- 24 Nisan 2015
- 1.014
- 788
- 73
MErhaba..benim kendi doktorum kan ilacı vermemişti besinlerden almam için..aile hekimim de kan değerlerimi düşük görünce kan ilacına başlamamı istedi. Gynoferon verdi günde 1 kez..fakat bende aşırı kabızlık yaptı; hatta hemoroidimi azdırdı ben de bıraktım napıyım...kan yapıcı besinler yemeye çalışıyorum pekmez, kan üzümü, ciğer vs.. kan ilacını kullanamadım inşallah siz sorun yaşamassınız
bebi ordadr canim ondan oyledr.bu haftalarda yukari cikiyolarms ya artik iyiceKizlar ya artık dayanamıyorum gobek deligimin ile gogus kafesimin arasi sanki patlayacak gibi ya yurutmuyor beni
Ayy ne bilim canim Ne yürütüyor ne nefes aldırıyor nefes almaya calisdikca sirtima agri oluyorbebi ordadr canim ondan oyledr.bu haftalarda yukari cikiyolarms ya artik iyice
Gelecek canım gelecek sayılı gün hemen geçereylül analarinin hepsi dogrudu kizlar yaa ekimdekilerde sirayla dogurmaya basladi iki ayimiz kaldii artiiik.oda gecmiyo var yaa hizli hizli gecse su iki ay.o 28 hafta yerine 38 yazsin artik
uykusuz gecelere ben alisigm zaten artk soldan saga donuslerde uyaniyrm bide wc macerelarmz var daha simdidrn:)) ama yiende dedgn gibi bu gunleri arayablrz.agri seviyesi her gun biraz daha artiyo.onlar sagolsunda sabredicz herseyeGelecek canım gelecek sayılı gün hemen geçerŞimdi en azından uyuyabiliyoruz bebişler gelince bu günleri arayacağız.
kiz makarna yükseltmiyo mu nasil seker bu :)) cihaz arizali degldr herhalde dimiKızlar ben bu şekeri anlamadım öğlen 4 kaşık bamya 1 köfte kadar et 1dilim ekmek 1bardak ayran 1 kase yoğurt 3kaşık makarna yedim seker birin saat 119 çıktı sabah daha az yemiştim 149 çıkmıştı nasıl is anlamadim
aynen canım Allah sonumuzu hayır etsinbende demin komsuda dibek kahvesi ictim onlarn kendinden de sekeri var gibi ya kadinida kirmadn iceym dedim.1 saat sonra geldim yemek yemdn aclik olceym dedim 96sabah cok yuksekti simdide kahve citgm haldr düşük.yaa sabır allah ne yapcaz biz artk bilmiyrm
Canım bi doktora gözük bence bana doktor ilişkiyi çömelmeyi bağdaş kurup oturmayı sıcak suyla duş almayı 2 hafta önce yasakladı 35 inci haftaya kadar doğumu tetikleyen şeyler dedi inşallah değildir ama suyun gelmiş olabilir görümcemde doğum yaptığı zaman başta altına kaçırdığımı sandım ama suyum gelmiş demişti sen mümkünse doktorunu ara yada bi gözük derim güzel haberlerini bekliyorumKızlar çok acil bi sorum var. Sabah eşimle korunmasız şekilde birlikte olduk. Duş alırken çömelerek baya bekledim içimde bi şey kalmasın diye. Yaklaşık yarım saat önce dışarda yürürken altıma kaçırıyormuş gibi oldum. Sonra bi ıslaklık hissettim. Bi avmye yakındım. Lavaboya girdim. Müthiş bi şekilde ıslanmışım. Gelen şey dupduru bi su. Böyle bi durumla karşılaşan var mı? Ha bi de hala tuvaletim geliyo gibi. Lavaboya girdiğimde de vajinamda bi ağrı oldu. Tuvaletimi yaparken kaslarım çok acıdı.
Canım insulin direncinin en fazla olduğu zaman sabah saatleriymis bu yüzden de en yüksek kahvaltı sonrası çıkarmışKızlar ben bu şekeri anlamadım öğlen 4 kaşık bamya 1 köfte kadar et 1dilim ekmek 1bardak ayran 1 kase yoğurt 3kaşık makarna yedim seker birin saat 119 çıktı sabah daha az yemiştim 149 çıkmıştı nasıl is anlamadim
İdrarini kaçırmış olabilirsin fark etmeden.Normalde ben yürüyüşe çıktığımda ıslaklık oluyo alt tarafımda idrar ya da ter olabilir.yürüyüşe gittim eve kendimi zor attım çok sıkıştım ams gel görki o kadar agrı damla idrar içinmiş:)) Bebeğinin ayakları aşAgıda olabilir onun için agrı olmuştur.benimki iki haftadır ayağı asagıda öyle vuruyo ki ayakları çıkacak sanıyom:))Kızlar çok acil bi sorum var. Sabah eşimle korunmasız şekilde birlikte olduk. Duş alırken çömelerek baya bekledim içimde bi şey kalmasın diye. Yaklaşık yarım saat önce dışarda yürürken altıma kaçırıyormuş gibi oldum. Sonra bi ıslaklık hissettim. Bi avmye yakındım. Lavaboya girdim. Müthiş bi şekilde ıslanmışım. Gelen şey dupduru bi su. Böyle bi durumla karşılaşan var mı? Ha bi de hala tuvaletim geliyo gibi. Lavaboya girdiğimde de vajinamda bi ağrı oldu. Tuvaletimi yaparken kaslarım çok acıdı.
cok yuruyunce benmde akinti geliyo kimi ama nasil tarif edeym kirik beyaz bi rengi oluyo ama oyle su gibi islanmiyo.comelmen icin daha erken ve nette okumustm sperminde erken dogumu tetikledgni.bi suru tibbi kelimeyle anlatiyodu ama bi sekilde etkiliyms.bi dr a gorun istersen o agrida iliskiden dolaydir herhalde canmKızlar çok acil bi sorum var. Sabah eşimle korunmasız şekilde birlikte olduk. Duş alırken çömelerek baya bekledim içimde bi şey kalmasın diye. Yaklaşık yarım saat önce dışarda yürürken altıma kaçırıyormuş gibi oldum. Sonra bi ıslaklık hissettim. Bi avmye yakındım. Lavaboya girdim. Müthiş bi şekilde ıslanmışım. Gelen şey dupduru bi su. Böyle bi durumla karşılaşan var mı? Ha bi de hala tuvaletim geliyo gibi. Lavaboya girdiğimde de vajinamda bi ağrı oldu. Tuvaletimi yaparken kaslarım çok acıdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?