2017 Aralık Anneleri

Canım tam buğdaylı yerine light kepek ekmek yemeyi deneyebilirsin. Tam.bugfsylida çok fazla şeker var hatta beyaz ekmekten daha fazla diye biliyorum ben. Arkasında besin değerleri yazıyor ekmeklerin oradan karsilastirarak alabilirsin. Ben baktim en fazla tam.bugdaylida en az kepeklide şeker vardi. O yüzden tam buğdaylı yerken daha yüksek çıkıyordu sekerim kepeklide dönünce düşmeye başladı

evet canım birşeyler çıkarıyor ama bende anlamadım dun gittiğim diyetisyen bunu ye dedi karbonhidratı tamamen çıkaramayız dedi o yüzden bunu verdi

sabah 3 zeytin 1yumurta 2 dilim ekmek yarim domates 1dilim peynir yedim seker yine 149 çıktı yine yuksek sinirimden ağladım bende

sabah 3 zeytin 1yumurta 2 dilim ekmek yarim domates 1dilim peynir yedim seker yine 149 çıktı yine yuksek sinirimden ağladım bende
paketli ekmek alma.ekmegini firindan al sor orda ne kadar seker atiyosnz diye ona gore al.cavdar ekmgide yiyeblrsn.ama kepekli kansizlk yapar hem bebiye karbonhidratta lazimmis canim.ben bimden bide soktan aliydm hep yuksek cikiyodu artk firindan aliyrm

bendede var canım daha çok yukarıda goguslere yakin yerde sanki bolan gibi sismiste patlayacak gibi

Günaydın güzel anneler.. Bende de aynı tarif ettiğin yerde şişlik var bazen patlayacak gibi hissediyorum. Ayrıca bugün şeker yüklemesi yaptırdım. Bakalım sonuç ne çıkıcak çok merak ediyorum

Evet canım yediğin şeylere göre gerçekten yüksek çıkmış insallah duzene girer. Ben sabah 1 yumurta 2 dilim peynir domates salata 5 siyah 5 yeşil zeytin 2 dilim ekmek 1 bardak süt iki kuru kayısı yiyorum buna rağmen doymuyorum
Öğlene kadar açlıktan ölüyorum. Ara öğünde 15 tane fındık süt meyve yiyorum ama asla tok tutmuyor.

Günaydın güzel anneler.. Bende de aynı tarif ettiğin yerde şişlik var bazen patlayacak gibi hissediyorum. Ayrıca bugün şeker yüklemesi yaptırdım. Bakalım sonuç ne çıkıcak çok merak ediyorum
Inşallah şekerin normal çıkar canim istdigini yiyememek çok kotu

benmde bugun yuksek cikti bi tatli kasigi pekmek tahin yedim yemez olaydim
faydasi olan hersey yasak.bakalm bebislere nasil kilo aldircaz.
bu arada kizlar saglik ocagndna geldim az once o sertlesmeyi tarif ettim.ayaktayken dahi oluyosa kasiklarna yanma yapiyosa nst ye girmelsn dedi bana.bugunde sık sık olursa yarin hastaneye gidicem artk.
bebegn kalp atislarni dinledi cok iyi dedi tarif ettgn gibi kasilmaysa bebekte bi sorun yok dedi

Sizler boyle yazdikca gozum korkuyor diyetten bakalim bana ne verecek bugun diyetisyene gidecem insallah dengeleyebiliriz su sekeri diyetle

Kizlar günler ilerledikçe ben çok halsiz olmaya başladım gece saga sola dönerken sürekli uyaniyorumgunduz de uyuyamiyrum

Ben de daha cok yatarken oluyor canim oturur pozisyona geçince düzeliyor amaolduğu zaman karnimdan ağzıma doğru nefes alamama gibi bir his olusuyor

Gunde kac kere oluyor ki canim

Ben de daha cok yatarken oluyor canim oturur pozisyona geçince düzeliyor amaolduğu zaman karnimdan ağzıma doğru nefes alamama gibi bir his olusuyor
pozisyon degstrnce gecenler yalanci kasilmaymis benmde oyle oluyo ama sıklığı bide ayaktayken olmasi onemliyms.benm iki gundr baya sik bazen saatte iki uc kez oldugu oluyo.ayaktayken oluyo.bugun henuz hic olmadi daha olursa gidicem yarin

Aslind diyet biraz saglikli beslnme gibi oluyor. Sekerli seylerin faydasi olacagini dusnmuyorum. Icinizi ferah tutun yedklerinizle bebeginiz gelisir. Ceviz, balik, et, sut, kasar o tur yiyecklerde yasakmi oluyor bu listelerde. Seker yok bende ama bu yedklernzden daha az yiyorum tuza dikkat etmem gerektigi. Tabi can cekiyor bazi seyleri. Ama ekmek herkez icin zararli. Streste onemli sekerde cok dusunmemeye calisin. Cocuklar daha saglikli gelisr ins.

pozisyon degstrnce gecenler yalanci kasilmaymis benmde oyle oluyo ama sıklığı bide ayaktayken olmasi onemliyms.benm iki gundr baya sik bazen saatte iki uc kez oldugu oluyo.ayaktayken oluyo.bugun henuz hic olmadi daha olursa gidicem yarin
Kuzum olursa hemen bir BI nstye girersin serviks boyunu baktirirsin ben ayakta kalmamaya çalışıyorum sende elinden geldiği kadar uzan

bi sure sonra surekli ayni seyelri yiyince mide almiyo geriliyosn e bide hormonlarda cabasi.bebegn herseye ihtiyaci var sekere hatta karbonhidrata bile.tamam elzem degil hic biri ama yinede yasak olduğu icinde bi sure sonra insan cileden cikiyo.diyete zaten sozum yok kilo almiyrm cok şükür durdu ama dedgm gibi hamileyken yasak demeleri insani bitiriyi.gerci ben diyete razium yeterki gunde on kez robot gibi kendimi delmeyeym

Canim ddiyet listesinde beyaz peynir var kasar yok balik ta sinirli mesela yediklerimiz hep 3 le yada 4 le sinirli

Kuzum kasilma olduğu zaman bebek bir yerde toplanmiyor mu yoksa karninin her yeri mi sert oluyor bunu anlamiyorum

Kuzum olursa hemen bir BI nstye girersin serviks boyunu baktirirsin ben ayakta kalmamaya çalışıyorum sende elinden geldiği kadar uzan
e bende seker var yurumem lazim.evin icinde olsada yürüyorum yurumezsm yuksek cikiyo ne yapicam ben.çıldırcam artk.hangi dr a gideym belli degil.devlet kabul etmiyo seker var diye.fakulte poposundan hastalik uyduruyo ozel desen nefes alsan para.ne olcak sonum bilmirm.galiba dogurana kadr dr degsitrcm

Kuzum kasilma olduğu zaman bebek bir yerde toplanmiyor mu yoksa karninin her yeri mi sert oluyor bunu anlamiyorum
o toplanan bebek degil iste onun gibi bi his oluyo.ama rahim kasiliyo yani kaslaron semsert oluyo sanki bebegin kafasi yada poposu ordayms gibi ama degil.kütük gibi oluyi aynı anda da yanma oluyo orda aci hissi gibi tarif edemedim pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…