2017 Aralık Anneleri

Canim bende vajinal enfeksiyon olabilir allaha göstermesin erken dogumu twtikliyor bende geçen gün azıcık idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktorum su anda ilaclik durumun yok ddi bol su ic yogurt ye ddi

Ya kizlar su karin gerginliğini yaşayan yok mu 10 gün sonra 8. Ayın icinegirecem acaba karnim mi BI anda buyuyecek olabilir mi krem süründü biraz rahatliyorhm acaba normal mi bi cevap verseniz

Canim bende vajinal enfeksiyon olabilir allaha göstermesin erken dogumu twtikliyor bende geçen gün azıcık idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktorum su anda ilaclik durumun yok ddi bol su ic yogurt ye ddi

Bı soyleyımmı o zaman cımaya kontrolum var.. koku kasntı yanma bska hcbısey yk ama bn bı soruyum yınede

Ya kizlar su karin gerginliğini yaşayan yok mu 10 gün sonra 8. Ayın icinegirecem acaba karnim mi BI anda buyuyecek olabilir mi krem süründü biraz rahatliyorhm acaba normal mi bi cevap verseniz

Artk nrmaldr bnce vanım katnlar buyudu ıyıce gerılıyo caglayacak belkıde kasntı gergnlk bndede oluyo sureklı degl ama nemlendırıyorm benyagula dustan snra... elım yuzum ck kuruyo benımde

Ay durup duurup sınır oluyorm ya bır degl ıkı degl bıcok sey yasak ne yıceksek bız allah yatdm etsın az kaldı doguma ınsallah dogmdan snra duser sekerler

Artk nrmaldr bnce vanım katnlar buyudu ıyıce gerılıyo caglayacak belkıde kasntı gergnlk bndede oluyo sureklı degl ama nemlendırıyorm benyagula dustan snra... elım yuzum ck kuruyo benımde
Karnimda kaşıntı bugün başladı hem de çok pis kasiniyor kasimaktan k izarttim benim karnim yoktu acaba karnim bir anda mi buyuyecek kurulum bende var canim ozlellikle dudaklarimda yüzümde krenliyorum a faydasi yok

Ay durup duurup sınır oluyorm ya bır degl ıkı degl bıcok sey yasak ne yıceksek bız allah yatdm etsın az kaldı doguma ınsallah dogmdan snra duser sekerler
Valla ben ara öğünler dışında acikirsam badem ceviz fındık atistiriyorhm zati bebege kilo aldiracak kuruyemisler

Sağol bnm göbek anidençıkmata başlayınca aynı anda nefes kesilince bi tuhaf oldum şimdiden böyle nefes kesilirse 2 buçuk ay daha nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Canim benim göbekte yoktu sende biranda çıkınca karninda gerginlik falan hissettin mi yada çıkarken bir belirti oldu mu

ben kendimde şöyle birşey gözlemledim. dönem dönem karnım aşırı gerilirdi, o gerilmelerden sonra birden biraz büyümüş olurdu yumuşardı sonra. her gerilmeden sonra biraz daha büyüdü. sorun şu, karnının büyüme hızına cildin hemen uyum sağlayamıyor çok geriliyor. bol bol nemlendir hindistan cevizi yağı iyi oluyor. esnemesine yardımcı oluyor

Yani normal dimi BI gerginlik 2 gündür var eşime hindistan c evIzi yagi aldirayim o zaman ben normal krem suruyordum

MEraba kızlar doktrdan geldm ağzımda ki yara vitaminsizlkten olurmuş dedi ilaç yazdı..: bebeğim de ii kilosu 1400 grm maşlh önde dedi yalnz beni korkuttu şeker yükleme yapsaydın diye.. halbuki açlık şekerim ii çıkmıştı..

Karnimda kaşıntı bugün başladı hem de çok pis kasiniyor kasimaktan k izarttim benim karnim yoktu acaba karnim bir anda mi buyuyecek kurulum bende var canim ozlellikle dudaklarimda yüzümde krenliyorum a faydasi yok

Canm bebeyagnn faydası var bnde dene ısterse yuzumu dudagımıda gnde ıkı yc defa arko suruyorm aynn kuruyo havalarnda etkısı var galıba hamılelktnde oluyo bu kadr olmazdı.. karınınıda o kadr kasıma bnce daha rahatsz eder bebeyagı al kullan

CANım aclık degl genlde toklkta sıkntı oluyo sekee ykl esı degl ama smdı dktra gıdıp aclk toklk sekerıne baktrabılrsın bnce ıhmal etme bak cogmzda cıktı seker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…