Kuzum senle seker olcumlerimiz aynı ama ben yurumuyorum zaten erken dogum riskim var bence ozelden bir doktor bul onla devam et ınan benim de harcadığım paranın haddi hesabı yok ama ozelde daha az stres yasarsine bende seker var yurumem lazim.evin icinde olsada yürüyorum yurumezsm yuksek cikiyo ne yapicam ben.çıldırcam artk.hangi dr a gideym belli degil.devlet kabul etmiyo seker var diye.fakulte poposundan hastalik uyduruyo ozel desen nefes alsan para.ne olcak sonum bilmirm.galiba dogurana kadr dr degsitrcm
Bende yanma hissi yok ama boğazıma kadar çıkan tuhaf bir his var ne kadar tecrübesiz ya 4. Çocuğa hamile olan arkadaş olsaydı ona sorardiko toplanan bebek degil iste onun gibi bi his oluyo.ama rahim kasiliyo yani kaslaron semsert oluyo sanki bebegin kafasi yada poposu ordayms gibi ama degil.kütük gibi oluyi aynı anda da yanma oluyo orda aci hissi gibi tarif edemedim pek
Ayakta kalmak zararlı dedilerse sabit kalma anlamındadır canım. Sen yürümeyi ihmal etme. Hareket iyidir. Ama tabi doktor kontrolünde dinlenerek belli bir süre yürürsün. Stres en kötüsü kızların da dediği gibie bende seker var yurumem lazim.evin icinde olsada yürüyorum yurumezsm yuksek cikiyo ne yapicam ben.çıldırcam artk.hangi dr a gideym belli degil.devlet kabul etmiyo seker var diye.fakulte poposundan hastalik uyduruyo ozel desen nefes alsan para.ne olcak sonum bilmirm.galiba dogurana kadr dr degsitrcm
cok yurumek anlaminda canim dedikleri sey oleymia yani.bu sabah yurumedim 1.ve 2.saat yuksek cikti.isin garibi kasilmada yok hic cok şükür.stres yapmamaya calsiyrm iste boyle bazen cildiryrm iste.cok sukur bu gunlermize az kaldi amaAyakta kalmak zararlı dedilerse sabit kslmak anlamındadır canım. Sen yürümeti ihmal etme. Hareket iyidir. Ama tabi doktor kontrolünde dinlenerek belli bir süre yürürsün. Stres en kötüsü kızların da dediği gibi
reflu olablr canom dr una soyle gaviscon veriyoms okudgm kadaryla.benmde ara ara oluyo yanmalar.yediklerm sanki orda kaliyo mideye inmiuo gibiBi kaç gündür sanki midem ağzımda yediğim boğazımda bekliyor sanki
Bende olmuyomu yoksa oluyoda benmi anlamıyorum çözemedim bu durumu tam olarak nasıl bişey oluyo canımpozisyon degstrnce gecenler yalanci kasilmaymis benmde oyle oluyo ama sıklığı bide ayaktayken olmasi onemliyms.benm iki gundr baya sik bazen saatte iki uc kez oldugu oluyo.ayaktayken oluyo.bugun henuz hic olmadi daha olursa gidicem yarin
oturyrm mesela karnimin sol tarafi bi anda geriliyo kütük gibi oluyo.ben bebek ittiriyo saniyodm ama arasindaki farki anladım zmaanlar.cunku o sertlesme olunca yanma gibi bi agrida oluyo asagiya dogru.sola yatiyrm mesela sola yatinca sag tarafim sisiyo ben ayak falan sandik yada kafasi ama benim bebi diklemesine duruyo yani kafa midede ayakalr kasikalrda ole olunca da yanma ve agri hissi oluyo.yururken yapiyo bazen mesela sanki kucuk tuvaletm gelmiste mesanem sismis agriyi gibi oluyo.bunlar saniyelik tabi.bugun hic olmadi mesela.ama dun gece bi saat icinde 2 3 kez oldu.bugunde sıklaşırsa yarin dr a gidicem nst ye girmelymsmBende olmuyomu yoksa oluyoda benmi anlamıyorum çözemedim bu durumu tam olarak nasıl bişey oluyo canım
aynen bende wc nin onune koltuk aticam nerdeyse.bi yudum su icsem direk wc de aliyrm solugu.bebide sagolsun meseane ustune tek kale mac yapiyo :))Kızlar o sertleşme olayı bende de oluyor arada. Buradan bi arkadaş acilde doktora gidince idrar torban çok dolmuş, bebek sıkışmış gibi bir şey söylemişlerdi. Ben de oradan hareketle farkettim ki; sertleşme olup da çocuk yukarı çıkınca göğüs kafesimi sıkıştırıyor, nefes alamıyorum.
Bu his geldiğinde tuvalete gidiyorum çocuğu bir şey sıkıştırıyor diye düşünüp. (Zaten 3 yudum su içsem de idrara dönüşüyor ). Sonra sol tarafıma uzanınca geçiyor.
Canım nasıl bebek diklemesine duruyor, hiç pozisyon değiştirmiyor mu?oturyrm mesela karnimin sol tarafi bi anda geriliyo kütük gibi oluyo.ben bebek ittiriyo saniyodm ama arasindaki farki anladım zmaanlar.cunku o sertlesme olunca yanma gibi bi agrida oluyo asagiya dogru.sola yatiyrm mesela sola yatinca sag tarafim sisiyo ben ayak falan sandik yada kafasi ama benim bebi diklemesine duruyo yani kafa midede ayakalr kasikalrda ole olunca da yanma ve agri hissi oluyo.yururken yapiyo bazen mesela sanki kucuk tuvaletm gelmiste mesanem sismis agriyi gibi oluyo.bunlar saniyelik tabi.bugun hic olmadi mesela.ama dun gece bi saat icinde 2 3 kez oldu.bugunde sıklaşırsa yarin dr a gidicem nst ye girmelymsm
yok hep ayni ayaklar asgida ne zaman gitsek dr da diyo makat durusta diyo normal doguramzsn diyo.belki doner ilerde ama ben zaten serzeyan olcagm icin donmezsede sorun yok.Canım nasıl bebek diklemesine duruyor, hiç pozisyon değiştirmiyor mu?
Onu ben demiştim canim idrar torbası dolu olunca bebege baskı yapıyormuş zati bende çok şu içiyorum onun için de lavabodan çıkmıyorum zaten ama bu kasılma dedikleri şey çok farklı bir şey ya sanki bebek bir yrde toplanıp sertleşiyor bir süre sonra da gevsiyor bende ozellikle sol tarafta oluyoKızlar o sertleşme olayı bende de oluyor arada. Buradan bi arkadaş acilde doktora gidince idrar torban çok dolmuş, bebek sıkışmış gibi bir şey söylemişlerdi. Ben de oradan hareketle farkettim ki; sertleşme olup da çocuk yukarı çıkınca göğüs kafesimi sıkıştırıyor, nefes alamıyorum.
Bu his geldiğinde tuvalete gidiyorum çocuğu bir şey sıkıştırıyor diye düşünüp. (Zaten 3 yudum su içsem de idrara dönüşüyor ). Sonra sol tarafıma uzanınca geçiyor.
Anladım canım bende hiç öyle bişey olmadı sendede olmaz inşallah bebişlerimiz zamanında hayır ve sağlıkla gelsin inşallahoturyrm mesela karnimin sol tarafi bi anda geriliyo kütük gibi oluyo.ben bebek ittiriyo saniyodm ama arasindaki farki anladım zmaanlar.cunku o sertlesme olunca yanma gibi bi agrida oluyo asagiya dogru.sola yatiyrm mesela sola yatinca sag tarafim sisiyo ben ayak falan sandik yada kafasi ama benim bebi diklemesine duruyo yani kafa midede ayakalr kasikalrda ole olunca da yanma ve agri hissi oluyo.yururken yapiyo bazen mesela sanki kucuk tuvaletm gelmiste mesanem sismis agriyi gibi oluyo.bunlar saniyelik tabi.bugun hic olmadi mesela.ama dun gece bi saat icinde 2 3 kez oldu.bugunde sıklaşırsa yarin dr a gidicem nst ye girmelymsm
Haklisin canim alaah yardimcniz olsun. Yasak olan seylerde insanin akli kaliyor. Az zaman kaldi ins. Saglikla gelisr bu sekilde bebeklerde dojtrlar ina gore yiyeckleri listeye koyuyorlardir ins. Simdiden nekadr fedakarlik yapiyoruz annelik iste. Yavrular saglikla bi dogsunda:) alkahin izniyle.bi sure sonra surekli ayni seyelri yiyince mide almiyo geriliyosn e bide hormonlarda cabasi.bebegn herseye ihtiyaci var sekere hatta karbonhidrata bile.tamam elzem degil hic biri ama yinede yasak olduğu icinde bi sure sonra insan cileden cikiyo.diyete zaten sozum yok kilo almiyrm cok şükür durdu ama dedgm gibi hamileyken yasak demeleri insani bitiriyi.gerci ben diyete razium yeterki gunde on kez robot gibi kendimi delmeyeym
amin canim insallah.cok yuruyunce okuyms onu farkettim. bugun yurumedim daha hic olmadi cok şükürAnladım canım bende hiç öyle bişey olmadı sendede olmaz inşallah bebişlerimiz zamanında hayır ve sağlıkla gelsin inşallah
bebiyle ugrasmaktan bakamiydr sanirim.bende her geec doguruyrm rüyamda:))Bende gece rüyamda bebişim doğmuş onu emzirirken gördüm kendimi uyanır uyanmaz aklımahercal geldi acaba ne yaptı diye keşke numarası falan olsada arasak
hamile olmasam hic bisey yemem yine kilo veirirmde iste.agladigm bile kac kez canim tatli istiyo neye elimi atsam yukseltiyo diye ama bebekler icin sabredicz inşllahHaklisin canim alaah yardimcniz olsun. Yasak olan seylerde insanin akli kaliyor. Az zaman kaldi ins. Saglikla gelisr bu sekilde bebeklerde dojtrlar ina gore yiyeckleri listeye koyuyorlardir ins. Simdiden nekadr fedakarlik yapiyoruz annelik iste. Yavrular saglikla bi dogsunda:) alkahin izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?