Keşke yemeseydim canim ınan vücudum özellikle sirtim yaniyoeKeşke biraz tadına baksaydın cnm ya...cezerye çok tatlı.aşure zamanı da geliyor iyi mi yesen bi dert yemeden ayrı dert
canım dikkat et 3 tane cezeryeyi normal insan bile zor yer çok şekerli havuç tan oluyor biliyorsun hizli seker yukselmeleri tehlikeli diye biliyorum dikkat et benze az az aralikli yeBilmiyorum ki canim ama ben az önce misafir vardı 3 tane cezerye yedim ardından hemen yogurt yedim ama on dakika gecmedi vucudumu ates bastı eşim sekerimi ölçtü hemen sekerim yükselmiş valla çok pişman oldum BI daha kaçamak yapmayacam
Ohhh afiyet:)) olsun valla ben bi sabahları içiyorum çay yoksa kahvaltı yapamıyorumArada içmekten bişey olmaz.Ben arada içiyorum cnm şekersiz.çay da içiyorum hatta koydum şimdi çayı :))
Ne bilim meyvalarla tatmin et tatlı isteğini gerçi ben yapıyorum öyle ama yinede iatiyırum çikolata falanBilmiyorum ki canim ama ben az önce misafir vardı 3 tane cezerye yedim ardından hemen yogurt yedim ama on dakika gecmedi vucudumu ates bastı eşim sekerimi ölçtü hemen sekerim yükselmiş valla çok pişman oldum BI daha kaçamak yapmayacam
Özellikle akşamlatı çok istiyor canım zaten nescafe falan pek aram yok haftada iki sefer içsem zararı olmaz herhaldeKafein oranı en düşük kahve Türk kahvesi diye okumuştum. Nescafe daha yüksek. Filte kahve zaten...
Ben arada sütlü içiyorum. Siz de araştırıp arada içebilirsiniz bence
O normal erken döllenme olduğu zaman önde çıkıyor ama 1 ay önde ne demek kafayı yemiş bunlar o kadar salaklar ki bişeyi anlamadıklarında arama motoruna bakıyorlar :))Hadi yaaa banada 1 buçuk hafta öndesin dediler ama özelde de aynı çukti Allahtan
Bak canım emzirmeden 10 veya 15 dakika önce sür ucuna ve kahverengi bölgeye 5 dk tut sonra bi bezle sil sonrasında emzir Allahın izniyle bişey olmaz ben iki bebeğimdede denedim bişeycik olmadı ilkinde canımdan can çıktı çünküEmzirmeden sürünce temizlemek gerekmiyor dimi?
Özellikle akşamlatı çok istiyor canım zaten nescafe falan pek aram yok haftada iki sefer içsem zararı olmaz herhalde
Aynen canım bazen günde iki bile oluyordu içtiğim hergün fiks içen biriydim ama şimdi korkudan içemiyorum ama deliriyorum resmen ve dediğin gibi baş ağrısı çok olmaya başladıcanım doktor türk kahvesinin arada içilmesinin bi zararı yok demişti. eğer benim gibi önceden her gün içen biriysen birden kafeini kesmek de iyi olmuyor galiba. ben hamileliğimin başlarında migren ağrılarından delirdim süründüm resmen. toplasan 2 kere parol almışımdır ancak. 4. aydan sonra başım çok ağrıdığında yarım türk kahvesi içtim hemen kesildi ağrım. şimdi bazen içiyorum. şekeri de dengeliyormuş sanırım burada öyle okudum. ama tabii doktoruna sor istersen
Aynen canım bazen günde iki bile oluyordu içtiğim hergün fiks içen biriydim ama şimdi korkudan içemiyorum ama deliriyorum resmen ve dediğin gibi baş ağrısı çok olmaya başladı
Canim pismann oldum bir düzene girmişti sekerim nefsime kurban oldum yedim BI daha ağzıma almam tövbe ettimcanım dikkat et 3 tane cezeryeyi normal insan bile zor yer çok şekerli havuç tan oluyor biliyorsun hizli seker yukselmeleri tehlikeli diye biliyorum dikkat et benze az az aralikli ye
Canim benim tatliyla aram yok aslında mersinliyim ben mersinden misafir geldi cezeryeye de yok diyemem ama tövbe şimdi ağzıma almamNe bilim meyvalarla tatmin et tatlı isteğini gerçi ben yapıyorum öyle ama yinede iatiyırum çikolata falan
Canim pismann oldum bir düzene girmişti sekerim nefsime kurban oldum yedim BI daha ağzıma almam tövbe ettim
Biliyorlar canim da işte ben nefsime yenik düştümolan olmuş artık canım bir daha yemezsin üzme kendini o zaman bebeğin daha çok etkilenir. senin şeker sorunun olduğunu bilmiyorlar mı ikram etmemeleri gerekir. canımız çekiyor yemiyoruz daha çok stres oluyoruz
Biliyorlar canim da işte ben nefsime yenik düştüm
Bende öyle yapacam şimdi ara ogunde meyve yemeyecem sadece yogurt yiyecemşeker problemi olan hamile kadına da cezerye çıkartılmaz ama. neyse dengelersin yine canım
Canim bugun lansinoh elktrikli tek baslikli aldim e-bebekte indirim de vardi. Saticida elktrikliyi cok ovdu:)canım çalışan anne olacaksan gerek olabilir ve manuel değil de elektrikli tavsiye ediyolar genelde. bir de dediğin gibi süt az olunca sağarak çoğaltılabilir ya da çok olursa sağmak gerekebilir diye düşünüyorum ben de o yüzden alacağım zaten işe başlayınca şart. avent almayı düşünüyorum şimdilik ama lansinoh u da öneriyolar.
kiz allah seni yenir mi o.normal bi insana bile ates yapar o :)) cok canin tatli istedgnde yoğurda pekmez kat yada cici bebe kat ye.ben ole yapiyrm.4 5 tane cicibebe koyuyorm icine yiyrmBende öyle yapacam şimdi ara ogunde meyve yemeyecem sadece yogurt yiyecem
Canim bugun lansinoh elktrikli tek baslikli aldim e-bebekte indirim de vardi. Saticida elktrikliyi cok ovdu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?