bi kasik tahin pekmek yedim birazcik hareketlendi.kizanimin derdi de tatliyms kiyamam su on gunu gecirelm hayirlisyla ben 21 ini bekleyemiycm gibi daha erken gidicem dr a
Bebeğim sağlıklı olsunda kilo önemli değil canim zaten 40 cikmadan toparlaniyorlr ayın 11 i gelseydi bbegimin kilosunu boyunu gelişimini A miniyon sivisini BI de serviks boyumu çok merak ediyorum
Sende bizim gibi bebeğini ozleyenlwrdesin
ben hamileligim boyunca çayda kahvede kola icmiyorum hatta menengic kahvesini çok severim onu da icmiyorum canim zararli olur diye
Kafein oranı en düşük kahve Türk kahvesi diye okumuştum. Nescafe daha yüksek. Filte kahve zaten...
Ben arada sütlü içiyorum. Siz de araştırıp arada içebilirsiniz bence
Bilmiyorum ki canim ama ben az önce misafir vardı 3 tane cezerye yedim ardından hemen yogurt yedim ama on dakika gecmedi vucudumu ates bastı eşim sekerimi ölçtü hemen sekerim yükselmiş valla çok pişman oldum BI daha kaçamak yapmayacam
Korkma o zaman canım venim bi arkadaşımda tıpa gidiyor bizim gittiğimiz hastaneye ultrasonada 4 hafta ileri demişler nerdeyse doğuma alacaklarmış o kadar salaklar ki ultrason cihazının bozuk olduğunu anlamamışlar o kadar yani
Bilmiyorum ki canim ama ben az önce misafir vardı 3 tane cezerye yedim ardından hemen yogurt yedim ama on dakika gecmedi vucudumu ates bastı eşim sekerimi ölçtü hemen sekerim yükselmiş valla çok pişman oldum BI daha kaçamak yapmayacam