Ben düşük bel ic çamaşırı giyiyprum canim tam oralarda hissediyorum hareketinibikini bölgesinde canım. yani normal bel çamaşır giyince çamaşırın ilk başladığı yer
Ayyy aynı şeyleri hissettim canim hatta 2 gündür süren gerginligim eskiye oranla azaldı s isligim gectievet baya hissettim. eşime de dedim döndü kesin diye. şöyle oldu ilk önce yere parelel durdu karnımda. karnım sağdan soldan şişti biraz. dedim bi tarafta kafası bi tarafta poposu var heralde dönecek. karnım gerildi biraz. akşama doğru karnımın sağ alt tarafına başı geldi, sol üst tarafa ayakları. hıçkırınca sağ alt tarafta hissettim. sol üst taraftan da tekme atıyodu. doktor muaynesinde bebek doğum pozisyonu almış dedi doktorum
evet baya hissettim. eşime de dedim döndü kesin diye. şöyle oldu ilk önce yere parelel durdu karnımda. karnım sağdan soldan şişti biraz. dedim bi tarafta kafası bi tarafta poposu var heralde dönecek. karnım gerildi biraz. akşama doğru karnımın sağ alt tarafına başı geldi, sol üst tarafa ayakları. hıçkırınca sağ alt tarafta hissettim. sol üst taraftan da tekme atıyodu. doktor muaynesinde bebek doğum pozisyonu almış dedi doktorum
karnin bittigi yerden kesiyolar canim netten bak tam tarifte edemedim :)Sezaryen kesigi nerde oluyor canim daha önce gormedim doktora gidince yaz olur mu kuzum
alabilir canim belki de donmustrBelki de bu haftalarda normaldir canımı önce hissettim hareketini allaha şükür ama ilk defa kasiklarima hissettim acaba bebis dogum pozisyonuna mi dondu
eger kasiklarinda bi agirlik hissedwrsen ara ara canm bebis donmus demek ayrica hickirik da kasiginda hissesysan donmus demekBnce anlayamayız gbı ya donp dönmedgnı
emzikle daha rahat oluyms yine de herkes kendi bilir ama bende dogunca vermeyi dusunuyrm.uykudayken falan o da.iki saatte bir en gec emzirmk gerekiyms nette okudgm kadaryla.emziksiz olunca bebek anneyi emzik gibi goruyo yani ac olmasa bile senin memen icin aglayip duruyo.cevremde cok var bu sekilde dert yanan.yine de kimi bebek kabul etmiyo dogsunlarda insallah ozmaan belli olckkizlar kafama bsy takildi ya annem dyor ki 0 3 ay emzik yazik bebege verrmeyz diyor agladikca meme verirsin eme bildigi kadar emsin midesi buysun yazik bebege diyor yani bana oyle yapmslar bende kardesmde tombis bebeklermisiz epey de emmisiz3 veya 6 aydan sonra emzik verirsn diyor doktorlar her 4 saatte 1 emzirjn diyor normalde ama agladikca meme daha mantikli geldi bana sanrm ben emzigi 0 3 degil 3 6 alabrm cnm
hayirlisi bakalm insallah canm bakalm ama ben vermcm emebildgi kadar emsn belkide bana kokuma ihtyci vardr onu emzikle uzaklstrmk istemem belki 3 ay sonra veririm amaemzikle daha rahat oluyms yine de herkes kendi bilir ama bende dogunca vermeyi dusunuyrm.uykudayken falan o da.iki saatte bir en gec emzirmk gerekiyms nette okudgm kadaryla.emziksiz olunca bebek anneyi emzik gibi goruyo yani ac olmasa bile senin memen icin aglayip duruyo.cevremde cok var bu sekilde dert yanan.yine de kimi bebek kabul etmiyo dogsunlarda insallah ozmaan belli olck
Ay maşallh cnm.sevindim yükselmediğine..ben tuzlu pankek :) yaptım yarım yedim yükselmedi..yarında Yulaflı ezmeli bir kurabiye yapmayı düşünüyorun ama korkuyorum yükselmesinden hemen insülin diyor profcuğumsevgili gebelik diyabeti arkaaaslarim:)) tam bugday unundan pogaca denedim.hem guzel oldu hemde cok yukseltmedi.patates kızartması da tattim ustelik ona ragmen siniri asmamism.3 tane yedim pogacadn ustelk.bi kac gun sonra kurabiyede denicem :))
sekeri ve yagi az tut canim o zaman yukselmz.hem yulaf sekeri yukseltmzms nette bakmistm..ben yarin ona da gidicem gitmisken bi daha da gitmiycem yeter ellerimi deldim arada kendim olcerim diyetede devam edermAy maşallh cnm.sevindim yükselmediğine..ben tuzlu pankek :) yaptım yarım yedim yükselmedi..yarında Yulaflı ezmeli bir kurabiye yapmayı düşünüyorun ama korkuyorum yükselmesinden hemen insülin diyor profcuğum
Bende deniz mahsulleri için deneyimimi söyleyeyim şu 10 günlük diyetimde tavada kızardığı halde hamsi istavrit mezgit hepsinide yedim oyle az da değil yarım tava kadar vee hic bi sefer yukseltmedi bu beni çok mutlu ediyo çünkü bebegime faydası var haftada en az 2 kere balik yemeye ozen gosteriyordum diyette de sıkıntı olmadı çok şükürsevgili gebelik diyabeti arkaaaslarim:)) tam bugday unundan pogaca denedim.hem guzel oldu hemde cok yukseltmedi.patates kızartması da tattim ustelik ona ragmen siniri asmamism.3 tane yedim pogacadn ustelk.bi kac gun sonra kurabiyede denicem :))
eger kasiklarinda bi agirlik hissedwrsen ara ara canm bebis donmus demek ayrica hickirik da kasiginda hissesysan donmus demek
sevgili gebelik diyabeti arkaaaslarim:)) tam bugday unundan pogaca denedim.hem guzel oldu hemde cok yukseltmedi.patates kızartması da tattim ustelik ona ragmen siniri asmamism.3 tane yedim pogacadn ustelk.bi kac gun sonra kurabiyede denicem :))
Bende deniz mahsulleri için deneyimimi söyleyeyim şu 10 günlük diyetimde tavada kızardığı halde hamsi istavrit mezgit hepsinide yedim oyle az da değil yarım tava kadar vee hic bi sefer yukseltmedi bu beni çok mutlu ediyo çünkü bebegime faydası var haftada en az 2 kere balik yemeye ozen gosteriyordum diyette de sıkıntı olmadı çok şükür
yok canim kizartma pek yukseltmiyo az yagli olunca bende yiyorm.balik yagi kullaniyrm ben bor gun arayla 1000 lik dr vermistiBende deniz mahsulleri için deneyimimi söyleyeyim şu 10 günlük diyetimde tavada kızardığı halde hamsi istavrit mezgit hepsinide yedim oyle az da değil yarım tava kadar vee hic bi sefer yukseltmedi bu beni çok mutlu ediyo çünkü bebegime faydası var haftada en az 2 kere balik yemeye ozen gosteriyordum diyette de sıkıntı olmadı çok şükür
dondrma serbest bende annem ama bi topcuk.hamileyken diyet cok zorluyo bizde sinrilari zorluyrz napalm :)) konu bogazim olunca cok hamaratimdr:)))Bogazmz durmuyo yanı zorlucaz illaewet bnde dondurma yedm bı kase ve cok sasrdım 109 cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?