2017 Aralık Anneleri

Inşallah temiz çıkar canim iyi dusun iyi olsun senin p azartesiydi dimi kontrolün yanlış hatırlamıyorsam kordonla mi ilgiliydi sıkıntı
Evet yarın sıkıntı varmı ona bakılacak protein kan hepsini yarın götürcez doktora buraya yazarım hayırlı sı olsun artık

Walla bugun sıreklı kasklarmda dolgnluk tuvalete gıdıyorm aureklı ama untmazsam cuma sorayım kontrolm var ama erkn deglmı daha donmesı ıcın
Erken degil gerci benimki 18. Haftadan beri bas aşağı duruyor başta çok korkmuştum erken mi dogacak diye ama doktor problem yok diyo

sevgili gebelik diyabeti arkaaaslarim:)) tam bugday unundan pogaca denedim.hem guzel oldu hemde cok yukseltmedi.patates kızartması da tattim ustelik ona ragmen siniri asmamism.3 tane yedim pogacadn ustelk.bi kac gun sonra kurabiyede denicem :))

aaa yaşasııın tarifini bizimle de paylaş canım çok mayalı poğaça istiyor :)

evet canım hatta 2 saatte bir emzirin diyolar. ben her fırsat bulduğumda emzirmek istiyorum bebeğimi, her istediğinde. sadece acıkmak da değil duygusal gelişimi açısından, kendini güvende hissedebilmesi açısından, hele hele ilk 6 ay tabii ki sadece anne sütü vermek istiyorum. ama ilk bebeğim tecrübesizim. belki bi şekilde lazım olur elimin altında dursun istedim. o sebeple aldım emziği.

aaa yaşasııın tarifini bizimle de paylaş canım çok mayalı poğaça istiyor :)
mayali degildi bu canim kabartma tozuyla.
veriim hemen dereotlu yaptim ayrica
2 yumurta ( birinin aki icine sarisi ustune )
100 gram kati yag
yarim su bardagi sıvıyağ
3 kaşık yogurt
2 cay kasigi tuz
1kabartma tozu
1 bardak misir unu (istege bagli ben koydum )
yaklasik 3 bardak tam bugday unu
yarim demet dogranmis dere otu hamura karistrdm bu arada
arasina da peynir koydum
cokta guzel oldu vallah deneyin dereotuda ayri bi tat vermis

Vizeler kalkmis ABD ye kizlar.
Amerika da dogum yapacak gitti mi ki acaba

yok parmak ucunda olanlari.overlok ipleri oluyo ya uclafni diktikleri yer uzun birakiyo bazi makinlar onlarda parmaklarna dolanabiliyms allah korusun.onlari temizliyolar bende temzlcm
Ben de bakayım çoraplarına hiç aklıma gelmezdi iyi ki söylediniz.Zaten dört tane çorabı var yavrucağın

Evet bizimkiler iyice kış bebişi olacak. Sürekli düşünüyorum hastaneden çıkarırken nasıl giydirsem diye.

Kızlar sabah kontrolüm var büyük ihtimalle şeker yüklemesi yaparlar geç mi oldu acaba ya şeker için yaptırmakta istemiyorum pek aslında

Kızlar sabah kontrolüm var büyük ihtimalle şeker yüklemesi yaparlar geç mi oldu acaba ya şeker için yaptırmakta istemiyorum pek aslında
şekeri en son 28.haftanın sonunda yapıyorlar diye biliyorum. tabii doktorun daha iyi bilir ama, 28. hafta son hafta sanırsam

anladım canım. katı yağ dediğin tereyağ mı margarin mi. onun yerine sıvı yağı arttırsak nasıl olur ki. ellerine sağlık :)
margarin canim.ben az koydum zaten margarini siviyagi arttrdm 1 bardaga yakin koydum .margarin kiyir kiyir olmasni sagliyo kabartma tozu ile olunca.ama sen maya koyacaksn siviyagi arttr margarin az koy yada hic koyma

Ben emzik vermeyi düşünmüyorum.

Ben de bakayım çoraplarına hiç aklıma gelmezdi iyi ki söylediniz.Zaten dört tane çorabı var yavrucağın
patikli altlara tulumlarada bak canim.bizimkinin benden cok corabi var ben aldim annem almis halasi almis her yerimiz bebi corabi oldu koleksyon yapcaz nerdeyse :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…