Deneyeyim canim faydasını görürüm insallah zati osmaniyedeyim yer fistiginin olduğu yerdeyim ben diyetten fazla kaçırmaya başladım sekerimi de olcmuyorum ya bakalım ne olacakyer fıstığı var ya tuzlu fistij diyolar.o skeri dusuruyo canim.bugun ogle yemegndeki sonraki ara ogunde fistik yedim 92 cikti aksam aclik.aksam yeemginden sonrada bi avuc attim agzima denemek icin 1.saat 98 cikti nette de baktm dusuryms baya
Benim doktorum da mümkün olduğunca sola yatmamı ancak sağa yatmanın da bebeğe zarar vermeyeceğini söyledi. Sürekli sağ tarafa yatmak çok ağrı yapıyor.Kizlar mrb. Bugun sola yatma konusunu doktoruma sordum. su donmde cok onrmli degil daha buyumedigi icin damarlara baski yapmazmis. Sagimizada yatabilirz yani. 29.haftadayim bende ama daha ileriki haftalrda istesende yatamiyormussun tansiyonun duser dedi. Bu arada benim kuzum 1200 gr normlmis haftasiyla.sekeri olan arkdslar siznde allh yardmcniz olsun. Buzamna kadr yemegi kontrol edebiliyordum . Bende seker yokta sanirim kontrolu kaybettim ..
Bu haftada çok normal.Benim de başladı.psikolojik midir bilmiyorum ama kasılmalarım başladı artık. nefesim de kesiliyor arada.
Yün almayın alerji yapma ihtimali yüzünden tavsiye etmiyorlar.evet önerilmiyo canım ama illa ki ilerleyen süreçte kullanacağız dediğin gibi bulunsa iyi olur. bir de kışın doğacak bilemiyorum. bugün taç'ta baktım bende. yün yorganları boncuk elyaf gibi yapmışlar makinaya atılabiliyomuş. ama yün yorganın alerji yapma riski var. bambu yorganlara baktım bir de onlarda 140 lira falandı galiba. yastık olarak da delikli yastıklar varmış boğulma önleyici onlardan alan var mı kızlar
Ben cilekten uyku seti aldim ama hic bakmadim yorganin ozelligine fAlan, kisin sogukta yorgan ortulmezmi ki uyku tulumuda almadim.birde yatiksizmi yatmasi gerekiyor...Yün almayın alerji yapma ihtimali yüzünden tavsiye etmiyorlar.
Ben uyku tulumuna bazen de kundak yapıp yatıracağım üstüne de battaniye örteceğim kısmetse.
bendede var canım daha çok yukarıda goguslere yakin yerde sanki bolan gibi sismiste patlayacak gibiKizlar ya karnimda yirtilacak gibi bir gerginlik şişlik var normal mi acaba bu haftalarda
Aynı benimde öyle canim neden acaba ki karnimda da öyle benim gbek deligi ile gogus kafesimin arasi da öyle acaba diyorum benim karnim yok ya karnim mi buyuyeck sonra diyorum karin büyümesi bu kadar rahatsız eder mi insanibendede var canım daha çok yukarıda goguslere yakin yerde sanki bolan gibi sismiste patlayacak gibi
Biraz yüksek çıkmış canim ama diyete uyup bir hafta falan bekle vücut alistikca sekerinde dengeye giriyor doktora kalsa geçen hafta bana insülin veriyordu bende ısrarla kullanmam dedim şimdi diyete aynen devam ve allaha şükür birazcik düzene girdi sekerimBirde kızlar diyetisyene gittim bugün aksam yemeğinde dediğini aynen uyguladim karnimda doydu acikcasi 1.saat 147 çıktı iki gün ölçüp yine gideceğim bakalım nasıl olacak
Yastık yorgan tüylü oyuncakları yatakta bulundurmamayı tavsiye ediyorlar.Ben cilekten uyku seti aldim ama hic bakmadim yorganin ozelligine fAlan, kisin sogukta yorgan ortulmezmi ki uyku tulumuda almadim.birde yatiksizmi yatmasi gerekiyor...
evt canım yediklerim sunlar 6 yemek kaşığı pırasa yemeği ,4 yemek kaşığı yoğurt,iki dilim tam buğday ekmeği,salata bolca ,1 yemek kaşığı bulgur pilavı bunlar yediklerim cuma gün gel dedi ama iki günde ne belli olacaksaBiraz yüksek çıkmış canim ama diyete uyup bir hafta falan bekle vücut alistikca sekerinde dengeye giriyor doktora kalsa geçen hafta bana insülin veriyordu bende ısrarla kullanmam dedim şimdi diyete aynen devam ve allaha şükür birazcik düzene girdi sekerim
Bana da öyle ddiler canim vücudun diyete alisip şekerinin düzene girmesi gerekir seker yüklemesi sonucu kaçtı senin canimevt canım yediklerim sunlar 6 yemek kaşığı pırasa yemeği ,4 yemek kaşığı yoğurt,iki dilim tam buğday ekmeği,salata bolca ,1 yemek kaşığı bulgur pilavı bunlar yediklerim cuma gün gel dedi ama iki günde ne belli olacaksa
167 sanırım tam hatırlamıyorum canım yaBana da öyle ddiler canim vücudun diyete alisip şekerinin düzene girmesi gerekir seker yüklemesi sonucu kaçtı senin canim
Hm anladım canim167 sanırım tam hatırlamıyorum canım ya
MErhaba..benim kendi doktorum kan ilacı vermemişti besinlerden almam için..aile hekimim de kan değerlerimi düşük görünce kan ilacına başlamamı istedi. Gynoferon verdi günde 1 kez..fakat bende aşırı kabızlık yaptı; hatta hemoroidimi azdırdı ben de bıraktım napıyım...kan yapıcı besinler yemeye çalışıyorum pekmez, kan üzümü, ciğer vs.. kan ilacını kullanamadım inşallah siz sorun yaşamassınızMeraba kızlar nasılsnz.. ben şeker yüklemesi yapmadım , sanırım geç kaldım aile hekimim geç olduğunu söledi ve açlık şekerim norml çıktı çok şükür. Yalnz kan değerim çok düşmüş ve bugüne kadar kan ilacı içmedm bulantıdan, içmem şart oldumagnezyum da yazdı kısmetse yarın başlıycz.. ilaçlarınız isimleri nedr arkadaşlar ?
O setteki yastık yorganlar elyaf oluyor geneldeBen cilekten uyku seti aldim ama hic bakmadim yorganin ozelligine fAlan, kisin sogukta yorgan ortulmezmi ki uyku tulumuda almadim.birde yatiksizmi yatmasi gerekiyor...
Sakatatı hamilelikte önermiyorlar diye okudum bir çok yerde. Ciğerdeki A oranı fazlalığı gebelikte zehirlenme yapabilirmiş.MErhaba..benim kendi doktorum kan ilacı vermemişti besinlerden almam için..aile hekimim de kan değerlerimi düşük görünce kan ilacına başlamamı istedi. Gynoferon verdi günde 1 kez..fakat bende aşırı kabızlık yaptı; hatta hemoroidimi azdırdı ben de bıraktım napıyım...kan yapıcı besinler yemeye çalışıyorum pekmez, kan üzümü, ciğer vs.. kan ilacını kullanamadım inşallah siz sorun yaşamassınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?