2017 Aralık Anneleri

Kızlar
Benim karnım sanki artık büyümüyor
2-3 haftadır aynı sanki
Kızım büyüyordur ama değil mi ?
bende oyle hissediyrm nedense:)) kiyafetten kıyafete de fark ediyo gerci.kimisi buyuk kimisi kucuk gosteriyo.ama iyilerdir yaa allaha emant onlar yazarken bile fokurduyo sanki icim karnimda bisey kayniyoms gibi :))

bende oyle hissediyrm nedense:)) kiyafetten kıyafete de fark ediyo gerci.kimisi buyuk kimisi kucuk gosteriyo.ama iyilerdir yaa allaha emant onlar yazarken bile fokurduyo sanki icim karnimda bisey kayniyoms gibi :))
İyi olsunlar da
Kontrole de 32de gideyim diyordum
3 hafta var dayanabilirsem

Teşekkür ederim. Antibiyotik başladık kızılcık suyu duydum ama antibiyotik ile kullanılır mı ondan emin değilim

en son 30 + 5 de gitmstm canm 41 cm boyu 1650 gr kilosu cikmaristi senin ki nasil

bende 30+4 te gittim boyu 39 cm kilosu 1600 dü canım. kızım olacak benim. senin bebeğinin cinsiyeti ne. sezaryen olursa mı o tarihi verdi. aslında tam 40 haftayı tamamlaması 2 aralık oluyor. bir de hangi şehirdeydin

bende 30+4 te gittim boyu 39 cm kilosu 1600 dü canım. kızım olacak benim. senin bebeğinin cinsiyeti ne. sezaryen olursa mı o tarihi verdi. aslında tam 40 haftayı tamamlaması 2 aralık oluyor. bir de hangi şehirdeydin
yok canm normal dogum ama 28. haftada sancim oldu bagirsak sancisi olarak gttm ntsde sancm ckti erken dogm riskm olustu hast falan yattm ve ciger gelistirici falan yapldk sukur ki bu haftalari gordum... normal dogm ama dr o tarihler arasi dogar dedi bas asagi zaten .. ben nigde sehir canm sekinki neresi bebegm de erken olck nasipse cnm

çok geçmiş olsun canım. bu haftalara kadar gelmişsiniz bundan sonrası da gelir merak etme. benim de problemler oldu. artık hamilelikler de zor anladığım kadarıyla. sağlıkla doğsunlar da.
ben ankara'da yaşıyorum bu arada.

Canım bebek yağını genelde önermiyorlar. Bazılarının içinde petrole rastlanmış. Hindistan cevizi yağı kullan bence. Aksu Vitalin. Watsonstan aldım ben. Koku da yapmıyo. Burdan da bi çok arkadaş bebek yapı kullanımını tavsiye etmiyordu. Onun yerine Hindistan cevizi yağı önerdiler. DAha doğal hem de. Aklında bulunsun.. evde bebek yağım olmasına rağmen kullanmadım ben petrol riskine karşı. Hindistan cevizi yağı da yumuşacık Yapıyo. Kaşınma hissini kaldırıyor resmen
alıp deneyecem canim yeter ki şu gerginlik gecsin

Ankara'da hangi hastanede doğum düşünüyorsun. Memnun musunuz acaba

Canim benim göbekte yoktu sende biranda çıkınca karninda gerginlik falan hissettin mi yada çıkarken bir belirti oldu mu

Evet canım gerginlik oluyor bazen de geçiyor yani sürekli değil başka bişey hissetmedim dışardan hala hiç 7 aylık durmuyorsun diyorlar ama ben kendimi biliyorum

Kızlar bebislerinizın özellikle erkek olanların hareketleri nasıl benim ki canımı yakıo çoğu kez ve sanki hiç uyumuyo. Bu haftalar da böyle mi oluodu yani 32 icndeyim. Hatırlayamıyorum. Kaçıncı haftaya kadar böyle devam eder

Canım bizimki de aynen dediğin gibi. Vurduğunda canım çok yanıyo. Özellikle benim göbeğin tam ortasına vuruyor. Canım gidiyo resmen. Bizim oğluş da gece yatmıyo genelde. Gündüz ara ara uyuyo. Ama gece nerdeyse uyumuyor. Çünkü ne zaman gece uyansam hep hareket halinde.

Evet canım gerginlik oluyor bazen de geçiyor yani sürekli değil başka bişey hissetmedim dışardan hala hiç 7 aylık durmuyorsun diyorlar ama ben kendimi biliyorum
Normal o zaman canim gerginlik bana da aynısını diyorlar hamile gibi değilmişim ama insanin morali bozuluyor bana bebegin zayıf olur diyorlar senin bebeginin gelişimi nasil

Petrol varsa hayatta kullanmam canim çok sağol söylediğin için hindistan yagi aldirayim esime

Ankara'da hangi hastanede doğum düşünüyorsun. Memnun musunuz acaba

ben tobb a gidiyorum şenol kalyoncuya. şenol beyden memnunum. doğum katına gittim bir kaç kez hemşirelerle konuşmak için çok ilgili güler yüzlüler. odaları gezmek istediğimi söyledim ilgilendiler. orada doğum yapan kişilerle konuştum hepsi çok memnundu. yeni doğan yoğum bakımları da mevcut. yatan hasta kısmı, yani doğum yapanların yattığı koridor sessiz sakindi gözlemlediğim.

Normal o zaman canim gerginlik bana da aynısını diyorlar hamile gibi değilmişim ama insanin morali bozuluyor bana bebegin zayıf olur diyorlar senin bebeginin gelişimi nasil

insanlar ne kadar densizler ya. hamile bir insana böyle denir mi.

aynen canim dedgn gbi zor... birde ben bu sene kasim aralik ayini anlamdm bircok kisinn erken dogm riski var yada erken dogdu bebekleri cok garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…