2017 Aralık Anneleri

Benm kan değerim iki ay önce normldi,, sağlık ocağında tahlil yapıldı sınırın altında çıktı kesinlikle içmem lazım çarpıntım oluyor..
inşşh Canm teşkr edrm

eylül analarinin hepsi dogrudu kizlar yaa ekimdekilerde sirayla dogurmaya basladi iki ayimiz kaldii artiiik.oda gecmiyo var yaa hizli hizli gecse su iki ay.o 28 hafta yerine 38 yazsin artik

Kizlar ya artık dayanamıyorum gobek deligimin ile gogus kafesimin arasi sanki patlayacak gibi ya yurutmuyor beni

eylül analarinin hepsi dogrudu kizlar yaa ekimdekilerde sirayla dogurmaya basladi iki ayimiz kaldii artiiik.oda gecmiyo var yaa hizli hizli gecse su iki ay.o 28 hafta yerine 38 yazsin artik
Gelecek canım gelecek sayılı gün hemen geçerŞimdi en azından uyuyabiliyoruz bebişler gelince bu günleri arayacağız.

Kızlar ben bu şekeri anlamadım öğlen 4 kaşık bamya 1 köfte kadar et 1dilim ekmek 1bardak ayran 1 kase yoğurt 3kaşık makarna yedim seker birin saat 119 çıktı sabah daha az yemiştim 149 çıkmıştı nasıl is anlamadim

Kızlar fikrinize ihtiyacım var. Mothercare de yün tulum gördüm çıtçıtlı çok kullanışlı görünüyor ancak yün tam kış için bebiş rahatsız olur mu yün kaşıntı yapar mı ne dersiniz? K Koala_anne senden de yorum bekliyorum.

Gelecek canım gelecek sayılı gün hemen geçerŞimdi en azından uyuyabiliyoruz bebişler gelince bu günleri arayacağız.
uykusuz gecelere ben alisigm zaten artk soldan saga donuslerde uyaniyrm bide wc macerelarmz var daha simdidrn:)) ama yiende dedgn gibi bu gunleri arayablrz.agri seviyesi her gun biraz daha artiyo.onlar sagolsunda sabredicz herseye

kiz makarna yükseltmiyo mu nasil seker bu :)) cihaz arizali degldr herhalde dimi
bide ilk deldgndeki cikan kani silip tekrar elini sıkıyosn cikan kanla olcuyosn dimi.eczaci bize ole demişti.bazen cihazlarn akli karisiyo.bide sabah cok hizli yukselirms kan sekeri bi arkadas yazmisti burda belki ondandr

bende demin komsuda dibek kahvesi ictim onlarn kendinden de sekeri var gibi ya kadinida kirmadn iceym dedim.1 saat sonra geldim yemek yemdn aclik olceym dedim 96 sabah cok yuksekti simdide kahve citgm haldr düşük.yaa sabır allah ne yapcaz biz artk bilmiyrm

Hanımlar merhaba bişey soracam bilen varsa cvplayabilir mi usg fotosunda bebeğin boyu kilosu yazıyor mu doktora sormayı unuttum ultrason kağıdında yazılar var ama hangisi ne bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar çok acil bi sorum var. Sabah eşimle korunmasız şekilde birlikte olduk. Duş alırken çömelerek baya bekledim içimde bi şey kalmasın diye. Yaklaşık yarım saat önce dışarda yürürken altıma kaçırıyormuş gibi oldum. Sonra bi ıslaklık hissettim. Bi avmye yakındım. Lavaboya girdim. Müthiş bi şekilde ıslanmışım. Gelen şey dupduru bi su. Böyle bi durumla karşılaşan var mı? Ha bi de hala tuvaletim geliyo gibi. Lavaboya girdiğimde de vajinamda bi ağrı oldu. Tuvaletimi yaparken kaslarım çok acıdı.

Canım bi doktora gözük bence bana doktor ilişkiyi çömelmeyi bağdaş kurup oturmayı sıcak suyla duş almayı 2 hafta önce yasakladı 35 inci haftaya kadar doğumu tetikleyen şeyler dedi inşallah değildir ama suyun gelmiş olabilir görümcemde doğum yaptığı zaman başta altına kaçırdığımı sandım ama suyum gelmiş demişti sen mümkünse doktorunu ara yada bi gözük derim güzel haberlerini bekliyorum

Canım insulin direncinin en fazla olduğu zaman sabah saatleriymis bu yüzden de en yüksek kahvaltı sonrası çıkarmış

İdrarini kaçırmış olabilirsin fark etmeden.Normalde ben yürüyüşe çıktığımda ıslaklık oluyo alt tarafımda idrar ya da ter olabilir.yürüyüşe gittim eve kendimi zor attım çok sıkıştım ams gel görki o kadar agrı damla idrar içinmiş:)) Bebeğinin ayakları aşAgıda olabilir onun için agrı olmuştur.benimki iki haftadır ayağı asagıda öyle vuruyo ki ayakları çıkacak sanıyom:))

cok yuruyunce benmde akinti geliyo kimi ama nasil tarif edeym kirik beyaz bi rengi oluyo ama oyle su gibi islanmiyo.comelmen icin daha erken ve nette okumustm sperminde erken dogumu tetikledgni.bi suru tibbi kelimeyle anlatiyodu ama bi sekilde etkiliyms.bi dr a gorun istersen o agrida iliskiden dolaydir herhalde canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…