Bende canim ben su 2ay geçsin başka birşey istemiyorum insallah bu ayida sorunsuz kazasiz belasız bebislerimizle atlatiriz hepimizAmin. İnşallah çabuk geçer ekim ayı da. Kasımın 20si bu gelse ondan sonrasına bir şey kalmıyor son 15 günü saymıyorum artık.
Mrb cok gecmis olsun. Zor bir durum kucuk cocuk icin. Bende itp hastasiyim ve gebeyim. Birazcik zor bir surec. Birde bu rahatsizlik cok bilinmiyor. Trombosit yukselten yesil mercimek ve cig antep fistigi benim bilfigim ama gercrkte cok ise yarayip yaramadigindan cok emin degilim. Cunku doktorlar yiyeckle yukselen deger olmadigini soyluyor.Benim kızımda ıtp hastası, 4000ile yatışını bilirim. Lafı uzatmak istemiyorum, çikolata çilek, leblebi, mercimek, portakal yememeye özellikle dikkat edip, katkılı hazır gıda vermedim, dondurma(pakette), cips vs yedirmemeye çalıştım, hastaneye bir daha yatmadı. Ayrıca umca solüsyon kullandım, fakat gebelerde ve emziklilerde kullanım önerilmiyordu, araştırıp denemenizi tavsiye ederim. Unutmadan bu yiyecekler tıpta trombosit yapıcı olarak bilinir, drlar ikna olmuyor ama, ben yaşadığımı bilirim. Herkese acil şifaler
Günaydın :)Günaydın güzel anneler. güzel bir hafta geçirmemizi diliyorum
Türk kahvesinin çok zararı var mı ki acep yaa arada kaçamak yapsak:))
o bendede var bebegn ayakalri asagoda diye oyle hissediysn.benm hemen hemen hep makat durustaydi ayakalr asagida her bi yudum suda wc ye gidiyrm cunku mesaneye calisiyor kucuk bey.cok agrin varsa dr unu bilgilendr sen yinede canim kanamayi bekeleme ameliyatlsn sonucundaGünaydın kızlar bu son haftalarda ayağa kaldığım bir kaç adim attığım anda ya da biraz oturduğum zaman vajinaya doğru bir baskı oluyor sanki bir şey tutup bebeği aşağıya çekiyor. Sonra da vajenada sanki bir şey varmış gibi bir şey sürtünüyor gibi hissediyorum lavaboya gidiyorum çok sıkışmış gibi affedersiniz ama bir iki damla bir şey geliyor. Geçen salı kontrole gittiğimde ayaklar aşagıda tekmelerini hissediyorsun demişti ama bu tekme gibi değil resmen biri bebeği aşagı çekiyor. Yatarken de sürekli sertleşip bırakıyor of ne yapsam bilemedim doktorum kanama olmadığı sürece korkma dedi zaten dikiş var iğne kullanıyorsun yapabilecek hiç birşey yok diyor.
Kizlar ya ben bugünlerde sabah kalktığımda afedersiniz ama günlük pedimde sarı akinti var enfeksiyon olabilir mi
Kizlar ya ben bugünlerde sabah kalktığımda afedersiniz ama günlük pedimde sarı akinti var enfeksiyon olabilir mi
Canim her ay idrar testi yapılıyor enfeksiyon yok vajinal enfeksiyon yada mantar olsa kasinti yada yanma yapr o da yok acaba sekerden mi yada usutmeden mi oluyo bilemedim benim doktorum hiç alttan bakmadı peceteyi denoyecem canim da günlük ped neden onermiyorlar kio bende hep vardı canım. vajinal kültür de yaptırdım idrar kültürü de yaptırdım bişey çıkmadı. hatta bazen kahverengi oluyor anlamıyorum neden kaynaklı. artık sinirimi bozmaya başladı. iki gün olmasa 3. gün oluyor. doktora soruyorum bakıyo bişey yok bebek de iyi diyor. artık kafayı yiyecem o yüzden düşünmemeye çalışıyorum. günlük ped bu arada önermiyolar canım. günde 1000 çamaşır değiştiriyorum sürekli yıkayıp ütülüyorum. peçete koyup sık sık değiştirebilirsin belki o daha hava alan bi yüzey
Yarin saglik ocagina gidecem ebeye sorayım haftaya kontrolde de doktora sorarımbu arada tabii sen yine doktoruna sor muhakkak
gunluk ped enfeksiyon riskini arttirir canim.sari akinti hamilelkte normal.bunun yanimda yanma sık idrara cikma kasik agrisi falan olursa o zaman enfeksiyondan supheleneblrsn.sık sık ic camasiri degstr.gunde 4 kez degstrdgm oluyo.ve sabahlari ac karnina yogurt yemeye calis her ogunde yiyeblrsn ye enfeksiyon olmasina enfal olurCanim her ay idrar testi yapılıyor enfeksiyon yok vajinal enfeksiyon yada mantar olsa kasinti yada yanma yapr o da yok acaba sekerden mi yada usutmeden mi oluyo bilemedim benim doktorum hiç alttan bakmadı peceteyi denoyecem canim da günlük ped neden onermiyorlar ki
Canim her ay idrar testi yapılıyor enfeksiyon yok vajinal enfeksiyon yada mantar olsa kasinti yada yanma yapr o da yok acaba sekerden mi yada usutmeden mi oluyo bilemedim benim doktorum hiç alttan bakmadı peceteyi denoyecem canim da günlük ped neden onermiyorlar ki
Ben üniversite yillarimdan bu yana kullanıyordum canim ama zararı varsa kullanmamgünlük pedi normalde de kadın doğumcular pek önermiyor canım nefes alan bi yüzey olmadığı için. yüzde yüz pamuklu nefes alan yüzey yazan pedler bile pamuklu iç çamaşırı gibi olmuyor. ama mecbur kalınca kullanıyoruz işte bazen çok yoğun oluyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?