2017 Aralık Anneleri

Normal yani canim öyle mi sancim yok allaha şükür sol kasigmda igne batar gibi bir agri var bende sürekli sola yatıyorum acaba bebek mi baskı yapıyor yada karnim küçük bebek buyuyor diye mi diyordum
rahim baglari geriliydr sikinti yapma.aliscaz bu duruma daha niceleri bizi bekliyo

Ne acımasiz doktorlar var ya Bizde de vardı.Doktor o kadar olumlu konustu ki.18 mm ulasan hastam var dedi.Hic korkutmadı. Cogu dogumdan once düzeliyrmus.Hic uzulme canım

Ne acımasiz doktorlar var ya Bizde de vardı.Doktor o kadar olumlu konustu ki.18 mm ulasan hastam var dedi.Hic korkutmadı. Cogu dogumdan once düzeliyrmus.Hic uzulme canım
ben bana ayrıntılı yapanda da sorun bulmuyrm canim.daha omce yazmistm seker muhabbetnde suan fakültede beni takip edenler ogrenci diye.herseyden nem kaptiklari icin sözüm ona hata yapmamak icin vakti gecmis seyleri bile istiyolar.
sabah gittgmde herkes sordu ne icin ayrintili ne icin yeni takip yapacaklar diye yapilsin istendi.bisey ne kadr kurcalarsan o kadr bozarsin derler ya benmkide o hesap.ben bobreklere takamdm cok şükür caresi var insanin morali bozuluyo ama dermansiz dert degil.
sen ne hakla hizmet benm ikili uclu testim temiz oldugu halde ense kalinligini olcuysn.26.haftada olculmzmis olculsede dogru cikmazms.o yizden 11 ile 14 hafta arasina kadrms o ense ölçümü.e ikisinide birden gorunce benm morali bozmaya yetti.sagolsun o kadin normalde kabul etmiyms iki tarafa giden hastayı ama aglaya zirlaya kabul ettirdik o da bakti.sadce bobrek takibi dedi.insallah belki doguma kadr duzelir.duzelmesede pipiyi kestircem ben sonradan sorun cikmasin.

ya iste profa devam edym dedim artk bakmasn poliklnk öğrencileri diye.ama bu bobrekten dolayi iki uc haftada bir ayrintili bakilcakms o yuzden iki tarafada devam edicem simdlk.sonra birakcam ogrencileri profla devam. B brc1011

Arkadaşlar bende de o iğne gibi batma oluyor ama hiç korkmayın. Ben sabah kalktığımda idrar a sıkışmısken çok batma oldu.baya ağrıdı. Ama tuvaletten bi kaç dakika sonra geçti. Anlık oluyor bazen haftada birkaç kere.bel ağrısı, karinda toplanma vs vs.hepsi oluyor.su yalancı kasilmalar bu haftalarda normal.tek fark düzenli ise sorun yani şimdi kasildim diyelim pozisyon degistirdigimde geçiyor veya hemen suyu az içtiğimi fark ediyorum içiyorum veya bi magnezyum içiyorum. Azcık uzanıyorum bakıyorum hemen geçiyor. Îşte bunların hepsi yalancı kasilma.
Ben Ocak annesiyim,burada çok aktif değil anneler anladığım kadarıyla, muhtemelen aralıkta doğar diye burayı da takip ediyorum.ama Ocak anneleri baya kalabalık,ve sagolsunlar birbirlerine destekler.bu grupta herkesin hikayesini bilmiyorum ama bence psikolojik olarak burada çok evham havası var.arkadaslar rahatlayın lütfen, bu en güzel zamanlar zehir olmasın. Daha once dusuk vs var benim 15.haftada.basetmesi cok zor biliyorum ama kendimi rahatlatiyorum.mesela pilatese basladim.cok iyi geldi.aman dogurdum dogurucam veya bisey olcak korkusuyla bitmez bu hamilelik..Bana da mesela hiç bir sorun yok gibi gözükürken 21.haftada ayrıntılı ultrason da doktor ense kalınlığını vs dedi.amniyosentez önerdi. İlk bi kaç saat kötü oldum,şaşırdım. Ama sonra dedim ki kızım her türlü kabulümdür. Ve inanıyorum bir sorun yok.ve kimseyle paylasmadim bile ailemden.bi sorun çıkarsa doğumda ortaya çıkar. Ama benim gozlemim çok takınca beden kortizon salgiliyor. Bu da bebeğe en büyük zarar.mesele Ocak annelerinden de yüzde 50 sine ya amniyosentez ya da diğer testlerden önerdiler. Yani en ufak bişey de hemen en kötüsü. Doktor risk almak istemiyor.ama bundan bahsetmek zorunda.nasil basettiğimiz ise bizimle ilgili...

Kızlar sağlık sorunu olanlara rabbim tez zamanda şifa versin. Uzun zamandır giremiyorum. Eşimle doğumdan önce 1 haftalık tatile geldik balayı otelimize. Burda her gün suya giriyorum ve egzersiz yapıyorum. Halsizligim geçti. Size tavsiyem bol bol egzersiz ve yürüyüş yapmanız.

ya iste profa devam edym dedim artk bakmasn poliklnk öğrencileri diye.ama bu bobrekten dolayi iki uc haftada bir ayrintili bakilcakms o yuzden iki tarafada devam edicem simdlk.sonra birakcam ogrencileri profla devam. B brc1011
Ben hamileliğinin başından beri fakülteye gidiyorum canım ama normal poliklinik doktorlarına hiç muayene olmadım hep aynı prof a muayene oluyorum doğumumuda prof yapacak allahın izniyle. Poliklinik doktorları ya da özellerdeki operatör dr lar çok korkutuyor. Prof lar tan bir terapist aynı zamanda. Daha anlatırken başlıyorlar esprilere anlıyorsun ki korkulacak bisey yok

aynen canim bizimki de oyleydi.ben aglamaya baslaynca hep sakinlestrmye uğraştı.usg de hic bahsetmedi ense kalinligndan zaten diger dr da kesin var dememisti ama sinirdayms insan genede korkuyo.insallah o down sendrmuyla alakali bisey degildr benm tek korkum o.bobreklern caresi var cok sukur dermansiz dert olmasin

Eğer ikili testinde ense kalınlığı risk oluşturuyor olsaydı bunu sana söylerlerdi hiç kendini üzme. Testlerin temiz çıktıysa ve ayrıntılı usg yi de atlattıysan öğrencilerin söylediklerine kafayı takma. Ben de bugün diyabet polikliniğine gittin orda öğrenciler vardı benimle konsültasyon yapan. Çocuk bana direk diyete uymazsan sorun olur bebegin organları oluşmaya başlıyor şeker zarar verir dedi yuh dedim oluşmaya mi başlıyor ulen bebek doğsa yaşar artık sen daha yeni oluşuyor diyorsun dedim icimden:) bir de ben şeker sonucumu gösterdim sınır kaçtı diye yanındaki arkadaşına sordu o da bilmiyorum deyince internetten baktılar:) ben söyledim sınırın kaç olduğunu inanmadılar:)) komediydi yani bana şeker ölçümüyle alakalı bilgi verdi sonra da anladın mı diye teyit etmez mi gülmemek için zor tuttum kendimi alt tarafı gunde 7 kez aç ve tok ölçeceksin karta yazacaksın dedi o kadar yani :) şimdi diyetisyen için çok iyi bi doktor bakıyorum fakültedeki öğrencilerle olacak iş değil

canım down sendromu 2li 3lü taramalarda bile yüzde yüz saptanabilen bişey değil ki. ense kalınlığı ölçümü için de şu tarih yanlış bir tarih artık. doktorluk çok zor sabır isteyen ve kutsal bir meslek. ancak kesinlikle hasta, gebe psikolojisinden de çok iyi anlamaları gerekiyor. bazıları o kadar dom dom konuşuyor ki

daha kendi bilmiyor referans aralıklarını hastanın karşısında internetten bakıyor. internette yazan her bilgi doğru muymuş bari hayret bişey. nasıl güvenebilirsin ki bu durumda çok enteresan gerçekten

evet cok şükür sonuclarn hepsi temiz cikti.bi yandan onalr temiz diye sakin olmaya calisiyrm ama hormonlardn sanirim buyuttukce buyutyrm.insallah saglikla alirz kucagimiza hepimiz.her turlu evlat hepsi kabulumuz ama korkuyo insan yinede.
diyestyenini iyi sec canim vallah bu ogrencilerle basimiz dertte bende haftaya gidicem yine seker icin bakalm ne dicekler.yine olcte gel derse yeter dicme artk ben diy etme uyuyrm kendi delsin ellerini kollarni

zaten kendide anladi hatasini o ayrintiliyi yapan.benm surat dusunce gozlerm dolunca kivirmaya çalıştı.yok gordumde risk az olsada soylemem lazimda oylede boylede.apir sapir konustktan sonra kivirsa kac yazar.olcmemesi gereken seyi ölçtü riskim olmadigi halde ayrintili yaoarak ense muhabbetni cikardilar basima.16 ekimde tekrar gidicem o zamana kadr sakin kalmaya calisiyrm ama aklimdan cikmiyo sadece böbrek olsa neyse ama o ense muhabbetni aklimdan cikaramiyrm

Kızlar göbek deliği kızarıp acıyan var mı acaba benim gibi????

Canım ayrıntılı zamanı geçmedi mi ki neden ayrıntılı yaptırdın sen ayrıca benim ayrintilida ense kalınlığı hiç ölçmedi dr sadece burun kemiği varlığına baktı onu not aldi. Ense için çok geç değil mi 14. Haftadan sonra olcmiyorlar çünkü bebek büyüdükçe kalinlasirmis zaten

derdim o ya canim zaten.bana yapildi 12.haftada bütün herseyim temiz cikti ayrintilida.seker var diye devlet fakulteye sevk edince artk takip orda olcakms o yuzden ayrintili yaptilar.tam ayrintilida degil gorebildklermize bakicaz dedi.ama dedgm gibi bende nette baktim bu haftalarda olculmezms ense bebek buyudugu icin.ama sakil dr. ölçtü.normalde mesela 5 bucuk sınırsa bu haftalarda benm 5.2 mis.sinriin altındaymış yani.ama bakilmazmis ne hakla hizmet baktida beni kahretti anlamadim.16 ekim olmaz bana artk napcam bilmyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…