2017 Aralık Anneleri

Biraz gereksiz buldum sizin yazdıklarınızı açıkçası. Katıldığım noktalar var evet ben de gereksiz alışverişten kaçınmayı uygun görüyorum ki şuan bir çorap bile almadım bebeğime ama lütfen üslup konusunda biraz daha hassas davranalim. Burada kimse kimseyi rezillikle yargılayamaz. Insanların hevesleri ve bütçeleri sadece kendilerini ilgilendirir. Sizin yaptiklariniz da bir başkasına saçma geliyor olabilir. Keşke biraz daha üslup konusunda torpuleyebilseniz kendinizi. Inanın siz ne aldınız ne almadınız kimse merak etmemiştir ne alıp almayacağını fikrini de sizden öğrenmeye hevesli değildir diye düşünüyorum. Misal amerikada doğum yapacak olmanizla alışveriş yapmamış olmanız arasında bir bağlantı da kuramadım ben gereksiz bir ayrıntı oldu biraz.

Son cumlenizi kurmasaydnz iyi olurmus.Bunlari tavsiye olarak alabilirdik
Bilmislik yapmıssnz!
polemige gelmis annem o gormuyo musun yepis yeni uye cami sıkılmış okullarda aciliyo halbuki cok gorduk bolelerini.amerikada doğurcakms hem hemen kafamda canlandi hemeen kimbilir kim dedim hemen amaan ne kadr sansli dedim :)) halbu ki hic dusunmedim egleniyor garibim ellemeyn yazip yazip gider

bu sinir niye bu nasıl bir üsluptur ya. gecelik aldım ve evet 2 gün giymeyeceğim doğumdan sonra evde de giyeceğim. 2.el kullanımını hijyenik bulmadığım için düşünmüyorum. insanların kendi kendilerine yaptıkları harcamalar size neden rezillik gibi geliyor. sabahlık denen şeyin neresi skandal! bağırsaklarım aşırı hassas daha önce de bir ameliyat geçirdim aşırı üşüdüm ishal oldum kullanışlı buluyorum ve kullanıyorum. hastaneye gidiyorum bir çeşit operasyon geçireceğim bebeğimin hazırlığı bu?! bin kere doğurmadım daha önce. burada insanlar fikir alışverişinde bulunuyor. gebelik herkesin rahat geçirdiği bir dönem değil. yaklaşımınızı çok garip buldum. saçma geliyorsa yazmayın. önerileriniz varsa da söylersiniz. ama burada kimseyi aşağılayamazsınız.

yazip yazip gider canim boleleri cok var kk da.cani sıkılmıştır cok durmaz banlanana kadr ama banlandirirda o yuzden hamis hamis sinirni ziplatmasina izin verme

alkis alkis bravooo tamam sen ole yap simdi cekilebilirsiiin.uye olmus dire bursya atlamissin iyi tayanmissin kiz 6 ay tebrikkss annemm.sen onlari yap milletinde beyni kendine kalsin a bakam

Canim bende esimde de seker yok ona rağmen bende seker cikti ve suyum da normaldi bence bulunduğun yerdeki sağlık ocağında bir kan ve idrar testi yaptir çıkar o zaman
Tamam canım öyle yapayım o zaman. Sıkıntıdan yemeden içmeden kesildim resmen. İnşallah herşey yolundadır

suyu gunde 3 litre iciysn biraz azalt bir bucuk falan ic canim.armut ve havuc amniyon sivisini cogaltiyoms.zaten ilacta verirler azaltmak icin.insallah sekerden degildr
İnşallah canım. Açıkcası tatile geldiğimden beri suyu pek içmiyorum. Unutuyorum. Dua edin benim için. Çok stres yaptım bu meseleyi

İnşallah canım. Açıkcası tatile geldiğimden beri suyu pek içmiyorum. Unutuyorum. Dua edin benim için. Çok stres yaptım bu meseleyi
inşaallah bi sıkıntı yoktur canim dr un zaten yonlendirir seni.stressiz gunumuz gecmiyo hamilelikten herseyi takiyrz kafaya takmamak lazim ama iste olmuyo.duzelck insallah bak az kaldi

Keske hemen beni linc etmek yerine tavsiyelerim uzerine biraz dusunseydiniz. Ben aldigim ve almayi dusundugum seyleri size fikir olmasi acisindan yazdim. Alisveris yapilirken fonksiyonel dusunmek gerektigini, tanidiginiz bildiginiz kisilerin esyalarini kullanmanin sizi kucuk dusurmeyecegini ve paranizi aslinda biriktirerek daha iyi seyler yapabileceginizi gostermek icin anlattim.

Hemen linc edildim. Cok uzuluyorum bu duruma.

inşaallah bi sıkıntı yoktur canim dr un zaten yonlendirir seni.stressiz gunumuz gecmiyo hamilelikten herseyi takiyrz kafaya takmamak lazim ama iste olmuyo.duzelck insallah bak az kaldi
Tatlım sen bu diyette ara öğün saatlerine saati saatine uyuyor musun ben yeri geliyor diyetteki saatten bir saat falan sonra yiyorum araogunu

Tatlım sen bu diyette ara öğün saatlerine saati saatine uyuyor musun ben yeri geliyor diyetteki saatten bir saat falan sonra yiyorum araogunu
ara ogunle ana ogun arasinda 2 saat olmali canim o yuzden yuksek cikiyodur senin.ben 9 bucukta kahvakti ettim mesela ara ogunum 11 bucukta olcum yaptiktan sonra yiyrm.ogle yemegine kadr 2 saatlik sure birakiyrm yine acligi olcebilmek icin.benmde bastan kafam kariiskti ama arastrdm baya ara ana ogun mevzusunu

1. Ya ben hep ihmal ediyorum o an canim istemiyor mesela yapmiyprum

Tesekkur ederim:) Onerinizi dikkate alacagim. Sanirim biraz agresif bir giris yaptim burda okuduklarimdan sonra.(Rezillik olarak dusundugum sey pahali pahali lohusa takimlari alinmasi noktasindaydi)

Sizi ayrica tebrik ediyorum. Hicbir seyin acelesi yok, gerektikce her sey yavas yavas alinir zaten.

Herkesin butcesi elbette kendine, ama benim isyanim butceye degil, mentaliteye. Cok tuketim yapan anne cocuguna da aynisini ogretir. Belki birilerine bir sekilde dokunabilirim diye dusunmustum.

Kaba davrandiysam ozur dilerim.

Sevgili üye,

Üye dedim çünkü bir bayan olduğunuzdan ve hamile olduğunuzdan bu yazdıklarınız doğrultusunda şüphe duydum. Hamile bir bayan olarak buradaki insanların psikolojisinden ancak aynı durumdaki bir insanın anlayacağını düşünmekteyim.
Hamilelik dönemi, ister ilk çocuk olsun isterse 5. çocuğunuza hamile olun içinizde bir canlı yetiştirme ve büyütme , ona daha doğmadan yeterli olabilme çabasında olmanın kaygısıyla geçer. Buradaki insanları; burada sorup öğrenmek, bakmak, araştırmak , bir başkasına sormaya söylemeye çekindiklerini burada paylaşmalarına neden bu kadar kızgınsınız anlayamadım.

Alışveriş ile ilgili yazdıklarınıza ben de katılamayacağım.

Herkes sizin kadar şanslı olmayabilir.Etrafında ona kullandığı bebek eşyalarını kullanması için verebilecek ya da hediye getirebilecek kimse olmayabilir.Bebeğine bir başkasının giydiği eşyaları sağlık ve hijyen açısından giydirmek istemeyebilir. Alışverişini zamana yaymak isteyebilir. Birden alındığında maddi açıdan sıkıntı yaratabilir çünkü. Hastanede giyilecek gecelik pijama ya da sabahlık ile ilgili yorumlarınıza da cevap yazmak isterdim fakat üslubumun bozulmasını istemiyorum. Bu kadar aşağılayıcı bu kadar saygısız seviyesiz ve emrivaki yorum yaptığınızın farkında olsaydınız keşke.

Bu arada tırnak makası ve havluyu da yeni almanıza gerek olmayabilir , annesininkini kullanır!

Her şeye rağmen siz de bebeğinizi sağlıkla sıhhatle kucağınıza almanızı temenni ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…