2017 Aralık Anneleri

bi kasik tahin pekmek yedim birazcik hareketlendi.kizanimin derdi de tatliyms kiyamam su on gunu gecirelm hayirlisyla ben 21 ini bekleyemiycm gibi daha erken gidicem dr a
Kuzum gitsende bisey değişmiyor benim sekerim dengeye girdi ama diyeti biraktirniyorlar

Bebeğim sağlıklı olsunda kilo önemli değil canim zaten 40 cikmadan toparlaniyorlr ayın 11 i gelseydi bbegimin kilosunu boyunu gelişimini A miniyon sivisini BI de serviks boyumu çok merak ediyorum
Bende aynı günü ipke çekiyorum kuzum çok merak ediyorum

Canım bu toplanmayla bebeğin genelde bir yerde durmasını mı kastediyorsun?Örneğin benimki hep sağ tarafta duruyor Bunun bir sakıncası mı var?
Canim kastedilen o değil benim kız bir hafta sağda bir hafta solda oluyor toparlanma çok farklı

yok seker icin degil canim bebiyi gormeye.seker icinde ayni gun gidicem ama sonuncu gidisim olcak evde arada olcucem diyete dogurana kadr devam
Sende bizim gibi bebeğini ozleyenlwrdesin
Canım ben içmiyorum ayda yılda bir belki çoook canım çekerse sonrasında bile fenalık geçiriyorum
ben hamileligim boyunca çayda kahvede kola icmiyorum hatta menengic kahvesini çok severim onu da icmiyorum canim zararli olur diye

Sende bizim gibi bebeğini ozleyenlwrdesin
ben hamileligim boyunca çayda kahvede kola icmiyorum hatta menengic kahvesini çok severim onu da icmiyorum canim zararli olur diye
Benim canım hep Türk kahvesi çekiyor deliriyorum resmen

Benim biraz daha hıxlı geçiyor kızlar dan dolayı okul maratonu ufaklık peşinde koş gün bitiyor senin tabi daha zor
Sürekli yatmak zorynda kalmasam geçerdi elbette senin ne güzel geçiyor zaman canim ben resmen şafak sayıyorum sayılı gun geçer derler ama yalan::))))

Türk kahvesinin çok zararı var mı ki acep yaa arada kaçamak yapsak:))
Bilmiyorum ki canim ama ben az önce misafir vardı 3 tane cezerye yedim ardından hemen yogurt yedim ama on dakika gecmedi vucudumu ates bastı eşim sekerimi ölçtü hemen sekerim yükselmiş valla çok pişman oldum BI daha kaçamak yapmayacam

Hadi yaaa banada 1 buçuk hafta öndesin dediler ama özelde de aynı çukti Allahtan

Keşke biraz tadına baksaydın cnm ya...cezerye çok tatlı.aşure zamanı da geliyor iyi mi yesen bi dert yemeden ayrı dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…