anladım progestan da bazen anormal akinti yapabiliyor ama ihmal etme yesil akintiyi doktorynu ara sorYk bşey kullanmıyorm cnm balıkyagı ve kan. Hapı ıvıyorm bı
gerginlk mi sertlk mi.benmde sert ama bebek gerilmeso olmasin.bazem oluyo bende dayiyo kendini bi tarafa genelde sola.geriliyo habire.ama serlikse o baskaYa kizlar su karin gerginliğini yaşayan yok mu 10 gün sonra 8. Ayın icinegirecem acaba karnim mi BI anda buyuyecek olabilir mi krem süründü biraz rahatliyorhm acaba normal mi bi cevap verseniz
Tamam canim aliyim da bebek yagi karnini yağlı gibi yapmıyor dimiCanm bebeyagnn faydası var bnde dene ısterse yuzumu dudagımıda gnde ıkı yc defa arko suruyorm aynn kuruyo havalarnda etkısı var galıba hamılelktnde oluyo bu kadr olmazdı.. karınınıda o kadr kasıma bnce daha rahatsz eder bebeyagı al kullan
:)) ona uyarsak ac kalorz canim.kendini biraz denemen lazim.ben herseyden yiyorm az azAy bu ne yaa ıyıce ıcımı kaattı senn lıste
Sertlik dediğin kasılma değil mi eğer öyleyse kasilmam yok ama karnim bildiğin patlayacakmisim gibi karnim gergingerginlk mi sertlk mi.benmde sert ama bebek gerilmeso olmasin.bazem oluyo bende dayiyo kendini bi tarafa genelde sola.geriliyo habire.ama serlikse o baska
buyuyo diyedr herhalde canim birden cikacak demekki.bisey olmaz nemlendr surekliSertlik dediğin kasılma değil mi eğer öyleyse kasilmam yok ama karnim bildiğin patlayacakmisim gibi karnim gergin
canm benmkinde 3 4 gun once falan kasindi keske kasimasaydm kasdm kasidm basta bsy yoktu 2 gun once bi baktm asagidan catlams keske kasimaym krem surseydmKarnimda kaşıntı bugün başladı hem de çok pis kasiniyor kasimaktan k izarttim benim karnim yoktu acaba karnim bir anda mi buyuyecek kurulum bende var canim ozlellikle dudaklarimda yüzümde krenliyorum a faydasi yok
Canım o bende de oluyor ama yapacağımız en son şey kötü düşünmek olmalı özellikle şu son aylarda bizi mutlu eden gülümseten haberler okumalı filmler izlemeli sevdiğimiz insanlarla görüşmeliyiz ki bebek mutlu bir dünyaya geleceğini hissettsin.Kızlar bebeğin anne karnında titremesi epilepsi falan yazıyor nette doktora soracağım ama bazı yorumlarda normal diyor paranoyak oldum iyice
Geçmiş olsunIyi geceler herkese kızlar oksurukten dayanamadım artık bugün doktora gittim kan verdim solunum testi yaptırdım astım başlangıcı dendi hava kullanıyorum sabah aksam inşallah bebegime geçmez yaa çok endişeliyim sürekli bütün gün hareketlerini kontrol ediyorum ilaçlar cogalinca zararlı olmasın diye
canim senle haftamz ayni dogum tarihin belli oldumu doktr benimkine kasimin 9 ile16 arasi dedi 20 yi bulmz dediben kendimde şöyle birşey gözlemledim. dönem dönem karnım aşırı gerilirdi, o gerilmelerden sonra birden biraz büyümüş olurdu yumuşardı sonra. her gerilmeden sonra biraz daha büyüdü. sorun şu, karnının büyüme hızına cildin hemen uyum sağlayamıyor çok geriliyor. bol bol nemlendir hindistan cevizi yağı iyi oluyor. esnemesine yardımcı oluyor
:)) ona uyarsak ac kalorz canim.kendini biraz denemen lazim.ben herseyden yiyorm az az
az yeyinxe yukselmiyo genelde.mesela demin 3 kasik pilav ve yeşil fasulye yedim ama karstrdm pilavi sade yemedim.ayrica yaninda bi kase yogurt.aclik 89 1.saat 116 2.saat 97 cikti.yukselmiyo artk yani.ama senin genetik seker oldgndan biraz daha dikkat etmen lazim canim.ilk hafta cok zprluyo
Inşallah büyüyeceği içindir bebegimle ilgili bir durum yoktur bugün sürekli nemlendirdimbuyuyo diyedr herhalde canim birden cikacak demekki.bisey olmaz nemlendr surekli
Tamam canim aliyim da bebek yagi karnini yağlı gibi yapmıyor dimi
Ne bilim canim Ka siniyordu kasidim ama catlarsa da üzülmek ben catlasin diyorum zati ::)))canm benmkinde 3 4 gun once falan kasindi keske kasimasaydm kasdm kasidm basta bsy yoktu 2 gun once bi baktm asagidan catlams keske kasimaym krem surseydm
alıp deneyecem canim yeter ki şu gerginlik gecsinYok nemlıyken surun cekıyo hemen zaten yaglı kalsa bn huyluyum kullanamazdım
Teşekkür ederim canimGeçmiş olsun
Ne bilim canim Ka siniyordu kasidim ama catlarsa da üzülmek ben catlasin diyorum zati ::)))
Başınız sağolsun çok üzüldüm. Benim de kramplarla başım dertteydi doktorum yürüyüş yapacaksın dedi ilaca güvenmemem gerektiğini söyledi o günden itibaren daha fazla hareket etmeye başladım.Nefes nefese kalsam da merdivenleri yürüyerek çıktım.Günaydın kızlar bugün biraz geç uyandık biz. gece hamilelik boyunca ilk defa sol baçağıma kramp girdi eşimi uyandırdım mesaj yaptı geçti bu sefer sabah 8 gibi sağ baçağıma kramp girdi magnezyum düzenli her gün alıyorum aslında ama kramplar neden başladı ki? Bir de idrar yolu enfeksiyonumuz da başladı önceki hamileliğimde de idrar yolu enfeksiyonu yüzünden erken Doğum sonrası bebeğimi kaybetmiştim bu sefer olmasın diye çok uğraştım ama malesef. zaten erken Doğum riskimiz var şimdi de enfeksiyon..,, hayırlısı ile 36. Haftayı görebiliriz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?