2017 Aralık Anneleri

aaa ne kadara düşmüş. bir de canım sana bir şey sorayım o halde. biberon aldın mı? ben avent biberon aldım. lansinoh pompayla avent biberon uyumlu mu biliyor musun. güle güle sağlıkla kullan canım
Uyumlu olmsı önemli değilki cnm sütü biberona boşaltıverirsin olur

aaa ne kadara düşmüş. bir de canım sana bir şey sorayım o halde. biberon aldın mı? ben avent biberon aldım. lansinoh pompayla avent biberon uyumlu mu biliyor musun. güle güle sağlıkla kullan canım
Tesekur ederim. 200 tl di. Zaten kendi biberonu plastik ona sagip digere biberona dokerim die dusundum.yani uyumuna dikkat etmedim acikcasi. Bende aventin cam biberonunu almistim daha once bitane.

Tesekur ederim. 200 tl di. Zaten kendi biberonu plastik ona sagip digere biberona dokerim die dusundum.yani uyumuna dikkat etmedim acikcasi. Bende aventin cam biberonunu almistim daha once bitane.
Ben 2014 te 2li lansinoh almıştım 250 falndı.memnundum.hayırlı olsun.dediin gibi plastik olduğu için zaten cam a aktaracaksın.benim kzıım küvözde kalmıştı sağıp sağıp götürmştük çok iyi ikisini birden boşaltıyordu

Kizlar eylül ayını da geride bıraktık darısı ekim ayina insallah bu ayida sağlıklı bir şekilde karnimizda bebislerimizle tamamlariz
Amin. İnşallah çabuk geçer ekim ayı da. Kasımın 20si bu gelse ondan sonrasına bir şey kalmıyor son 15 günü saymıyorum artık.

Kızlar herkese hayırlı akşamlar. Benim karnımın altında bi ağrı var şu anda. Hareket ettikçe özellikle çok daha ağrıyo. Bi de acayip bi gergin karnım. Ne ola ki bu? Benim gibi olan var mı aranızda.

Sizin icin cok gerekli olmus makina. Bende kararsizdim ihtiyac olup olmamasi konusunda ama bulunsun dedim. Bebek alisverisi listesnde sıkca ratladgim bir urundu:)

gaz olablr mi yada idrara sıkışık oluncada oyle agri gibi bisey oluyo.durup durup baslamiyosa normaldr herhalde.benmde arada oluyo ama saniyelk geciyo hemen

gaz olablr mi yada idrara sıkışık oluncada oyle agri gibi bisey oluyo.durup durup baslamiyosa normaldr herhalde.benmde arada oluyo ama saniyelk geciyo hemen
Yok canım ne gaz var ne de idrar. Karnımın altındaki kaslar ağrıyo. Herhalde büyümeden kaynaklıdır.

Hangi kremi kullandınız Lansinoh mu?

Elektrikli miydi kullandığınız? avent ve lansinoh arasında kararsızım da.

benim akşamları adet sancısı gibi bi ağrım oluyor alt karın bölgemde ama çok hafif. size de oluyor mu arkadaşlar. pozisyon değiştirince geçiyo gibi

Bende de oluyor canım sanki bisey assagi çekiyor gibi karnimi. Hatta alttan tutup yürüyorum bazen :)) büyümeyle alakaliymis canım
:)) aynı durumdayız demek ki. İyi o zaman. Bi sıkıntı olmasın da. Yine psikopata bağlamış durumdayım. Ne olsa normal mi anormal mi sorup içimi rahatlatmam lazım. Bi biteydi hayırlısıyla şu zamanlar da alaydık sağlıkla yavruları kucaklarımıza. Resmen son zamanlarda her gün rüyamda görüyorum bebeğimi.

Benim kızımda ıtp hastası, 4000ile yatışını bilirim. Lafı uzatmak istemiyorum, çikolata çilek, leblebi, mercimek, portakal yememeye özellikle dikkat edip, katkılı hazır gıda vermedim, dondurma(pakette), cips vs yedirmemeye çalıştım, hastaneye bir daha yatmadı. Ayrıca umca solüsyon kullandım, fakat gebelerde ve emziklilerde kullanım önerilmiyordu, araştırıp denemenizi tavsiye ederim. Unutmadan bu yiyecekler tıpta trombosit yapıcı olarak bilinir, drlar ikna olmuyor ama, ben yaşadığımı bilirim. Herkese acil şifaler

kiz allah seni yenir mi o.normal bi insana bile ates yapar o :)) cok canin tatli istedgnde yoğurda pekmez kat yada cici bebe kat ye.ben ole yapiyrm.4 5 tane cicibebe koyuyorm icine yiyrm
biraz yuruseydn evin icinde o enerjiyi atmak icin iyi gelir
Yürüdüm kuzum da 2 saatte düzene girdi allahtan eşim yarim saate bir sekerimi ölçtü bolca yogurt yedim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…