Canim ben gün içinde bi tane de olsa taze incir yiyorum küçük bi muz yemeye çalışıyorum ben peynire takıldım beyaz peynir yerine kasar peynir yesem mi acaba bebege de kilo aldiriyo sonuçtadiyet protein agirlikli daha cok canim ama kaşıklara uyarsan doymuyosn zaten
hep aclik hissi geliyo.ama bebege faydali olan seylerde yasak ben ona takiliyrm
muz pekmez incir hep yasak ama faydali havuc mesela
kasar bosey yapmaz sut urunu sonucunda onu bende yemem lazim ara ogunlerde.aldim hatta unutrym yemeyeCanim ben gün içinde bi tane de olsa taze incir yiyorum küçük bi muz yemeye çalışıyorum ben peynire takıldım beyaz peynir yerine kasar peynir yesem mi acaba bebege de kilo aldiriyo sonuçta
Tamam canim BI yazayım nete ya bide benim gobek deligimle gogus kafes arasi açıyor sanki bebek baskı yapıyor gibi sende de oluyor mukasar bosey yapmaz sut urunu sonucunda onu bende yemem lazim ara ogunlerde.aldim hatta unutrym yemeye
nette glsemik indeksi dusuk yiyecekler yaz liste cikiyo.onlara gore ayarla yiyeceklerni
rahim buyuyo diyedr acima yok bende ama sola yatinca oluyo kaburgalarm aciyoTamam canim BI yazayım nete ya bide benim gobek deligimle gogus kafes arasi açıyor sanki bebek baskı yapıyor gibi sende de oluyor mu
Kaburgalarım zati açıyor canim sola yatmak artık iyice zor gelmeye başladı bana benim bebis önceden sagdaydi şimdi hep solda ona zarar veriyorum gibirahim buyuyo diyedr acima yok bende ama sola yatinca oluyo kaburgalarm aciyo
biri oyle biri boyle diyo bu dr larn.bende sordum sola yatsan daha iyi olur dedi.daha iyi besleniyoms.bunu duydgmdan beri saga yatinca bi vicdan azabi geliyo bana :)) alistm da artk kaldı iki bucuk ay sabredicemKizlar mrb. Bugun sola yatma konusunu doktoruma sordum. su donmde cok onrmli degil daha buyumedigi icin damarlara baski yapmazmis. Sagimizada yatabilirz yani. 29.haftadayim bende ama daha ileriki haftalrda istesende yatamiyormussun tansiyonun duser dedi. Bu arada benim kuzum 1200 gr normlmis haftasiyla.sekeri olan arkdslar siznde allh yardmcniz olsun. Buzamna kadr yemegi kontrol edebiliyordum . Bende seker yokta sanirim kontrolu kaybettim ..
gobegnin ustune yatmadgn surece zarar vermezsn cok korunakli bi yerde merak etme canmKaburgalarım zati açıyor canim sola yatmak artık iyice zor gelmeye başladı bana benim bebis önceden sagdaydi şimdi hep solda ona zarar veriyorum gibi
Bende hic dikkat edemiyorum gece uyurken bi bakmisim sagimdayim. Sanirim cok stres yapilcak bi mevzu degil gibi. Daha oncede baska bi doktora sormustum. Cok sorun degil hangi yone yattign demusti. Bide eskiden annelerimiz saga sola yatmayimi biliyomus diede ornek verdi:)biri oyle biri boyle diyo bu dr larn.bende sordum sola yatsan daha iyi olur dedi.daha iyi besleniyoms.bunu duydgmdan beri saga yatinca bi vicdan azabi geliyo bana :)) alistm da artk kaldı iki bucuk ay sabredicem
sekeride allah dusmanima vermeisn stresi yetiyo vallah
Aslında doğru da ben zaten gün boyu sola uzaniyorum yatarken de saga sola dönüyorum artık psikolojik mi bilmiyorum her saga sola döndüğümde uyanıyorum geceleri artıkBende hic dikkat edemiyorum gece uyurken bi bakmisim sagimdayim. Sanirim cok stres yapilcak bi mevzu degil gibi. Daha oncede baska bi doktora sormustum. Cok sorun degil hangi yone yattign demusti. Bide eskiden annelerimiz saga sola yatmayimi biliyomus diede ornek verdi:)
aynen bende oyle dusunuyrm hemen.benim bebide aksina sola yatınca vurup duruyo saga yatınca gayet sakin arada vuruyo.diyrm acaba sagda daha mi rahat.cunku kendisi sol tarafmda duruyo hep dimdik ayaklar asagida kaga midede :))Bende hic dikkat edemiyorum gece uyurken bi bakmisim sagimdayim. Sanirim cok stres yapilcak bi mevzu degil gibi. Daha oncede baska bi doktora sormustum. Cok sorun degil hangi yone yattign demusti. Bide eskiden annelerimiz saga sola yatmayimi biliyomus diede ornek verdi:)
Benim de hiç göğüs ucum yom ya dumduz. Nasıl emecek bu bebek hep onu düşünüyorum
Canım ilk etapta önermiyorlar yastık yorgan ama ben aldım bulunsun diye. İkisini de pamuk aldım English Home %70e girmişti
canım weeweel'in göğüs ucu çekicisini aldım ben onu çok öneriyolar. küçük bi alet pompa gibi emiyo göğüs ucunu ve göğüste kalıyo belli bir süre. böylelikle ucu çıkıyo. eczanelerde var 15- 20 lira
http://www.hepsiburada.com/weewell-...738Ghua71FmK70UedBtz91SgrR7gPesBoCB-kQAvD_BwE
bu bahsettiğim ürün
Kaislmalar bende de var canim herhalde yalancı dogum sancısı oluyopsikolojik midir bilmiyorum ama kasılmalarım başladı artık. nefesim de kesiliyor arada.
Bu tarz ürünler hamileliğin son 3 ayı önerilmiyor diye biliyorum göğüs ucunu uyarır diye. Emzirme öncesi kullanıyorlarmış biraz araştırdım da. Philips Aventin de bu amaç için bir ürünü var ama fiyatı 4-5 katı
yer fıstığı var ya tuzlu fistij diyolar.o skeri dusuruyo canim.bugun ogle yemegndeki sonraki ara ogunde fistik yedim 92 cikti aksam aclik.aksam yeemginden sonrada bi avuc attim agzima denemek icin 1.saat 98 cikti nette de baktm dusuryms bayaKaislmalar bende de var canim herhalde yalancı dogum sancısı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?