2017 Aralık Anneleri

Kızlar bende dun yine sancılandım çok kasilmam oldu ilaçlarla durdurdular halen var ama az çok şükür birde kızlar seker baktılar bugünde normale yakin çıktı diyete devam dedi yanlız 26 haftalık ama daha 755gr dedi çok küçük degilmi dr normal diyor hic kilo da almiyorum ne yapacagimi şaşırdım kizlar

Hepinize duacıyım sen çok haklısın kurtulacağız sağ salim bu değerli süreci atlatacağız birlikte inşAllahhhh
Inşallah canim insallah hepimizin allah yardımcısı herkesin kendine göre derdi var ama biliyorum aralık ayı gelecek allahın izniyle herkesin dogum haberini alacaz zaten doktor bana 15 aralık gibi bir tahminde bulundu dogum için insallah erken dogum olmazda

Canim benim biliyorsun bende de kasılma sancı oluyor arada erken dogum riskim var progestan pruklotan igne magnezyum kullanıyorum elbeb tgeceecek bugünler kolaya gelince bende kilo alamıyorum hatta gobegim hala çıkmadı sekere gelince de şekerli hastaların bebekleri pek olur derler ama o da yok

ayagimda platin var canim ondan 37 38 de alırlar buyuk ihtimalle.son ay yuruyrblr mihim o da meçhul.platin sag da bende ona yuk binmesin diye sola yukleniyrm bu sfer sol kilitleniyo baya zor oluyo yani G Gulum80

ayagimda platin var canim ondan 37 38 de alırlar buyuk ihtimalle.son ay yuruyrblr mihim o da meçhul.platin sag da bende ona yuk binmesin diye sola yukleniyrm bu sfer sol kilitleniyo baya zor oluyo yani G Gulum80
Allah yardimcin olsun canim bende 36. Haftadan sonra olabilir herhaldw doktor seker ve tiroitten sonra 15 araliga hazırlıklı ol ddi

aynen canım dun doguracam diye çok korktum valla Allah yardımcımız olsun hepimizin

Sevgili İstanbul lular doğumu hangi hastanede düşünüyorsunuz? Dr unuz ve dogum fiyatlari nedir acaba?
Ben ethica düşünüyorum bugün telden normal doğum fiyatı aldım 2850 TL imis

gecmis olsun canim vaktini bekler insallah bebegn.e kilo almamasi diyetten mi kaynaklaniyms.benmde seker cikti diyete iki hafta daha devam evde olcup gidicem.haftaya da ayrintili usg yi tekrarliycaklar fakulte oldugu icin didikliyolar.kilosunu bende bilmiyrm en son 22 haftada 475 gr dik.insallah almistr yavrum kilo dogru duzgun yiyemiyrm

Sevgili İstanbul lular doğumu hangi hastanede düşünüyorsunuz? Dr unuz ve dogum fiyatlari nedir acaba?
Merhaba,

İstanbul Medistate Hastanesi Kavacık - Yadigar Sadiye EREN doktorum. Doğum 6000 TL sanırm. İndirim henüz konuşmadık :/

afiyet hastanesi Emine eray yada Reyhan topuz ikisinden birini dusunuyorum onumuzdeki hafta gidecegim ilk defa ama buyuk ihtimalle dogumum orada olacak normal dogum 850 tl bilginize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…