2017 Aralık Anneleri

Amin. İnşallah çabuk geçer ekim ayı da. Kasımın 20si bu gelse ondan sonrasına bir şey kalmıyor son 15 günü saymıyorum artık.
Bende canim ben su 2ay geçsin başka birşey istemiyorum insallah bu ayida sorunsuz kazasiz belasız bebislerimizle atlatiriz hepimiz

Mrb cok gecmis olsun. Zor bir durum kucuk cocuk icin. Bende itp hastasiyim ve gebeyim. Birazcik zor bir surec. Birde bu rahatsizlik cok bilinmiyor. Trombosit yukselten yesil mercimek ve cig antep fistigi benim bilfigim ama gercrkte cok ise yarayip yaramadigindan cok emin degilim. Cunku doktorlar yiyeckle yukselen deger olmadigini soyluyor.

Herkese hayırlı sabahlar kızlar. Sabah erkenden sağlık ocağına gittim tam kan tahlili verdim. Şimdi de kurabiye yapıcam. Bi arkadaşın bebeğinin diş buğdayı yapılacak bugün. Oraya götürcem. Benim de uykusuz günlerim başladı. Uyuyamıyorum geceleri. Her hareketimde karnım patlayacak gibi ağrıyo.

Kizlar ya ben bugünlerde sabah kalktığımda afedersiniz ama günlük pedimde sarı akinti var enfeksiyon olabilir mi

Günaydın kızlar bu son haftalarda ayağa kaldığım bir kaç adim attığım anda ya da biraz oturduğum zaman vajinaya doğru bir baskı oluyor sanki bir şey tutup bebeği aşağıya çekiyor. Sonra da vajenada sanki bir şey varmış gibi bir şey sürtünüyor gibi hissediyorum lavaboya gidiyorum çok sıkışmış gibi affedersiniz ama bir iki damla bir şey geliyor. Geçen salı kontrole gittiğimde ayaklar aşagıda tekmelerini hissediyorsun demişti ama bu tekme gibi değil resmen biri bebeği aşagı çekiyor. Yatarken de sürekli sertleşip bırakıyor of ne yapsam bilemedim doktorum kanama olmadığı sürece korkma dedi zaten dikiş var iğne kullanıyorsun yapabilecek hiç birşey yok diyor.

günaydın.bende kalca agrisindan uyuyamiyorm saga sola dondukce sanki matkapla oyuyolar döndüğüm yeri agkayarak uyandim geri dondgmde

o bendede var bebegn ayakalri asagoda diye oyle hissediysn.benm hemen hemen hep makat durustaydi ayakalr asagida her bi yudum suda wc ye gidiyrm cunku mesaneye calisiyor kucuk bey.cok agrin varsa dr unu bilgilendr sen yinede canim kanamayi bekeleme ameliyatlsn sonucunda

Kizlar ya ben bugünlerde sabah kalktığımda afedersiniz ama günlük pedimde sarı akinti var enfeksiyon olabilir mi

o bende hep vardı canım. vajinal kültür de yaptırdım idrar kültürü de yaptırdım bişey çıkmadı. hatta bazen kahverengi oluyor anlamıyorum neden kaynaklı. artık sinirimi bozmaya başladı. iki gün olmasa 3. gün oluyor. doktora soruyorum bakıyo bişey yok bebek de iyi diyor. artık kafayı yiyecem o yüzden düşünmemeye çalışıyorum. günlük ped bu arada önermiyolar canım. günde 1000 çamaşır değiştiriyorum sürekli yıkayıp ütülüyorum. peçete koyup sık sık değiştirebilirsin belki o daha hava alan bi yüzey

Canim her ay idrar testi yapılıyor enfeksiyon yok vajinal enfeksiyon yada mantar olsa kasinti yada yanma yapr o da yok acaba sekerden mi yada usutmeden mi oluyo bilemedim benim doktorum hiç alttan bakmadı peceteyi denoyecem canim da günlük ped neden onermiyorlar ki

gunluk ped enfeksiyon riskini arttirir canim.sari akinti hamilelkte normal.bunun yanimda yanma sık idrara cikma kasik agrisi falan olursa o zaman enfeksiyondan supheleneblrsn.sık sık ic camasiri degstr.gunde 4 kez degstrdgm oluyo.ve sabahlari ac karnina yogurt yemeye calis her ogunde yiyeblrsn ye enfeksiyon olmasina enfal olur

günlük pedi normalde de kadın doğumcular pek önermiyor canım nefes alan bi yüzey olmadığı için. yüzde yüz pamuklu nefes alan yüzey yazan pedler bile pamuklu iç çamaşırı gibi olmuyor. ama mecbur kalınca kullanıyoruz işte bazen çok yoğun oluyor çünkü

Bende de bi kaç damla kaçırmış gibi oluyor ama fark etmiyorum sürekli WC deyim zaten otururken baskı oluyor sanırım herkes de olduğuna göre normal birde bu akıntı için turnusol kağıdıyla test yapılıyormuş bakın isterseniz bebeğin suyunu yoksa idrar mı diye bende bulursam denicem

Ben üniversite yillarimdan bu yana kullanıyordum canim ama zararı varsa kullanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…