Ben a101 sen aldım cnm elma falan kuru meyve az da olabilir ama yükselir diye korkuyorumekmegi ben ondan kullaniyrm ama satin aliyrm tabi.kek deneyeblrsn tabi seker isini naisl yaparsn. bilmiyrm :)) bende bulablrsm buralarda alcam
Günaydın arkadaşlar..şeker ölçümü yapanlar nasıl gidiyor..tam buğday unu aldım geçen gün onunla bişeyler yapsam yükselir mi acaba deneyen var mı
Ya o kadar korkuyorum ki yükselecek diye aç kalıyorum resmen.akşam hiç ekmek yemedim 3kaşık bulgur yedim.bol salata.ben ondan lavaş yapıyorum köfte falan yaptığımda lavaşla yiyorum canım
Ya o kadar korkuyorum ki yükselecek diye aç kalıyorum resmen.akşam hiç ekmek yemedim 3kaşık bulgur yedim.bol salata.ben ondan lavaş yapıyorum köfte falan yaptığımda lavaşla yiyorum canım
ekmegi ben ondan kullaniyrm ama satin aliyrm tabi.kek deneyeblrsn tabi seker isini naisl yaparsn. bilmiyrm :)) bende bulablrsm buralarda alcam
Ya o kadar korkuyorum ki yükselecek diye aç kalıyorum resmen.akşam hiç ekmek yemedim 3kaşık bulgur yedim.bol salata.
Öğün sonraları yürüyüş yaparsam sıkıntı yok.138 çıkıyor bi kere 149 çıktı şu 4gün içinde en yüksek değer bunlar.ölçtüğünde tokluk şekerin genelde kaç çıkıyor canım. tam olarak yediklerimizle de ilgili değil vücudun şeker direnciyle ilgili birazda. eşim tatlıları götürüyor çıkmıyo ben yemesem de çıkıyo bazen. nasıl olacak böyle bilmiyorum neyse ki az kaldı. ama tam buğday unundan lavaşı dene istesen bi
aa var mi orda brn baktm goremdm.esmer seker almstm ordan.yarim bardago bile yetiyo diger sekerden dah iyi diye okumstm kurabiye yapmstm hatta guzelde oldu.bulirsm bende alaym o undanBen a101 sen aldım cnm elma falan kuru meyve az da olabilir ama yükselir diye korkuyorum
elmali tarcinli kekte olablr elma ve tarcin dengeliyo ya sekeri.bazen deliriyrm tatli icin alip yapaym bari :))tam buğday unundan bahsediyosan canım migrosta var. kek de ben şekersiz yağsız yapıyodum demiştim daha önce de. içine kattığım kuruyemişlerin yağı yeterli oluyor, şeker için de kuru kayısı kuru incir falan katıyorum oluyor. ama hiç un da koymuyorum
vallah benm artk yukselmiyo.ama kacamak yapiyrm bakiyrm ozaman yükseliyo.insaniz iste mefsimize hakim olamiyrm.sutlu tatli yiyorm ben arada o yukseltmiyo.kendim yaparsam tabi az sekerli:)) kasar acaip yükseldiği iki gun yedim hep yuksekti bugun normale donduölçtüğünde tokluk şekerin genelde kaç çıkıyor canım. tam olarak yediklerimizle de ilgili değil vücudun şeker direnciyle ilgili birazda. eşim tatlıları götürüyor çıkmıyo ben yemesem de çıkıyo bazen. nasıl olacak böyle bilmiyorum neyse ki az kaldı. ama tam buğday unundan lavaşı dene istesen bi
ölçtüğünde tokluk şekerin genelde kaç çıkıyor canım. tam olarak yediklerimizle de ilgili değil vücudun şeker direnciyle ilgili birazda. eşim tatlıları götürüyor çıkmıyo ben yemesem de çıkıyo bazen. nasıl olacak böyle bilmiyorum neyse ki az kaldı. ama tam buğday unundan lavaşı dene istesen bi[/
Deneyeyim cnm aynı şeyleri yemekten sıkıldımçünkü.geçen gün misafirliğe gittik yarım börek yarım kek birazda mercimek köfte yemiştim sonrasında akşam açlık normal çıktı ama bakalım
Öğün sonraları yürüyüş yaparsam sıkıntı yok.138 çıkıyor bi kere 149 çıktı şu 4gün içinde en yüksek değer bunlar.
Evet 1.saat değerlerim.geçen gün de sabah erken kalktım kahvaltı yaptım öğle yemeği 12 falndı yediğimde akşam yemeği saat 7 de yiyorum arada meyve yedim ama akşama kadar acıktım kepekli bisküvi yedim 1saat sonra falan açlık ölçttüm 103 çıktı.morallim bozuldu.bende açlık olarak almadım onu kaydetmedim deftere1. saat tokluk değerin mi. benim mesela 141 çıktı şimdi tokluk 1. saatim. dikkat de ettim halbuki
hazir corbalar yukseltir zaten canim.benm diyer listemde yasak.bende yeyince yuksek cikiyo
Bnde öle bı not yoktu canm nyse ıcmem bıda... foto atarmsn mmknse bakıyım bı eksk bısey varsa dıkkat edyım
yesil akinti enfeksiyondr druna muhakkak soyle canim.tehkikeli bisey sonucunda antibiyotik tedavisi bile gerekeblyoKzlar bıse sorcm ya nrdeyse gebelıgın basndan berı yesılmsı akıntım oluyo dktra solemedım ama basına gelen varmı enfeksıyon galanmdrkı bı zararı olrmu kasntı koku falan ul.. ıdrarada baklmstı bsey cıkmamstı
Aut sevindim canım ya ilk defa basima gelince bilemedim :)Gecmis olsn canm bendede astım var.
Astim ilaclari genelde bebege zarar vermez korkma.
Bende bu ay daha cok kullandim ilac ve cok sukur saglikli
Kzlar bıse sorcm ya nrdeyse gebelıgın basndan berı yesılmsı akıntım oluyo dktra solemedım ama basına gelen varmı enfeksıyon galanmdrkı bı zararı olrmu kasntı koku falan ul.. ıdrarada baklmstı bsey cıkmamstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?