2017 Aralık Anneleri

Deneyeyim canim faydasını görürüm insallah zati osmaniyedeyim yer fistiginin olduğu yerdeyim ben diyetten fazla kaçırmaya başladım sekerimi de olcmuyorum ya bakalım ne olacak

Benim doktorum da mümkün olduğunca sola yatmamı ancak sağa yatmanın da bebeğe zarar vermeyeceğini söyledi. Sürekli sağ tarafa yatmak çok ağrı yapıyor.

Yün almayın alerji yapma ihtimali yüzünden tavsiye etmiyorlar.
Ben uyku tulumuna bazen de kundak yapıp yatıracağım üstüne de battaniye örteceğim kısmetse.

Seker ölçen arkadaşlar hangi cihazı aldınız acaba doktorun önerdiği 200 küsür ve stripleri de pahalıymış

Meraba kızlar nasılsnz.. ben şeker yüklemesi yapmadım , sanırım geç kaldım aile hekimim geç olduğunu söledi ve açlık şekerim norml çıktı çok şükür. Yalnz kan değerim çok düşmüş ve bugüne kadar kan ilacı içmedm bulantıdan, içmem şart oldu magnezyum da yazdı kısmetse yarın başlıycz.. ilaçlarınız isimleri nedr arkadaşlar ?

Kizlar ya karnimda yirtilacak gibi bir gerginlik şişlik var normal mi acaba bu haftalarda

Yün almayın alerji yapma ihtimali yüzünden tavsiye etmiyorlar.
Ben uyku tulumuna bazen de kundak yapıp yatıracağım üstüne de battaniye örteceğim kısmetse.
Ben cilekten uyku seti aldim ama hic bakmadim yorganin ozelligine fAlan, kisin sogukta yorgan ortulmezmi ki uyku tulumuda almadim.birde yatiksizmi yatmasi gerekiyor...

Birde kızlar diyetisyene gittim bugün aksam yemeğinde dediğini aynen uyguladim karnimda doydu acikcasi 1.saat 147 çıktı iki gün ölçüp yine gideceğim bakalım nasıl olacak

bendede var canım daha çok yukarıda goguslere yakin yerde sanki bolan gibi sismiste patlayacak gibi
Aynı benimde öyle canim neden acaba ki karnimda da öyle benim gbek deligi ile gogus kafesimin arasi da öyle acaba diyorum benim karnim yok ya karnim mi buyuyeck sonra diyorum karin büyümesi bu kadar rahatsız eder mi insani

Birde kızlar diyetisyene gittim bugün aksam yemeğinde dediğini aynen uyguladim karnimda doydu acikcasi 1.saat 147 çıktı iki gün ölçüp yine gideceğim bakalım nasıl olacak
Biraz yüksek çıkmış canim ama diyete uyup bir hafta falan bekle vücut alistikca sekerinde dengeye giriyor doktora kalsa geçen hafta bana insülin veriyordu bende ısrarla kullanmam dedim şimdi diyete aynen devam ve allaha şükür birazcik düzene girdi sekerim

Ben cilekten uyku seti aldim ama hic bakmadim yorganin ozelligine fAlan, kisin sogukta yorgan ortulmezmi ki uyku tulumuda almadim.birde yatiksizmi yatmasi gerekiyor...
Yastık yorgan tüylü oyuncakları yatakta bulundurmamayı tavsiye ediyorlar.
Belli bir aya kadar da yastık kullanmak sakıncalı. Uyku setini biraz büyüyünce kullanırsınız belki.

evt canım yediklerim sunlar 6 yemek kaşığı pırasa yemeği ,4 yemek kaşığı yoğurt,iki dilim tam buğday ekmeği,salata bolca ,1 yemek kaşığı bulgur pilavı bunlar yediklerim cuma gün gel dedi ama iki günde ne belli olacaksa

Bana da öyle ddiler canim vücudun diyete alisip şekerinin düzene girmesi gerekir seker yüklemesi sonucu kaçtı senin canim

MErhaba..benim kendi doktorum kan ilacı vermemişti besinlerden almam için..aile hekimim de kan değerlerimi düşük görünce kan ilacına başlamamı istedi. Gynoferon verdi günde 1 kez..fakat bende aşırı kabızlık yaptı; hatta hemoroidimi azdırdı ben de bıraktım napıyım...kan yapıcı besinler yemeye çalışıyorum pekmez, kan üzümü, ciğer vs.. kan ilacını kullanamadım inşallah siz sorun yaşamassınız

Sakatatı hamilelikte önermiyorlar diye okudum bir çok yerde. Ciğerdeki A oranı fazlalığı gebelikte zehirlenme yapabilirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…