2017 Aralık Anneleri

onunla ilgili hic bisey yapmadılar diyete devam dediler.28 inda gidicem onun icin endokrin dr na
Anladım canim geçmiş olsun ama için de rahat olsun 2 li 3 lu 4 testlerde down sendromu çıkardı ki benim yakinimin başına geldi down sendromu riski var bebeği aldirabilisiniz ddiler ari aldırmadı kızı doğru maşallah diğer kardeşlerinden daha zeki

sagol canim insallah normale doner

Canım çok haklısın sinirin bozulmakta ama sen üzülme bak hoca birşey yok demiş hem ben sünnet konusunda doğduktan olması taraftarıyım çünkü hem sağlık açısından hemde büyük çocuklara göre hücreler daha çabuk yeniliyor kendini daha erken iyileşiyor bide o böbrek büyümesi bi arkadaşım da daha çıkmıştı sen senin haftalarında ama şuan düzeldi bebeğin bişeyi yok anne karnında sağlığı yerinde çünkü drda ona demişti ilerleyen aylarda bu böbrek büyümesi düzelir korkma diye bizim gittiğimizde fakülte ama böyle çok endişe verici konuşmuyorlar özel desen çok pahalı ihtiyaçları düşünüyor insan tabi acil bi durum olduğunda mutlaka iyi bir profa gözükmek şart ayrıca hiççç üzülme sapasağlamdır tosuncuk sağlıcakla alacaksın kucağına annesi

insallah.bende cogu yerde duzelir diye okudum.arkadasmn da basina geldi ama kendi basima gelince cok farkliyms.bi türlü moralim duzelmiyo aklim hep orda.iyi diyene kadr tekrar yüzüm gulmuycek.

Kimse bilmiyor mu kasik batmasinin sebebini

canım bazen oluyor bana da. yani bi dün akşam oldu bi de bu sabah. artık olabilir bunlar öyle diyorlar. çok mu uzun sürüyor senin. benim 1- 2 dk içinde geçti. tam olarak nasıl bişeyden bahsediyorsun. çok içine sinmiyorsa doktoruna sor istersen bi. dün oldu demişsin. oldu geçti mi uzun şiddetli bişey mi

Canim ara ara igne batmasi gibi saniyelik oluyor şiddetli değildi acaba diyorum benim karnim hiç çıkmadı bebek büyüdükçe mi oluyo

kızlar çok gazım var sizde de var mı ? Yoksa ben mi üşüttüm İğne gibi batıyor

Hanımlar merhaba açlık tokluk testi yaptım çok şükür iyi şeker yüklemesine gerek kalmadı ama idrar yollarında enfeksiyon çıktı bu durumu yaşayan var mı ilaç kullanıyormusunuz nasıl geçer ve bebeğe zararları nelerdir

Enfeksiyonu çok önemsiyor doktorlar , ilaçlarını düzenli kullan geçsin cnm geçmiş olsun

kızlar bir de ben kahve telvesi yiorum sürekli istiyor canım burnuma kokuyor nasıl kescem bunu

kızlar bir de ben kahve telvesi yiorum sürekli istiyor canım burnuma kokuyor nasıl kescem bunu

gaz sancısı mi canim benim de sol kasigmda batma var da
rahimin buyuyo canim daha dur ne agrilarmiz olcam.kasim annelerni arada okuyrm turlu turlu agrilar.kasilma gibi olmadgi surece korkma.sık sık belden karnina dogru adet sancisina benzeyen bisey olursa kork.tabi dr unu bilgilendr sen yinede ama daha ne agrilar gorucez.benm bazrn bi giriyo kasiktan vajinaya ordan sol bacaga dogru alistm artk

direk onu yemektense kahve aromali cikolatalri dene daha az zararli olur herhalde canim.cunku dire cafein o telveler.bu cikolatacilarda kahve aromali cakil tasina benzeyenler var onlardn al

Normal yani canim öyle mi sancim yok allaha şükür sol kasigmda igne batar gibi bir agri var bende sürekli sola yatıyorum acaba bebek mi baskı yapıyor yada karnim küçük bebek buyuyor diye mi diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…