2017 Aralık Anneleri

Ya kizlar su karin gerginliğini yaşayan yok mu 10 gün sonra 8. Ayın icinegirecem acaba karnim mi BI anda buyuyecek olabilir mi krem süründü biraz rahatliyorhm acaba normal mi bi cevap verseniz
gerginlk mi sertlk mi.benmde sert ama bebek gerilmeso olmasin.bazem oluyo bende dayiyo kendini bi tarafa genelde sola.geriliyo habire.ama serlikse o baska

Tamam canim aliyim da bebek yagi karnini yağlı gibi yapmıyor dimi

Ay bu ne yaa ıyıce ıcımı kaattı senn lıste
:)) ona uyarsak ac kalorz canim.kendini biraz denemen lazim.ben herseyden yiyorm az az
az yeyinxe yukselmiyo genelde.mesela demin 3 kasik pilav ve yeşil fasulye yedim ama karstrdm pilavi sade yemedim.ayrica yaninda bi kase yogurt.aclik 89 1.saat 116 2.saat 97 cikti.yukselmiyo artk yani.ama senin genetik seker oldgndan biraz daha dikkat etmen lazim canim.ilk hafta cok zprluyo

gerginlk mi sertlk mi.benmde sert ama bebek gerilmeso olmasin.bazem oluyo bende dayiyo kendini bi tarafa genelde sola.geriliyo habire.ama serlikse o baska
Sertlik dediğin kasılma değil mi eğer öyleyse kasilmam yok ama karnim bildiğin patlayacakmisim gibi karnim gergin

Karnimda kaşıntı bugün başladı hem de çok pis kasiniyor kasimaktan k izarttim benim karnim yoktu acaba karnim bir anda mi buyuyecek kurulum bende var canim ozlellikle dudaklarimda yüzümde krenliyorum a faydasi yok
canm benmkinde 3 4 gun once falan kasindi keske kasimasaydm kasdm kasidm basta bsy yoktu 2 gun once bi baktm asagidan catlams keske kasimaym krem surseydm

Kızlar bebeğin anne karnında titremesi epilepsi falan yazıyor nette doktora soracağım ama bazı yorumlarda normal diyor paranoyak oldum iyice
Canım o bende de oluyor ama yapacağımız en son şey kötü düşünmek olmalı özellikle şu son aylarda bizi mutlu eden gülümseten haberler okumalı filmler izlemeli sevdiğimiz insanlarla görüşmeliyiz ki bebek mutlu bir dünyaya geleceğini hissettsin.

Geçmiş olsun

canim senle haftamz ayni dogum tarihin belli oldumu doktr benimkine kasimin 9 ile16 arasi dedi 20 yi bulmz dedi

Aynn cnm bnde denıyorm bısehler bakalım ne ne kadr yukseltıyo

canm benmkinde 3 4 gun once falan kasindi keske kasimasaydm kasdm kasidm basta bsy yoktu 2 gun once bi baktm asagidan catlams keske kasimaym krem surseydm
Ne bilim canim Ka siniyordu kasidim ama catlarsa da üzülmek ben catlasin diyorum zati ::)))

Bu haftalarda yapılan bu test varmı kzlar artk nrmal kontroller heralde yahlıl test bısey varmı

Başınız sağolsun çok üzüldüm. Benim de kramplarla başım dertteydi doktorum yürüyüş yapacaksın dedi ilaca güvenmemem gerektiğini söyledi o günden itibaren daha fazla hareket etmeye başladım.Nefes nefese kalsam da merdivenleri yürüyerek çıktım.
İdrar yolu enfeksiyonunu da kızılcık suyu ile atlattım artık antibiyotik kullanma aşamasına gelmiştim ve kullanmak istemi
yordum.Bir hafta günde bir bardak kızılcık suyu içtim her gün taze olarak yaptım şekersiz içtim.Tahlilde enfeksiyon çıkmadı. Şimdi haftada iki gün içiyorum ve kızılcığın işe yaradığını düşünüyorum.Size de çok geçmiş olsun.

Kızlar
Benim karnım sanki artık büyümüyor
2-3 haftadır aynı sanki
Kızım büyüyordur ama değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…