Iyi ya masallah canım kilosu. Son haftalarda daha da hızlanıyr ztnŞeker yok yumurta dışında diğerlerini yiyorum 31 haftalık 1550 gr elimden geldiğince dikkat edicem sonuçlar temiz çıksın inşallah
nie ki canm benm bebegm de birz zayfti sonra hergun yogurt bulgur plavi yedm sabahlari bal ve muz yedim 1 hafta sonra haftasyla esitlenmsti oglumAcaba be yemiş:) bizde de kilo sorunu var az alıyor bakalım pazartesi sonuçlar ne dicek
Acaba be yemiş:) bizde de kilo sorunu var az alıyor bakalım pazartesi sonuçlar ne dicek
nie ki canm benm bebegm de birz zayfti sonra hergun yogurt bulgur plavi yedm sabahlari bal ve muz yedim 1 hafta sonra haftasyla esitlenmsti oglum
canim ben asure yedim.az da olsa korkma az sekerliyse yukseltmiyo.iicnde bugday falan var ya cok yararli.kiz karbonhidrat daha cok yukseltiyo sekeri tatlidan :))
Ücreti çoktur oraninben tobb a gidiyorum şenol kalyoncuya. şenol beyden memnunum. doğum katına gittim bir kaç kez hemşirelerle konuşmak için çok ilgili güler yüzlüler. odaları gezmek istediğimi söyledim ilgilendiler. orada doğum yapan kişilerle konuştum hepsi çok memnundu. yeni doğan yoğum bakımları da mevcut. yatan hasta kısmı, yani doğum yapanların yattığı koridor sessiz sakindi gözlemlediğim.
ben bugdayindan yedim ayiklayarak:)) zaten oyle icinde meyveyi falan sevmiyrm suyundan bide bugdyandan yedim.Canm asure bnde yarm kase yedm cok canm ıstedı dıye ama aslnda yememk gerk cnku ııcndekımkuru ıncır kayısı seker vss hep yasak bnlar benm lstemde ama dayanamadım heryerde asyre duymaktan kafama kazmdınıyıce bımden aldrsn esıme yarısını yedım
Yükseldi mi peki ben korkumdan bi kaşık nohut ve fasulye sinden yedimben bugdayindan yedim ayiklayarak:)) zaten oyle icinde meyveyi falan sevmiyrm suyundan bide bugdyandan yedim.
Geçen ben de aşure yedim hem de bir tabak dolusu sekerim firlayacak diye beklerken tam tersi çok normal çıkmıştı hatta asureden bi yarim saat önce de muz yemiştim ikisi bir araya karışınca 200lere vuru sandım ama siniri bile gecmedi. Ben aşure yapmayı bilmiyorum burda hiç komsun da yok getiren olsa da yesem:)canim ben asure yedim.az da olsa korkma az sekerliyse yukseltmiyo.iicnde bugday falan var ya cok yararli.kiz karbonhidrat daha cok yukseltiyo sekeri tatlidan :))
Ne bilim canim bir kasik sadece gorumcemin asuresinin tadına baktım benden ziyade benim es pimpirikli yedirmiyor diyet konusunda benden daha titiz ama az önce minik oğlum bahsetti ya esmer sekerle yada meyve askeriyle yaptirayim gorumcelerecanim ben asure yedim.az da olsa korkma az sekerliyse yukseltmiyo.iicnde bugday falan var ya cok yararli.kiz karbonhidrat daha cok yukseltiyo sekeri tatlidan :))
Bizde yarma diyoruz kaynanam onun tereyağlı pilavini yapıyor zati buğdayı e kendileri ekip biçiyor remen herşey organik ama seker yüzüne herşeyi yiyip icemiyorumasurenin icindeki bugday varya canm yarma deriz biz onu yogurtla yedign zamab bebek muthis kilo alyoms
CANım aclık degl genlde toklkta sıkntı oluyo sekee ykl esı degl ama smdı dktra gıdıp aclk toklk sekerıne baktrabılrsın bnce ıhmal etme bak cogmzda cıktı seker
Bence iştahını doğum sonrasına sakla cnm allah korusun...aslında çok kolay herşeyi ayrı ayrı pişiriyorsun sonra belli bir sıraya göre karıştırıyorsun.önce su ve buğday sonra şeker nohut fasulye pirinç...mercimek ve börülce ve kuru üzüm en son çünkü karartabiliyor rengini.meyveleri de koyarsın çubuk tarçın..ben karanfili buğdayla kaynatıyorum.süt de koyuyor bazıları içine.en son süslemesi beni benden alıyor kalın bir tabaka süslüyorum ben toz tarçın kavrulmuş susam ceviz fındık fıstık ve olmazsa olmaz narrrr ayyy pek güzel oldu ellerine sağlıkGeçen ben de aşure yedim hem de bir tabak dolusu sekerim firlayacak diye beklerken tam tersi çok normal çıkmıştı hatta asureden bi yarim saat önce de muz yemiştim ikisi bir araya karışınca 200lere vuru sandım ama siniri bile gecmedi. Ben aşure yapmayı bilmiyorum burda hiç komsun da yok getiren olsa da yesem:)
Ücreti çoktur oranin
Bence iştahını doğum sonrasına sakla cnm allah korusun...aslında çok kolay herşeyi ayrı ayrı pişiriyorsun sonra belli bir sıraya göre karıştırıyorsun.önce su ve buğday sonra şeker nohut fasulye pirinç...mercimek ve börülce ve kuru üzüm en son çünkü karartabiliyor rengini.meyveleri de koyarsın çubuk tarçın..ben karanfili buğdayla kaynatıyorum.süt de koyuyor bazıları içine.en son süslemesi beni benden alıyor kalın bir tabaka süslüyorum ben toz tarçın kavrulmuş susam ceviz fındık fıstık ve olmazsa olmaz narrrr ayyy pek güzel oldu ellerine sağlık))
Bence iştahını doğum sonrasına sakla cnm allah korusun...aslında çok kolay herşeyi ayrı ayrı pişiriyorsun sonra belli bir sıraya göre karıştırıyorsun.önce su ve buğday sonra şeker nohut fasulye pirinç...mercimek ve börülce ve kuru üzüm en son çünkü karartabiliyor rengini.meyveleri de koyarsın çubuk tarçın..ben karanfili buğdayla kaynatıyorum.süt de koyuyor bazıları içine.en son süslemesi beni benden alıyor kalın bir tabaka süslüyorum ben toz tarçın kavrulmuş susam ceviz fındık fıstık ve olmazsa olmaz narrrr ayyy pek güzel oldu ellerine sağlık))
bence de tarcina dikkat kizlar kasilmalri arttırıp erken doğuma neden olabiliyormustarçına dikkat şu sürçte. çok kullanma canım
Ben tarçın kullanıyorum cnm bardağımın içine küçük parça şekeri dengeliyor diye okumuştum bi yerde.aşırı kullanımı zararmış.tarçına dikkat şu sürçte. çok kullanma canım
ah canm bebegn beslenr sen kafana takma stres olursan daha az beslenr bebekler bu dogrudan isbatlanms bsy raht olmaya cals inan rahat annelern bebekleri hem daha huzrlu hemde tam.. bence bebegn cok zayf deglms zaten zayf olcksada varsn ole olsn tek saglikli vakitli dogsn daBizde yarma diyoruz kaynanam onun tereyağlı pilavini yapıyor zati buğdayı e kendileri ekip biçiyor remen herşey organik ama seker yüzüne herşeyi yiyip icemiyorum
Ben tarçın kullanıyorum cnm bardağımın içine küçük parça şekeri dengeliyor diye okumuştum bi yerde.aşırı kullanımı zararmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?