2017 Aralık Anneleri

Kuzum diyette ara her öğün yogurt yiyorum canim.öyle kaşıntı yanma falan yok sık idrara çıkma var ama ben hamileligimin başından beri var sık idrara çıkma var özellikle bu haftalarda çok yoğun lavaboya gidiyorum o da sanki mesanemr bisey baskı yapıyor gibi lavabo ihtiyacim oluyo

o gebelktn canim bende oylym bi yudum su icsem gidiyrm.

canim kasilmalarina dikkat et 1 saatte 6_7 kere oluyorsa cokta normal degil benim kizimda ayni sikayetler vardi 29 haftamda karnimda kasilma sanki bebek ansizin cikacakmis gibi rahimde baski hissi 2 hafta hastanede yattim erken dogum riski varmis megersem durdura biliyorlar serumla ve ilaclarla sancilari haberin olsun.

Ayin 12sinde kontrol günüm olmazsa doktorumu arayıp erkene alayım randevumu

Kizlar bu 3. Trimestir ne kadar zormus son zamanlar bas dönmeleri başladı daha önce yaşamadım şimdi yasiyorum ya

Kizlar bu 3. Trimestir ne kadar zormus son zamanlar bas dönmeleri başladı daha önce yaşamadım şimdi yasiyorum ya
bende de bulantilar basladi havasiz kalinca cok yorulunca midem bulanmaya. basliyo.az kaldi sıkın disleri cok şükür bu gunleri gördük

bende de bulantilar basladi havasiz kalinca cok yorulunca midem bulanmaya. basliyo.az kaldi sıkın disleri cok şükür bu gunleri gördük
Bende de var bulantı hafif.Bi de dengem cabuk kacıyr.Bas donmesi oluyr arada.Bu haftalarda bas donmeleri normalmis.Bugun randevum var 5 te.Cok heyecanlıyim.Ins minigim iyidir

günaydın.bende kalca agrisindan uyuyamiyorm saga sola dondukce sanki matkapla oyuyolar döndüğüm yeri agkayarak uyandim geri dondgmde
Ben de öyleyim dünden beri sol kalçamda ağrı var ve bugün işyerinde topallayarak yürüyorum arıca 4. aydan beri sol ayağım şiş.

Canim banyoya bile giremiyorum kişisel temizlik yapayim yarın sağlık ocağına gidecem dedim su saat oldu kalkamadim yerinden sadece lavaboya giďebiliyorym

Ben de öyleyim dünden beri sol kalçamda ağrı var ve bugün işyerinde topallayarak yürüyorum arıca 4. aydan beri sol ayağım şiş.
sürekli onun üzerine yukleniyrz ondan olablr.yani ben hep o tarafa yatoyrm agirligmida o tarafa veriyrm cok agriyo.ben ortepediste gitmiştim daha once sag ayak sisiuodu ameliyatli benm ondan olablr ama dr ayagini surekli yukarda tut dedi isede yarafi gecti baya sisligi sende oyle yapmaya calis

Canim banyoya bile giremiyorum kişisel temizlik yapayim yarın sağlık ocağına gidecem dedim su saat oldu kalkamadim yerinden sadece lavaboya giďebiliyorym
cok şükür onlari yapabilyrm gorebldgm kadr ama goremdgm yerlwr var.benm gobek aldo basini gitti bebi o kadr iri degil ama göbek cok iri hic goremiyorm
ayna falanda kar tmiyo yani

cok şükür onlari yapabilyrm gorebldgm kadr ama goremdgm yerlwr var.benm gobek aldo basini gitti bebi o kadr iri degil ama göbek cok iri hic goremiyorm
ayna falanda kar tmiyo yani
Benim gobekyok canim da halsizligim bas donmem var haftaya kadar nasil sa bredecem Azaten haftaya damar yolu takip demir takviye edecek doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…