2017 Aralık Anneleri

istahin acilmis o zaman senin.yanimda bol salata bol yogurt yiyeblrsn sinirsz canim ara öğünlerde bir dilim ekmek bir dilim peynir de yiyeblrsn.olcumlerin nasil cikiyo aclik kac senjn
Sabah 109 du tokluk 136 araogunde sadece 3 ceviz 1 meyve 3 kasik yogurt yiyebiliyorum artık yasak olduğu için mi bilmiyorum ama c anim herşeyi istiyor sanki bebegime yetemiyorum ki akşamı daha olcmedim

istahin acilmis o zaman senin.yanimda bol salata bol yogurt yiyeblrsn sinirsz canim ara öğünlerde bir dilim ekmek bir dilim peynir de yiyeblrsn.olcumlerin nasil cikiyo aclik kac senjn
Inanirmisin kuzum acim yiyemiyorum bebegimi besleyemiyorum diye eşimden sinirimi aliyorum

Inanirmisin kuzum acim yiyemiyorum bebegimi besleyemiyorum diye eşimden sinirimi aliyorum
aynen bende oleyim adam diyo benmle ugrasma diye ama hep onunla ugrasiyrm.sabah hastaneden cikinca acim diye agladim millette sandi bisey oldu diye hastanenin onunde :)) benmde 95 in altina dusmedi ya arada 100 105 i goruyrm tek sıkıntım aclik.bu aksam limon yogurt kurunu deniycem kan sekerini dusuruyms.yatmadn once bi kase yigurda yarim limon denicem bakalm

Yogurtla roka canim şekeri dengeliyormus benim aclikta t oklukta sıkıntılı senin tokluk kac bide 2 günde sanki karnim daha da kuculdu

Yogurtla roka canim şekeri dengeliyormus benim aclikta t oklukta sıkıntılı senin tokluk kac bide 2 günde sanki karnim daha da kuculdu
benm tokluklar iyi ya hic siniri gecmiyrm.bi kez gectm oda diyete uydum diye.ama hep 110 115 cikiyo acliklar .dr da tokluklar iyi açlıklar sinirda demisti

benm tokluklar iyi ya hic siniri gecmiyrm.bi kez gectm oda diyete uydum diye.ama hep 110 115 cikiyo acliklar .dr da tokluklar iyi açlıklar sinirda demisti
Tokluk 110 115 ise san niye diyabet demişler ki açlık 90 ve altı olmalı zaten senin 100 falan ise normal bence

Canım ban clexane 4000.lik kullanıyorum ayrıca aspirin kullanılıyorum?????!?
Canım Bende kullandım 4000 lik ve coraspin ilk 3 ay tüp bebek oldugu için sonra bırakmıştım. Genetik testte sorun çıkmadı bende şimdi doktorum her ihtimale karşı kullanalım dedide kafam karıştı yine

Benim 100-110 oluyor kayinbabam ilaç kullnmasina rağmen 200 görüyor adam sabah aclikta
benmde bazen o kadr cikiyo bu zamana kadr en az 72 cikmis en cok 118 tabi bu 118 aksam aclik .senin kayinoeder diyabet canim ondan bizimki gebelkten hormonlar sebep oluyms nette okudgm kadryla

Canim karında sertleşme karin agrisi bende de oluyo ben haftada bir igne yaptırıyorum progestan alıyorum magnezyum içiyorum bebek büyüdüğü için mi karin da sertlik olurmus
Canım sertlik Bebek büyüdüğü için rahim kasılıyormuş o yüzden sertleşiyormuş

Biliyorum stressiz bi yaşam yok ama böyle herşeyi stres yaparsak da dünyayı yesek boş yaramaz bebişlere G Gulum80 göbek çıkmamasını da dert etme bnm son ay artık çıkmaya başladı iki gebeliğimde de bunda da aynı bugün bile teyzem aynısın hiç göbeğin çıkmamış dedi ama bnm iki bebeğimde üç kilo üzeri doğdu inşallah bu da iyi olur

Inşallah bebisinin kilosu iyidir canim sanki ben bu diyetle bebegimi besleyemiyorum gibi geliyor ben doymuyor um ki bebegim doysyn hareketleri bile yavasladi

benmde bazen o kadr cikiyo bu zamana kadr en az 72 cikmis en cok 118 tabi bu 118 aksam aclik .senin kayinoeder diyabet canim ondan bizimki gebelkten hormonlar sebep oluyms nette okudgm kadryla
Ama ne güzel hrseyi yiyebiliyor canim kızımı saglickla zamanında kucagima alayım ertesi günü koca bir yaş pastayı yiyecem

Merhaba herkese,
Yorumlara bakinca bazi ciddi hatalar yapildigini gordum ve birkac oneride bulunmak istedim.

1. Surekli kendinizi ve bebeklerinizi baskalariyla kiyasliyorsunuz. Ayse'nin bebegi 25. haftada 840 gr. ise sizinki oyle olmak zorunda degil. Doktorunuz gelisimi normal diyorsa normaldir.

2. Gebelik diyabeti teshisi konup diyet yapanlar bebeklerine 'kilo aldiramama' endisesine sahipler. Bu gercekten skandal! Zaten normalde teshis konan ya da konmayan herkesin sekerden ve basit karbonhidrattan uzak bir sekilde beslenmesi gerekiyor. Bebeginizin sizin yediginiz borekle, makarnayla kilo almaya ihtiyaci yok! Besin degeri yuksek seyler yiyin ki bebeginiz kilo almasin ama 'ihtiyaci olan besinleri' alsin. Ayni anneler cocuk dogduktan sonra yesin kilo alsin mantigiyla ivir zivir karbonhidratlari cocugun onune koyup obez yapmaya meyilliler...

3. Bu onerim de alisverisle ilgili. Baska bir postta yazacagim.

Sevgiler

Daha 20li haftalardayken bebege alisveris derdine dusen anne adaylari bu lafim size:

Ilk defa doguracak olabilirsiniz, hevesli olabilirsiniz ama bu tuketim cilginligindan bir an once vazgecmeniz gerekiyor.

1. Daha oldukca erken, doguma aylaaaar varken bebege tulumlar alip ne yapacaksiniz sorabilir miyim? Biraz gormemislik gibi geliyor bana bu tavir. Ben sahsen bebege tek bir kiyafet, tek bir esya almayacagim, tanidiklarimin bebeklerinin kiyafetlerini giydirecegim benimkine. Zaten bir suru kiyafet de hediye gelecek.

2. Bir de 'biberon' alanlar ve hatta yeterli mi diye soranlar var ki akillara zarar! ILK 6 AY BEBEGIN AGZINA BIBERON SURMEDEN ANNE SUTU VERMENIZ GEREKIYOR. Siz simdiden mamayla beslenecegini kabullenmis gibi boy boy biberon aliyorsunuz, kendinize gelin. (2 ay dogum izninden sonra calisacak olanlar haric, onlar alabilirler ama su an yine de cok erken, ne aceleniz var acaba)

3. Bir de hastane cantasi gorgusuzlugu var ki ben rencide oluyorum. Pahali pahali lohusa takimlari aliniyor, taclar aliniyor hurclara koyuluyor falan rezillik diz boyu. Hastaneye gidiyorsunuz, bir cesit operasyon gecireceksiniz neyin hazirligi bu? 1 ya da en fazla 2 gun giyeceginiz gecelige neden para veriyorsunuz. Sabahlik denen şey zaten ayri skandal... Ben sahsen 1 gun giyecegim seye para vermeyecegim icin 2 tane gecelik tanidiklarimdan temin edecegim.

Velhasil kelam, su ana kadar neler aldiklarimi ve alacaklarimi yazayim:

Kendim icin:
1. 2 tane bol elbise aldim(eski kiyafetlerim olmadigi icin. bu aldiklarimi dogumdan sonra da giyebilecegim.)

2. 2 tane emzirme sutyeni(su an da mecburen kullaniyorum rahat oldugu icin, digerleri olmuyor)

Bebek icin:

1. Banyo havlusu
2. Tirnak makasi

Gordugunuz gibi geri kalan her seyi 2. el kullanacagim yani para vermeyecegim.

Bu arada benim maddi olarak sikintida oldugumu dusunebilirsiniz ama dogum icin Amerika'ya gidecegimi eklersem belki biraz daha netlesir kafanizda.

Son cumlenizi kurmasaydnz iyi olurmus.Bunlari tavsiye olarak alabilirdik
Bilmislik yapmıssnz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…