Kuzum diyette ara her öğün yogurt yiyorum canim.öyle kaşıntı yanma falan yok sık idrara çıkma var ama ben hamileligimin başından beri var sık idrara çıkma var özellikle bu haftalarda çok yoğun lavaboya gidiyorum o da sanki mesanemr bisey baskı yapıyor gibi lavabo ihtiyacim oluyogunluk ped enfeksiyon riskini arttirir canim.sari akinti hamilelkte normal.bunun yanimda yanma sık idrara cikma kasik agrisi falan olursa o zaman enfeksiyondan supheleneblrsn.sık sık ic camasiri degstr.gunde 4 kez degstrdgm oluyo.ve sabahlari ac karnina yogurt yemeye calis her ogunde yiyeblrsn ye enfeksiyon olmasina enfal olur
o gebelktn canim bende oylym bi yudum su icsem gidiyrm.Kuzum diyette ara her öğün yogurt yiyorum canim.öyle kaşıntı yanma falan yok sık idrara çıkma var ama ben hamileligimin başından beri var sık idrara çıkma var özellikle bu haftalarda çok yoğun lavaboya gidiyorum o da sanki mesanemr bisey baskı yapıyor gibi lavabo ihtiyacim oluyo
Günaydın kızlar bu son haftalarda ayağa kaldığım bir kaç adim attığım anda ya da biraz oturduğum zaman vajinaya doğru bir baskı oluyor sanki bir şey tutup bebeği aşağıya çekiyor. Sonra da vajenada sanki bir şey varmış gibi bir şey sürtünüyor gibi hissediyorum lavaboya gidiyorum çok sıkışmış gibi affedersiniz ama bir iki damla bir şey geliyor. Geçen salı kontrole gittiğimde ayaklar aşagıda tekmelerini hissediyorsun demişti ama bu tekme gibi değil resmen biri bebeği aşagı çekiyor. Yatarken de sürekli sertleşip bırakıyor of ne yapsam bilemedim doktorum kanama olmadığı sürece korkma dedi zaten dikiş var iğne kullanıyorsun yapabilecek hiç birşey yok diyor.
Ayin 12sinde kontrol günüm olmazsa doktorumu arayıp erkene alayım randevumucanim kasilmalarina dikkat et 1 saatte 6_7 kere oluyorsa cokta normal degil benim kizimda ayni sikayetler vardi 29 haftamda karnimda kasilma sanki bebek ansizin cikacakmis gibi rahimde baski hissi 2 hafta hastanede yattim erken dogum riski varmis megersem durdura biliyorlar serumla ve ilaclarla sancilari haberin olsun.
Resmen lavabonun önünde yatip kalkacam az kaldio gebelktn canim bende oylym bi yudum su icsem gidiyrm.
sen bilirsin canim karnindaki sertlesme fazlaysa nst girersin sancin olup olmadigi belli olur.Ayin 12sinde kontrol günüm olmazsa doktorumu arayıp erkene alayım randevumu
bende de bulantilar basladi havasiz kalinca cok yorulunca midem bulanmaya. basliyo.az kaldi sıkın disleri cok şükür bu gunleri gördükKizlar bu 3. Trimestir ne kadar zormus son zamanlar bas dönmeleri başladı daha önce yaşamadım şimdi yasiyorum ya
Bende de var bulantı hafif.Bi de dengem cabuk kacıyr.Bas donmesi oluyr arada.Bu haftalarda bas donmeleri normalmis.Bugun randevum var 5 te.Cok heyecanlıyim.Ins minigim iyidirbende de bulantilar basladi havasiz kalinca cok yorulunca midem bulanmaya. basliyo.az kaldi sıkın disleri cok şükür bu gunleri gördük
Benim oluyor canım neredeyse her gün oluyor.Rahim alıştırma yapıyor.benim akşamları adet sancısı gibi bi ağrım oluyor alt karın bölgemde ama çok hafif. size de oluyor mu arkadaşlar. pozisyon değiştirince geçiyo gibi
Olabilir canım benim de vardı idrar yolu enfeksiyonu çıktı şükür atlattım.Kizlar ya ben bugünlerde sabah kalktığımda afedersiniz ama günlük pedimde sarı akinti var enfeksiyon olabilir mi
insallah canim hayirli haberler gelirsnBende de var bulantı hafif.Bi de dengem cabuk kacıyr.Bas donmesi oluyr arada.Bu haftalarda bas donmeleri normalmis.Bugun randevum var 5 te.Cok heyecanlıyim.Ins minigim iyidir
Yarın tahlil yaptiracam canim insallah enfeksiyon degildirOlabilir canım benim de vardı idrar yolu enfeksiyonu çıktı şükür atlattım.
Ben de öyleyim dünden beri sol kalçamda ağrı var ve bugün işyerinde topallayarak yürüyorum arıca 4. aydan beri sol ayağım şiş.günaydın.bende kalca agrisindan uyuyamiyorm saga sola dondukce sanki matkapla oyuyolar döndüğüm yeri agkayarak uyandim geri dondgmde
İnşallah değildir canım.Yarın tahlil yaptiracam canim insallah enfeksiyon degildir
Canim banyoya bile giremiyorum kişisel temizlik yapayim yarın sağlık ocağına gidecem dedim su saat oldu kalkamadim yerinden sadece lavaboya giďebiliyorymbende de bulantilar basladi havasiz kalinca cok yorulunca midem bulanmaya. basliyo.az kaldi sıkın disleri cok şükür bu gunleri gördük
sürekli onun üzerine yukleniyrz ondan olablr.yani ben hep o tarafa yatoyrm agirligmida o tarafa veriyrm cok agriyo.ben ortepediste gitmiştim daha once sag ayak sisiuodu ameliyatli benm ondan olablr ama dr ayagini surekli yukarda tut dedi isede yarafi gecti baya sisligi sende oyle yapmaya calisBen de öyleyim dünden beri sol kalçamda ağrı var ve bugün işyerinde topallayarak yürüyorum arıca 4. aydan beri sol ayağım şiş.
cok şükür onlari yapabilyrm gorebldgm kadr ama goremdgm yerlwr var.benm gobek aldo basini gitti bebi o kadr iri degil ama göbek cok iri hic goremiyormCanim banyoya bile giremiyorum kişisel temizlik yapayim yarın sağlık ocağına gidecem dedim su saat oldu kalkamadim yerinden sadece lavaboya giďebiliyorym
Canim benim bugün sekerim açlığa tokluk da 90 altı çıktı anlamadım ben bu sekerio gebelktn canim bende oylym bi yudum su icsem gidiyrm.
Benim gobekyok canim da halsizligim bas donmem var haftaya kadar nasil sa bredecem Azaten haftaya damar yolu takip demir takviye edecek doktorumcok şükür onlari yapabilyrm gorebldgm kadr ama goremdgm yerlwr var.benm gobek aldo basini gitti bebi o kadr iri degil ama göbek cok iri hic goremiyorm
ayna falanda kar tmiyo yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?