut ic cok iyi geliyo dusuruyo
allah allah.soyle bisey var zararsiz siye dusundgmz cogu seyde seker var sen az yiyorm falan desende olablyo yani diyetn kilo vermekle alamadı yok.diyetisyene gonderdi mi ne yiyecegni anlattı mi.patates bezelye havucta bil seker var dusun zararsz yararli diye dusundgmz cogu seyde var.ben gecen 3 kasik pilav yedim ekmek yemiycem diye 144 e cikti.o yuzden sen diyetisyenin dediklerni uygula.mesela yuruyuste cok dusuruyoms sekeri ama bende yuruyemiyrm ayagmdan dolayi.e sende yatmak zorundasn sıkma canini az yesende diyetine uy.bide kan ilaci kullaniyomsn sen o da iştahszlk halsizlk yapar kullanmiyosanCanim sorundaa bu işte ben tatlı turu şeyler zaten yemem ekmek yiyen BIri değilim ona rağmen sekerim çok yüksek diyetle kontrole girecek gibi değil doktor iki hafta takip edelim yoksa insülin diyo
Bugün yetistiremedik canim yarinda eşim çalışıyor çarşamba gunu gidecem d iyetisyene gün aldım kan ilacina bu ay gerek duymadı doktor demiri de kusuyorum duy damardan veriyorlar artık kendi sekerimi ölçmeye calisacam doktor sadece sabah ve aksamla olmaz diyoallah allah.soyle bisey var zararsiz siye dusundgmz cogu seyde seker var sen az yiyorm falan desende olablyo yani diyetn kilo vermekle alamadı yok.diyetisyene gonderdi mi ne yiyecegni anlattı mi.patates bezelye havucta bil seker var dusun zararsz yararli diye dusundgmz cogu seyde var.ben gecen 3 kasik pilav yedim ekmek yemiycem diye 144 e cikti.o yuzden sen diyetisyenin dediklerni uygula.mesela yuruyuste cok dusuruyoms sekeri ama bende yuruyemiyrm ayagmdan dolayi.e sende yatmak zorundasn sıkma canini az yesende diyetine uy.bide kan ilaci kullaniyomsn sen o da iştahszlk halsizlk yapar kullanmiyosan
Tarcinin şekeri dengeledigi söyleniyor doğru mu senceallah allah.soyle bisey var zararsiz siye dusundgmz cogu seyde seker var sen az yiyorm falan desende olablyo yani diyetn kilo vermekle alamadı yok.diyetisyene gonderdi mi ne yiyecegni anlattı mi.patates bezelye havucta bil seker var dusun zararsz yararli diye dusundgmz cogu seyde var.ben gecen 3 kasik pilav yedim ekmek yemiycem diye 144 e cikti.o yuzden sen diyetisyenin dediklerni uygula.mesela yuruyuste cok dusuruyoms sekeri ama bende yuruyemiyrm ayagmdan dolayi.e sende yatmak zorundasn sıkma canini az yesende diyetine uy.bide kan ilaci kullaniyomsn sen o da iştahszlk halsizlk yapar kullanmiyosan
dogruyms ama kasilmalara yol aciyms tarcin.o yuzden kullanmaya korkuyrm acikcasi.Tarcinin şekeri dengeledigi söyleniyor doğru mu sence
ben gunde 10 kez olcuyrm deli olcam artk.insallah gidince der sadece diyet diye ikisi birden cok agir geliyo.robot gibi hissediyrm kendimi.normalde tatliyi severm ama cok abartmam simdiyse hep canim tatli istiyoBugün yetistiremedik canim yarinda eşim çalışıyor çarşamba gunu gidecem d iyetisyene gün aldım kan ilacina bu ay gerek duymadı doktor demiri de kusuyorum duy damardan veriyorlar artık kendi sekerimi ölçmeye calisacam doktor sadece sabah ve aksamla olmaz diyo
Canım nasıl sonucun?Canim ben yarın özel hastanede yaptiracam sana bilgi veririm ne kadar oldugunu
Yeni okudum yazılanları canımCanim ben yarın özel hastanede yaptiracam sana bilgi veririm ne kadar oldugunu
ben gunde 10 kez olcuyrm deli olcam artk.insallah gidince der sadece diyet diye ikisi birden cok agir geliyo.robot gibi hissediyrm kendimi.normalde tatliyi severm ama cok abartmam simdiyse hep canim tatli istiyo
dogruyms ama kasilmalara yol aciyms tarcin.o yuzden kullanmaya korkuyrm acikcasi.
Nurtopu gibi sekerim çıktı 1saat 200 2. Saat 156 çıktı canim artık dayanamıyorum erken doğum riski tiroid bide şimdi seker ne yapacam bilmiuprum
kuru meyvelerde daha cok seker varmis canim cok kullanma.beni diyetisyene gonderdi ornek liste verdi bana.2100 kalorilik.kitapçıkta be yiyip be yemeycgm yaziyo.dedgn gibi beyaz ekmek bezelye havuc pirinc enginar bunlar yukseltiyo sekeri.yesil yaprakli sebzeler dengeliyo.her ogunde bol salata yiyeblrsn.gunde 3 kez sut urunu tuketmelsn.ara ogunlerde 1 prisyon meyve yaninda sut yada yogurt tuketmelsn ki meyvedeki sekeri dusursn.canım doktorun verdiği bi diyet listesi var mı. bana liste vermediler sadece şunları ye bunları yeme dediler. bu arada benim de deli gibi canım tatlı istiyor. hiç unsuz yağsız şekersiz bi kek tarifi buldum. kuru meyve, yumurta ve kuru yemişten yapılıyo. bazen bi iki parça akşamları yiyorum o yükseltmiyo şekerimi. beyaz ekmek yersem ama bariz fark oluyo
tarifi yaz genede arada yerim körelsin krizm bari deli olcam yoksa :))canım doktorun verdiği bi diyet listesi var mı. bana liste vermediler sadece şunları ye bunları yeme dediler. bu arada benim de deli gibi canım tatlı istiyor. hiç unsuz yağsız şekersiz bi kek tarifi buldum. kuru meyve, yumurta ve kuru yemişten yapılıyo. bazen bi iki parça akşamları yiyorum o yükseltmiyo şekerimi. beyaz ekmek yersem ama bariz fark oluyo
Canım geçmiş olsun üzme kendini bide sürekli yediğin şeker yüklemesinden önceki gıdalara netden bi bak ne kadar şeker varmış belki ondandır, valla ben yaptırmayacaktım bana mecbursun dediler dr çok kilo aldım çünkü boğazım hiç durmuyor yemekden sonra fenalık geçiriyorum şekerim çıkıyor büyük ihtimalle 11 ekimde ölçecekler benimde, üzülme bak az kaldı burda tanıştığım tüm annelere hep dua ediyorum kolay atlatalım inşAllahhhhNurtopu gibi sekerim çıktı 1saat 200 2. Saat 156 çıktı canim artık dayanamıyorum erken doğum riski tiroid bide şimdi seker ne yapacam bilmiuprum
tarifi yaz genede arada yerim körelsin krizm bari deli olcam yoksa :))
kuru meyvelerin seker oldugunu bende nette okumuştum diyestyene sormadim.ama yukseltmiyosa yenir canim neden olmasin.bazi firinlar tam bugday ekmeklerinin icine bilr seker koyuyoms dikkat etmek lazim.ben bazen arada bir iki biskuvi yiyorm vallah gozum donuyo oda cici bebelerden :)). doguraym hayirlisiyla saglikla alaym yavrumu kucagima ahdimdr koca bi pastayi yicem :)))canım en fazla yediğim kek bu. bunu yiyince de yükselme olmamıştı şekerimde aşırı miktarda. ama bi sabah kahvaltıda biraz ekmek yemiştim baya etkilemişti. ekmekle kıyas yapınca baya fark var yani arasında. tadı fena olmuyor ama tabii bi uzmana diyetisyene sormak gerekebilir.
1 yumurta
yarım su bardağı fındık içi
yarım su bardağı kadar badem içi
yarım çay bardağı süt
5 kuru kayısı
3 kuru incir
yarım paket kabartma tozu
biraz limon kabuğu rendesi 1 yemek kaşığı kakao
yumurta, limon kabuğu rendesi ve süt mikserde çırpılır. badem ve fındık içi un kıvamına gelene kadar robotta çekilip karışıma ilave edilir. önceden suda bekletilmiş incir ve kayısı suyu süzülüp küp küp doğranarak karışıma ilave edilir.kabartma tozu ve kakao eklenip çok az daha karıştırılır. muffin kaplarına paylaştırılan kek harcı ısıtılmış 180 derece fırında yarım saat kadar pişirilir.
biraz tatlı isteğimi bastırmak için böyle bir çözüm bulmuştum çayın yanına. umarım beğenirsin canım. dediğim gibi belki diyetisyene sormak gerekebilir. allah hepimize kolaylık versin :)
Inşallah diyetle düzelir canim ikimizinde şekeri yoksa insülin kullanmak daha zor gibi surda 3 ay zamanımız kaldı mecburen disimizi sikacazben gunde 10 kez olcuyrm deli olcam artk.insallah gidince der sadece diyet diye ikisi birden cok agir geliyo.robot gibi hissediyrm kendimi.normalde tatliyi severm ama cok abartmam simdiyse hep canim tatli istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?