2017 Aralık Anneleri

canım dikkat et 3 tane cezeryeyi normal insan bile zor yer çok şekerli havuç tan oluyor biliyorsun hizli seker yukselmeleri tehlikeli diye biliyorum dikkat et benze az az aralikli ye

Arada içmekten bişey olmaz.Ben arada içiyorum cnm şekersiz.çay da içiyorum hatta koydum şimdi çayı :))
Ohhh afiyet:)) olsun valla ben bi sabahları içiyorum çay yoksa kahvaltı yapamıyorum

Ne bilim meyvalarla tatmin et tatlı isteğini gerçi ben yapıyorum öyle ama yinede iatiyırum çikolata falan

Kafein oranı en düşük kahve Türk kahvesi diye okumuştum. Nescafe daha yüksek. Filte kahve zaten...
Ben arada sütlü içiyorum. Siz de araştırıp arada içebilirsiniz bence
Özellikle akşamlatı çok istiyor canım zaten nescafe falan pek aram yok haftada iki sefer içsem zararı olmaz herhalde

Hadi yaaa banada 1 buçuk hafta öndesin dediler ama özelde de aynı çukti Allahtan
O normal erken döllenme olduğu zaman önde çıkıyor ama 1 ay önde ne demek kafayı yemiş bunlar o kadar salaklar ki bişeyi anlamadıklarında arama motoruna bakıyorlar :))

Emzirmeden sürünce temizlemek gerekmiyor dimi?
Bak canım emzirmeden 10 veya 15 dakika önce sür ucuna ve kahverengi bölgeye 5 dk tut sonra bi bezle sil sonrasında emzir Allahın izniyle bişey olmaz ben iki bebeğimdede denedim bişeycik olmadı ilkinde canımdan can çıktı çünkü

Özellikle akşamlatı çok istiyor canım zaten nescafe falan pek aram yok haftada iki sefer içsem zararı olmaz herhalde

canım doktor türk kahvesinin arada içilmesinin bi zararı yok demişti. eğer benim gibi önceden her gün içen biriysen birden kafeini kesmek de iyi olmuyor galiba. ben hamileliğimin başlarında migren ağrılarından delirdim süründüm resmen. toplasan 2 kere parol almışımdır ancak. 4. aydan sonra başım çok ağrıdığında yarım türk kahvesi içtim hemen kesildi ağrım. şimdi bazen içiyorum. şekeri de dengeliyormuş sanırım burada öyle okudum. ama tabii doktoruna sor istersen

Aynen canım bazen günde iki bile oluyordu içtiğim hergün fiks içen biriydim ama şimdi korkudan içemiyorum ama deliriyorum resmen ve dediğin gibi baş ağrısı çok olmaya başladı

Aynen canım bazen günde iki bile oluyordu içtiğim hergün fiks içen biriydim ama şimdi korkudan içemiyorum ama deliriyorum resmen ve dediğin gibi baş ağrısı çok olmaya başladı

ilaç almaktansa türk kahvesi içerim dedim öyle içmeye başladım. tabii arada tek tük içiyorum ama sınırı aşmadığın sürece içilebilir galiba. nescafe çok zararlı ama. zaten normalde de özellikle kadınların üreme sağlığı açısından hiç içmemesi gerekir. kahve beyazlatıcı dediğimiz şey sırf kimyasal ve yüksek oranda glikoz içeriyomuş. sen bu türk kahvesi olayını doktoruna sor ama çok canım istiyor demişsin

canım dikkat et 3 tane cezeryeyi normal insan bile zor yer çok şekerli havuç tan oluyor biliyorsun hizli seker yukselmeleri tehlikeli diye biliyorum dikkat et benze az az aralikli ye
Canim pismann oldum bir düzene girmişti sekerim nefsime kurban oldum yedim BI daha ağzıma almam tövbe ettim

Ne bilim meyvalarla tatmin et tatlı isteğini gerçi ben yapıyorum öyle ama yinede iatiyırum çikolata falan
Canim benim tatliyla aram yok aslında mersinliyim ben mersinden misafir geldi cezeryeye de yok diyemem ama tövbe şimdi ağzıma almam

Canim pismann oldum bir düzene girmişti sekerim nefsime kurban oldum yedim BI daha ağzıma almam tövbe ettim

olan olmuş artık canım bir daha yemezsin üzme kendini o zaman bebeğin daha çok etkilenir. senin şeker sorunun olduğunu bilmiyorlar mı ikram etmemeleri gerekir. canımız çekiyor yemiyoruz daha çok stres oluyoruz

olan olmuş artık canım bir daha yemezsin üzme kendini o zaman bebeğin daha çok etkilenir. senin şeker sorunun olduğunu bilmiyorlar mı ikram etmemeleri gerekir. canımız çekiyor yemiyoruz daha çok stres oluyoruz
Biliyorlar canim da işte ben nefsime yenik düştüm

Canim bugun lansinoh elktrikli tek baslikli aldim e-bebekte indirim de vardi. Saticida elktrikliyi cok ovdu:)

Bende öyle yapacam şimdi ara ogunde meyve yemeyecem sadece yogurt yiyecem
kiz allah seni yenir mi o.normal bi insana bile ates yapar o :)) cok canin tatli istedgnde yoğurda pekmez kat yada cici bebe kat ye.ben ole yapiyrm.4 5 tane cicibebe koyuyorm icine yiyrm
biraz yuruseydn evin icinde o enerjiyi atmak icin iyi gelir

Canim bugun lansinoh elktrikli tek baslikli aldim e-bebekte indirim de vardi. Saticida elktrikliyi cok ovdu:)

aaa ne kadara düşmüş. bir de canım sana bir şey sorayım o halde. biberon aldın mı? ben avent biberon aldım. lansinoh pompayla avent biberon uyumlu mu biliyor musun. güle güle sağlıkla kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…