2017 Aralık Anneleri

insanlar ne kadar densizler ya. hamile bir insana böyle denir mi.
Çok kilo almadığım için karnim az çıktığı için öyle diyorlar sinirimi bozuyor zaten su diyet yüzüne bebegimi besleyemiuor muyum diyorum bi de böyle dedikleri için acaba mi diyorum iyice paronoyaklastim çarşamba günü kontrolum var insallah kilo alıyordur da karnimin çıkmaması sorun değil

nasil zayif olur mus ki bisver yaaaa suanki bebeklermzn gelisimi hemen hemn ayni doktrol bu gelisimde giderse 3000 ile 3500 arasi dogar dedi bosver sallama kimseyi hihi oyle de.... bakalm ysrn benm kontrolm var kac kilo olms melegim
Benim de çarşamba günü insallah kilo alıyordur gelişimi iyidir

ay almaz mı tabii ki alır onun karnının büyümesiyle ilgisi yok ki. senin vücut tipinle ilgili canım. hiç sinirini bozma sen. sen aç da kalsan misal o senin depolarından alıyor vitaminini

kizlar asure ayindayiz ve asurenn bebeklere hem kilo aldirdgni hemde bebeklrn besin acisindan cok yararli oldgnu duydm hemde sut yapyormus dgma hazirlk bol bol sut olur belki

kizlar asure ayindayiz ve asurenn bebeklere hem kilo aldirdgni hemde bebeklrn besin acisindan cok yararli oldgnu duydm hemde sut yapyormus dgma hazirlk bol bol sut olur belki
Ben çok seviyorum asureyi hastasıyım ama sekerden dolayı yiyemiyorum

ay almaz mı tabii ki alır onun karnının büyümesiyle ilgisi yok ki. senin vücut tipinle ilgili canım. hiç sinirini bozma sen. sen aç da kalsan misal o senin depolarından alıyor vitaminini
Inşallah alıyordur canim diyete başladığımdan bu yana decavit kullanıyorum vitamin açısından bebisim sorun yasamasin diye

Inşallah alıyordur canim diyete başladığımdan bu yana decavit kullanıyorum vitamin açısından bebisim sorun yasamasin diye
bi topiktw okumustm bi arkds diyete baslamsti seker sebebiyle doktor kontrolunde kiz sok olms ayni senn gbi kaygilanyordu bebegmi besleyemyrm die oysaki kiz diet surecinde bebegne diger haftalardan daha cok kilo aldirms ... beslenir beslenmz olur mu icin rahat olsun senn depoladgn vitaminleri mineralleri kim somuruyor annesi bebek beslnir sen kendne dikkat et kafana vesvese etme bosna icin rahat olsn

Acaba be yemiş:) bizde de kilo sorunu var az alıyor bakalım pazartesi sonuçlar ne dicek

Inşallah canim insallah hepimiZin bebeklerinin gelişimi de kilosu da çok iyi olur çok sağol R ahatlattin beni

Şeker yok yumurta dışında diğerlerini yiyorum 31 haftalık 1550 gr elimden geldiğince dikkat edicem sonuçlar temiz çıksın inşallah
Inşallah temiz çıkar canim iyi dusun iyi olsun senin p azartesiydi dimi kontrolün yanlış hatırlamıyorsam kordonla mi ilgiliydi sıkıntı

Inşallah temiz çıkar canim iyi dusun iyi olsun senin p azartesiydi dimi kontrolün yanlış hatırlamıyorsam kordonla mi ilgiliydi sıkıntı
canim ben asure yedim.az da olsa korkma az sekerliyse yukseltmiyo.iicnde bugday falan var ya cok yararli.kiz karbonhidrat daha cok yukseltiyo sekeri tatlidan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…