2017 Aralık Anneleri

idrar değil canım. Berrak bi su. Kokusu filan da Yoktu.

Kahve şekeri düşürür canim. Hamileler için kafein zararlı olmasa hergun kahve içsel şekerimiz daha dengelenicek ama kafein zararlı malesef. Çok yükselirse kahve içebilirsin ama düşmesi için

Ya tatilden Yen'i geldim. Bi türlü randevu alamadım/ aldığım tarih de geç bi tarih oldu. Yarın devlet hastanesine gideyim o zaman erkenden. Evimin yakınında zaten. İnşallah bi sıkıntı Yoktur. Çok Teşekkür ederim.

Kahve şekeri düşürür canim. Hamileler için kafein zararlı olmasa hergun kahve içsel şekerimiz daha dengelenicek ama kafein zararlı malesef. Çok yükselirse kahve içebilirsin ama düşmesi için
hadi yaa bunu bilmiydm baak
sabahlari kahvaltidan sonra bi tane icsem nasil olur acaba gunde bi tane cok mu gelir.normalde cok sevverim turk kahvesini falan ama bana sigarayi hatirlatiyo o yuzden ona da küsum

idrar değil canım. Berrak bi su. Kokusu filan da Yoktu.
Berrak kokusuz olan suda korkulacak bi şey olacagını sanmıyorum ama genede de bi doktora görün Ya da doktorunun numarasına mesaj atabilirsin enazından için rahatlar :))

Canim zaten ben eşimle birlikteliği hamile oldugumu öğrendiğim an biraktim sıcak suyla da dus almıyorum ama lavboya giderken mecburen comeliyorsun çünkü alaturka acaba erken doguma sebebiyet verir mi

Sabah sekeri daha yüksek cikiyr canım.Gece uzun sure ac kaldgmz ve kahvaltyı hızlı yaptgmz icin hızla yukseliyrmus.

Bu sertleşmeler devam ederse yarın gidicem doktora belimde ağrıyor ayaktayken oluyor sertleşme zaten erken doğum riskim var

Bu sertleşmeler devam ederse yarın gidicem doktora belimde ağrıyor ayaktayken oluyor sertleşme zaten erken doğum riskim var
sen haftayi bekleme canim risk varsa bi git bakalm.buryaa da yazar misin ne dedgni dr unun.benmmde simdiye kadr iki kez oldu sadece gece cogalirsa sabah bende gidicem

Ya kizlar kafama takıldı comelmek erken doguma sebeb olur mu ben lavaboya çok gidiyorum

Canim zaten ben eşimle birlikteliği hamile oldugumu öğrendiğim an biraktim sıcak suyla da dus almıyorum ama lavboya giderken mecburen comeliyorsun çünkü alaturka acaba erken doguma sebebiyet verir mi
O konuda bi bilgim yok canım doktora gittiğinde bi sor yine diğer arkadaş duşta çömelmiş ya o yüzden hem sıcak su hem çömelme neden olmuş olabilir diye yazdım doktor bana yasakladı ama sizlerde bi sorun teşkil etmeyebilir.netteki araştırmalarım da da doğuma 1 ay kala ve doğum sırasında squat denilen çömelme hareketini yaptırıyolar doğumu hızlandırsın ve daha kolay olsun diye ama bi yandanda düşünüyorum eskiler hep alaturka tuvalet kullanmış bişey olmaz gibi geliyo hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Ya kizlar kafama takıldı comelmek erken doguma sebeb olur mu ben lavaboya çok gidiyorum
Ben de kaslara iyi gelip doğuma faydası olur diye özellikle alaturka kullanıyorum. Hep pozitif şeyler okudum bununla ilgili. Doktoru aksini söyleyen olursa bizi de bilgilendirsin lütfen

Inşallah canim zamanında gelir bebislerimiz benim erken dogum riskim var herşeyden nem kapar oldum mecburen kaynanam bakıyor bana evlerinde de alaturka var mecburen kullanıyorum ama kendimi zorlamamaya calisiyorum

Ben de kaslara iyi gelip doğuma faydası olur diye özellikle alaturka kullanıyorum. Hep pozitif şeyler okudum bununla ilgili. Doktoru aksini söyleyen olursa bizi de bilgilendirsin lütfen
Ben 12 gün sonra randevum var doktora soracam salı günü de sağlık ocağında asim var ebeye soracamyazarım buraya

pozisyon degstrnce gecenler yalanci kasilmaymis benmde oyle oluyo ama sıklığı bide ayaktayken olmasi onemliyms.benm iki gundr baya sik bazen saatte iki uc kez oldugu oluyo.ayaktayken oluyo.bugun henuz hic olmadi daha olursa gidicem yarin

canım benim de senin gibiydi. 1 saat içinde 3 4 defa düzenli olarak olduğu oldu hatta. bugün kontrolüm vardı söyledim doktora nts ye bağladı. sancı falan çıkmadı onlar hazırlık kasılmaları dedi. serviksi de ölçtü normal dedi. bu haftalar başlıyo artık sanırım böyle. ama tabii yine sor doktoruna sen de

aynen dedgn gibi olablr hepimizde baslams sanirim bu haftalarda.benm randevuya daha var gidince soyluycm insallah

Yün alma canım yaa belki alerjik bir cildi olacak bide isilik yapıyor yün, evde kullanamazsın zaten malum bebişlerden dolayı sıcak tutarız evi kışın

Hanımlar merhaba bişey soracam bilen varsa cvplayabilir mi usg fotosunda bebeğin boyu kilosu yazıyor mu doktora sormayı unuttum ultrason kağıdında yazılar var ama hangisi ne bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…