2017 Aralık Anneleri

evet kundak mantıklı geliyor bana da. bebekler kendi el kol hareketlerinden korkabiliyolarmış. vücudunu ve etrafını henüz tam tanımadığı için, ve anne karnından çok farklı bir ortam olduğu için kundakta kendilerini daha güvenli hissediyolarmış.

Ben de o şekilde düşündüm tenine temas edecek kıyafetler pamuk olacak.Battaniye, astronot v.s polar ve diğer kumaşlar olacak sadece yünlü eşyalar kullanmayacağım alerji ihtimaline karşı.
Aynen öyle yap tene değecekler pamuklu olsun onun dışına giyecek oldukları polar içli olabilir yün olabilir en mantıklısı o zaten

Özellikle emzirirken elleri boşta kalsın sana ve memeye temas etmesi çok önemli onun psikolojik rahatlığı güveni için

ilk başlarda yerleşme lekeleri dedik ama çok şiddetli kanamalarım oldu ara ara hastanede yattım. nerdeyse 30 haftalık oldum hala leke olması korkutuyor ister istemez. senin de 30a kadar ve sonrasında da oldu mu bu şekilde

aynen benm amcamdada cikmis oda princ falan tuketmiyo tatlisini yiyo.dedgn gibi biz ac gezelm.sonra bebekler haftasıyla uyumsuz yok kendinize almissnzda bebek almamis dinle dur
Canim keşke bende alsam bana bir buçuk ay oldu yatak istiharati verieleli hiç kilo almamisim ben bu diyetle zaten kilo almak BI yana zayiflarjm ne yapacagimi şaşırdım bebeğim zaten haftasına göre zayif

Benim sonuna kadar oldu ve şuan 3 yaşını dolduracak kızım inşAllah, ultrasonada bir sorun gözükmediği sürece sakın korkma hiçbirşey olmaz Allahın izniyle

Canim keşke bende alsam bana bir buçuk ay oldu yatak istiharati verieleli hiç kilo almamisim ben bu diyetle zaten kilo almak BI yana zayiflarjm ne yapacagimi şaşırdım bebeğim zaten haftasına göre zayif
son aylar alirsn belki canim sikma canini.ben aliyrm da noluyo bebek alsa yetcek bana cok sukur o da iyi gidiyodu en son ama diyetten beri noldu bilmiyrm.3 ayimiz kaldi sabretcz bakalm yeterki onlar iyi olsun

son aylar alirsn belki canim sikma canini.ben aliyrm da noluyo bebek alsa yetcek bana cok sukur o da iyi gidiyodu en son ama diyetten beri noldu bilmiyrm.3 ayimiz kaldi sabretcz bakalm yeterki onlar iyi olsun
Canim ben almasamda olur bebek alsın da bu diyetle de kilo da alamazlar bebisler

Benim sonuna kadar oldu ve şuan 3 yaşını dolduracak kızım inşAllah, ultrasonada bir sorun gözükmediği sürece sakın korkma hiçbirşey olmaz Allahın izniyle

ayy inşallah sağlıkla doğsun hepimizin bebeği içimi rahatlattın biraz. en son bu sabah oldu yine sinirim bozulmuştu iyice.

Insallah canim insallah aralık ayı gelse rahatlayacam ınan ki
İnşAllah canım inan bende bunaldım ama tevekkül edelim bizim yerimizde olmak için çok dua eden insanlar var sonu müthiş olacak inşAllahhhh atlatacağız hepsini

İnşAllah canım inan bende bunaldım ama tevekkül edelim bizim yerimizde olmak için çok dua eden insanlar var sonu müthiş olacak inşAllahhhh atlatacağız hepsini

Aynen çektiğimiz tüm zorluklara sıkıntılara deyecek inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alınca herşeyi unutucaz Allahın izniyle

Inşallah canim yeter ki sağlıklı bir şekilde kucagimiza alalım 2 yıl bekledim ne zorluklarla Bu yola geldim olmaz normal yolla derken normal oldu hiç beklemediğim anda allaha şükür sürekli yatinca zaman hiç gcmiyor sadece tlfn blbi de tv var hayatımda dört duvar arasindayim

Hepinize duacıyım sen çok haklısın kurtulacağız sağ salim bu değerli süreci atlatacağız birlikte inşAllahhhh

bugun son 100 gunu gosteriyo takvim.sezeryan olacagi icin iki hafta eksik olacak gerci bu takvim 41 mi 40 haftaya gore mi hesaplaniyo bilmiyrm.85 gun fiye hesapliyrm ben az kaldi.son anlar daha da stresli gibi
son gunleride sağlıklı sorunsuz stressiz gecirelim insallah

Plesantanin durumu hakkında bisey dedi ni dr. Plesanta aşağı yerleşimli olunca da kanama oluyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…