kızlar sabah da yazmıştım ama, 28 hafta 1 günlükken doktor 1100 gr dedi. az mı sizce doktorum normal dedi ama burda yazılanlara bakınca az gibi geliyo. yediklerime de dikkat ediyorum halbuki
kızlar sabah da yazmıştım ama, 28 hafta 1 günlükken doktor 1100 gr dedi. az mı sizce doktorum normal dedi ama burda yazılanlara bakınca az gibi geliyo. yediklerime de dikkat ediyorum halbuki
canım ben de 25 haftalığım 877 gramdı en son . Bana da benimki fazla gibi geldi ama normal dedi doktor. Her bünye her bebek farklı. normal dediyse hiç kafanı yorma canım :)
Inşallah canim insallah hepimizin allah yardımcısı herkesin kendine göre derdi var ama biliyorum aralık ayı gelecek allahın izniyle herkesin dogum haberini alacaz zaten doktor bana 15 aralık gibi bir tahminde bulundu dogum için insallah erken dogum olmazda
Kizlar bi konuda fikirlerinizi almak istiyorum biberon olarak philips avent dusunuyorum ama cam mı natural pp olan mı almak daha mantıklı bide 120 ml mi 240 ml mi almalıyım
Kızlar iyi günler. Ben uzun zamandır yazamıyordum. Herkese yeniden merhaba. Normalde yarın kontrole gitmem gerekiyordu sabah kalktığımda feci bir karın ağrısı, karında sertleşme ödüm patladı ve hemen doktora gittim. Serum vs yaptılar Bebek büyüdüğü için rahim kasılmaları oluyor ve idrar yolu iltihapı var dedi. Magnezyum ilacı verdi. Ama şeker yüklemesi vs yapmadı. Ne zaman geleceğimide söylemedi. Kilosunu , boyunuda söylemedi. Suyu iyi kalbi atıyor dedi...
Kızlar claxane 6000 iğne kullanan varmı aranızda, ayrıca şeker yüklemesini gerek görmedi doktorum normalmiş degerim az kaldı meleklerimize kavuşmamıza inşallahh
Inşallah canim insallah BI 10 hafta daha dayanbilaeydik sürekli erken dogum yapanlar var cevremde bende de erken dogum riski var ve dogum sancısı nasil olur onu bile bilmiyorum karnimda sertlikler oluyor ama o mi sancı onu da bilmiyorum
Kızlar iyi günler. Ben uzun zamandır yazamıyordum. Herkese yeniden merhaba. Normalde yarın kontrole gitmem gerekiyordu sabah kalktığımda feci bir karın ağrısı, karında sertleşme ödüm patladı ve hemen doktora gittim. Serum vs yaptılar Bebek büyüdüğü için rahim kasılmaları oluyor ve idrar yolu iltihapı var dedi. Magnezyum ilacı verdi. Ama şeker yüklemesi vs yapmadı. Ne zaman geleceğimide söylemedi. Kilosunu , boyunuda söylemedi. Suyu iyi kalbi atıyor dedi...
Canim karında sertleşme karin agrisi bende de oluyo ben haftada bir igne yaptırıyorum progestan alıyorum magnezyum içiyorum bebek büyüdüğü için mi karin da sertlik olurmus
Kızlar claxane 6000 iğne kullanan varmı aranızda, ayrıca şeker yüklemesini gerek görmedi doktorum normalmiş degerim az kaldı meleklerimize kavuşmamıza inşallahh
Ya ben bu diyet isine hiç alışamadım sofradan ac kalkıyorum ya 6 kasik pilav yada 3 dilim ekmek ne demek ya sayıyla insan mi doyar bebeğim kilo alamayacak diye kendimi suçlar oldum
selam kızlar benımde bugun doktor kontrolum vardı bebeğim 26+2 olmus 925 gram şimdilik herşey yolunda çok şükür tek arter olmasına rağmen gelişimi çok güzel dedi inşallah böyle devam eder.iyi haberler alınca erken bayram kutlaması oluyor :)
Merhabalar benim de suan 38 haftalık tek arter normal Doğum da sıkıntı yarattı mı doktorum sezaryen olmam gerektiğini söyledi ilk gebeliğim siz doğumunuz nasıl oldu ?
Ya ben bu diyet isine hiç alışamadım sofradan ac kalkıyorum ya 6 kasik pilav yada 3 dilim ekmek ne demek ya sayıyla insan mi doyar bebeğim kilo alamayacak diye kendimi suçlar oldum
istahin acilmis o zaman senin.yanimda bol salata bol yogurt yiyeblrsn sinirsz canim ara öğünlerde bir dilim ekmek bir dilim peynir de yiyeblrsn.olcumlerin nasil cikiyo aclik kac senjn