2017 Aralık Anneleri

Acaba be yemiş:) bizde de kilo sorunu var az alıyor bakalım pazartesi sonuçlar ne dicek


Bızımkınnde kılosu az gbı ama saglıgında sıkntı olmasnda onemlı olan o..28de 1000 gr demıstı aynı haftada 1400 lerı duydum ben
 
canim ben asure yedim.az da olsa korkma az sekerliyse yukseltmiyo.iicnde bugday falan var ya cok yararli.kiz karbonhidrat daha cok yukseltiyo sekeri tatlidan :))


Canm asure bnde yarm kase yedm cok canm ıstedı dıye ama aslnda yememk gerk cnku ııcndekımkuru ıncır kayısı seker vss hep yasak bnlar benm lstemde ama dayanamadım heryerde asyre duymaktan kafama kazmdınıyıce bımden aldrsn esıme yarısını yedım
 
Ücreti çoktur oranin
 
ben bugdayindan yedim ayiklayarak:)) zaten oyle icinde meyveyi falan sevmiyrm suyundan bide bugdyandan yedim.
 
canim ben asure yedim.az da olsa korkma az sekerliyse yukseltmiyo.iicnde bugday falan var ya cok yararli.kiz karbonhidrat daha cok yukseltiyo sekeri tatlidan :))
Geçen ben de aşure yedim hem de bir tabak dolusu sekerim firlayacak diye beklerken tam tersi çok normal çıkmıştı hatta asureden bi yarim saat önce de muz yemiştim ikisi bir araya karışınca 200lere vuru sandım ama siniri bile gecmedi. Ben aşure yapmayı bilmiyorum burda hiç komsun da yok getiren olsa da yesem:)
 
canim ben asure yedim.az da olsa korkma az sekerliyse yukseltmiyo.iicnde bugday falan var ya cok yararli.kiz karbonhidrat daha cok yukseltiyo sekeri tatlidan :))
Ne bilim canim bir kasik sadece gorumcemin asuresinin tadına baktım benden ziyade benim es pimpirikli yedirmiyor diyet konusunda benden daha titiz ama az önce minik oğlum bahsetti ya esmer sekerle yada meyve askeriyle yaptirayim gorumcelere
 
asurenin icindeki bugday varya canm yarma deriz biz onu yogurtla yedign zamab bebek muthis kilo alyoms
Bizde yarma diyoruz kaynanam onun tereyağlı pilavini yapıyor zati buğdayı e kendileri ekip biçiyor remen herşey organik ama seker yüzüne herşeyi yiyip icemiyorum
 
CANım aclık degl genlde toklkta sıkntı oluyo sekee ykl esı degl ama smdı dktra gıdıp aclk toklk sekerıne baktrabılrsın bnce ıhmal etme bak cogmzda cıktı seker

Ben ne okur olmz diye dünden beri Dikkt ediyrm yediklerime haftaya cuma gidecem o zaman testi yaparım,, tekrar bebeğin ölçümlere bakarz.
inş öle bi sorun çıkmaz çikolatayı çok seviyrm
 
Bence iştahını doğum sonrasına sakla cnm allah korusun...aslında çok kolay herşeyi ayrı ayrı pişiriyorsun sonra belli bir sıraya göre karıştırıyorsun.önce su ve buğday sonra şeker nohut fasulye pirinç...mercimek ve börülce ve kuru üzüm en son çünkü karartabiliyor rengini.meyveleri de koyarsın çubuk tarçın..ben karanfili buğdayla kaynatıyorum.süt de koyuyor bazıları içine.en son süslemesi beni benden alıyor kalın bir tabaka süslüyorum ben toz tarçın kavrulmuş susam ceviz fındık fıstık ve olmazsa olmaz narrrr ayyy pek güzel oldu ellerine sağlık ))
 
Ücreti çoktur oranin

canım normalde nereye gidiyosun. hastaneni mi değiştirmek istiyosun. muayene ücreti 300 lira civarı ama benim özel sigortam vardı 140 ödüyorum, paket de almadım eşimin kurumu doğumun bi kısmını karşılıyor. ama paket fiyatları var onlar uyguna gelebilir. ya da dışardan gittiğin bi doktor varsa doğumu orda olabiliyor değişiyor yani duruma göre fiyatlar.
 

tarçına dikkat şu sürçte. çok kullanma canım
 

şu anlatımınla beni benden aldın bu arada bayılırım aşureye hele ki nar varsa üstünde
 
Bizde yarma diyoruz kaynanam onun tereyağlı pilavini yapıyor zati buğdayı e kendileri ekip biçiyor remen herşey organik ama seker yüzüne herşeyi yiyip icemiyorum
ah canm bebegn beslenr sen kafana takma stres olursan daha az beslenr bebekler bu dogrudan isbatlanms bsy raht olmaya cals inan rahat annelern bebekleri hem daha huzrlu hemde tam.. bence bebegn cok zayf deglms zaten zayf olcksada varsn ole olsn tek saglikli vakitli dogsn da
 
Ben tarçın kullanıyorum cnm bardağımın içine küçük parça şekeri dengeliyor diye okumuştum bi yerde.aşırı kullanımı zararmış.

evet evet az miktarda kullanılabilir. bilmiyorsan diye dedim çok kullanımı zararlı diye
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…