- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
bende oyle hissediyrm nedense:)) kiyafetten kıyafete de fark ediyo gerci.kimisi buyuk kimisi kucuk gosteriyo.ama iyilerdir yaa allaha emant onlar yazarken bile fokurduyo sanki icim karnimda bisey kayniyoms gibi :))Kızlar
Benim karnım sanki artık büyümüyor
2-3 haftadır aynı sanki
Kızım büyüyordur ama değil mi ?
İyi olsunlar dabende oyle hissediyrm nedense:)) kiyafetten kıyafete de fark ediyo gerci.kimisi buyuk kimisi kucuk gosteriyo.ama iyilerdir yaa allaha emant onlar yazarken bile fokurduyo sanki icim karnimda bisey kayniyoms gibi :))
Teşekkür ederim. Antibiyotik başladık kızılcık suyu duydum ama antibiyotik ile kullanılır mı ondan emin değilimBaşınız sağolsun çok üzüldüm. Benim de kramplarla başım edertteydi doktorum yürüyüş yapacaksın dedi ilaca güvenmemem gerektiğini söyledi o günden itibaren daha fazla hareket etmeye başladım.Nefes nefese kalsam da merdivenleri yürüyerek çıktım.
İdrar yolu enfeksiyonunu da kızılcık suyu ile atlattım artık antibiyotik kullanma aşamasına gelmiştim ve kullanmak istemi
yordum.Bir hafta günde bir bardak kızılcık suyu içtim her gün taze olarak yaptım şekersiz içtim.Tahlilde enfeksiyon çıkmadı. Şimdi haftada iki gün içiyorum ve kızılcığın işe yaradığını düşünüyorum.Size de çok geçmiş olsun.
canim senle haftamz ayni dogum tarihin belli oldumu doktr benimkine kasimin 9 ile16 arasi dedi 20 yi bulmz dedi
İyi olsunlar da
Kontrole de 32de gideyim diyordum
3 hafta var dayanabilirsem
benimki de 25 subat canmaa hadi yaa bana 24-25 kasım gibi dedi. sat 24 şubat benim canım, senin ne zaman. bebeğinin boyu kilosu nasıl
en son 30 + 5 de gitmstm canm 41 cm boyu 1650 gr kilosu cikmaristi senin ki nasilaa hadi yaa bana 24-25 kasım gibi dedi. sat 24 şubat benim canım, senin ne zaman. bebeğinin boyu kilosu nasıl
en son 30 + 5 de gitmstm canm 41 cm boyu 1650 gr kilosu cikmaristi senin ki nasil
yok canm normal dogum ama 28. haftada sancim oldu bagirsak sancisi olarak gttm ntsde sancm ckti erken dogm riskm olustu hast falan yattm ve ciger gelistirici falan yapldk sukur ki bu haftalari gordum... normal dogm ama dr o tarihler arasi dogar dedi bas asagi zatenbende 30+4 te gittim boyu 39 cm kilosu 1600 dü canım. kızım olacak benim. senin bebeğinin cinsiyeti ne. sezaryen olursa mı o tarihi verdi. aslında tam 40 haftayı tamamlaması 2 aralık oluyor. bir de hangi şehirdeydin
yok canm normal dogum ama 28. haftada sancim oldu bagirsak sancisi olarak gttm ntsde sancm ckti erken dogm riskm olustu hast falan yattm ve ciger gelistirici falan yapldk sukur ki bu haftalari gordum... normal dogm ama dr o tarihler arasi dogar dedi bas asagi zaten.. ben nigde sehir canm sekinki neresi bebegm de erken olck nasipse cnm
alıp deneyecem canim yeter ki şu gerginlik gecsin
Ankara'da hangi hastanede doğum düşünüyorsun. Memnun musunuz acabaçok geçmiş olsun canım. bu haftalara kadar gelmişsiniz bundan sonrası da gelir merak etme. benim de problemler oldu. artık hamilelikler de zor anladığım kadarıyla. sağlıkla doğsunlar da.
ben ankara'da yaşıyorum bu arada.
Canim benim göbekte yoktu sende biranda çıkınca karninda gerginlik falan hissettin mi yada çıkarken bir belirti oldu mu
Canım bizimki de aynen dediğin gibi. Vurduğunda canım çok yanıyo. Özellikle benim göbeğin tam ortasına vuruyor. Canım gidiyo resmen. Bizim oğluş da gece yatmıyo genelde. Gündüz ara ara uyuyo. Ama gece nerdeyse uyumuyor. Çünkü ne zaman gece uyansam hep hareket halinde.Kızlar bebislerinizın özellikle erkek olanların hareketleri nasıl benim ki canımı yakıo çoğu kez ve sanki hiç uyumuyo. Bu haftalar da böyle mi oluodu yani 32 icndeyim. Hatırlayamıyorum. Kaçıncı haftaya kadar böyle devam eder
Normal o zaman canim gerginlik bana da aynısını diyorlar hamile gibi değilmişim ama insanin morali bozuluyor bana bebegin zayıf olur diyorlar senin bebeginin gelişimi nasilEvet canım gerginlik oluyor bazen de geçiyor yani sürekli değil başka bişey hissetmedim dışardan hala hiç 7 aylık durmuyorsun diyorlar ama ben kendimi biliyorum
Petrol varsa hayatta kullanmam canim çok sağol söylediğin için hindistan yagi aldirayim esimeCanım bebek yağını genelde önermiyorlar. Bazılarının içinde petrole rastlanmış. Hindistan cevizi yağı kullan bence. Aksu Vitalin. Watsonstan aldım ben. Koku da yapmıyo. Burdan da bi çok arkadaş bebek yapı kullanımını tavsiye etmiyordu. Onun yerine Hindistan cevizi yağı önerdiler. DAha doğal hem de. Aklında bulunsun.. evde bebek yağım olmasına rağmen kullanmadım ben petrol riskine karşı. Hindistan cevizi yağı da yumuşacık Yapıyo. Kaşınma hissini kaldırıyor resmen
Ankara'da hangi hastanede doğum düşünüyorsun. Memnun musunuz acaba
Normal o zaman canim gerginlik bana da aynısını diyorlar hamile gibi değilmişim ama insanin morali bozuluyor bana bebegin zayıf olur diyorlar senin bebeginin gelişimi nasil
aynen canim dedgn gbi zor... birde ben bu sene kasim aralik ayini anlamdm bircok kisinn erken dogm riski var yada erken dogdu bebekleri cok garipçok geçmiş olsun canım. bu haftalara kadar gelmişsiniz bundan sonrası da gelir merak etme. benim de problemler oldu. artık hamilelikler de zor anladığım kadarıyla. sağlıkla doğsunlar da.
ben ankara'da yaşıyorum bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?