oyyy canım poğaça istedisevgili gebelik diyabeti arkaaaslarim:)) tam bugday unundan pogaca denedim.hem guzel oldu hemde cok yukseltmedi.patates kızartması da tattim ustelik ona ragmen siniri asmamism.3 tane yedim pogacadn ustelk.bi kac gun sonra kurabiyede denicem :))
vizeler mi kalkms o nerden cikti beya :)) bi an o hanim ablanin geri geldgni sandim:)Vizeler kalkmis ABD ye kizlar.
Amerika da dogum yapacak gitti mi ki acaba
kiyamaam yazdktan sonra pisman oldum ama yazdim artk silsem banlanicam.pogca al ye yarin muhakkak.keske ikram edeblsemoyyy canım poğaça istedi
Hafta sonu oturup hepsine tek tek bakayım.patikli altlara tulumlarada bak canim.bizimkinin benden cok corabi var ben aldim annem almis halasi almis her yerimiz bebi corabi oldu koleksyon yapcaz nerdeyse :))
oyy ben de sana kıyamam yarın alır telafi ederim.kiyamaam yazdktan sonra pisman oldum ama yazdim artk silsem banlanicam.pogca al ye yarin muhakkak.keske ikram edeblsem
Kızlar margarin tüketmenizi hiç önermiyorum. Henüz içeriğinin ne olduğu bile tam açıklanmıyor. Genelde plastik atıkların karışımından oluşturuyorlarmış. Yapmayın bunu ne kendinize ne bebeklerinize. Mümkün mertebe doğal beslenmeye çalışın. Margarin konusunu muhakkak araştırınmargarin canim.ben az koydum zaten margarini siviyagi arttrdm 1 bardaga yakin koydum .margarin kiyir kiyir olmasni sagliyo kabartma tozu ile olunca.ama sen maya koyacaksn siviyagi arttr margarin az koy yada hic koyma
Kızlar margarin tüketmenizi hiç önermiyorum. Henüz içeriğinin ne olduğu bile tam açıklanmıyor. Genelde plastik atıkların karışımından oluşturuyorlarmış. Yapmayın bunu ne kendinize ne bebeklerinize. Mümkün mertebe doğal beslenmeye çalışın. Margarin konusunu muhakkak araştırın
Kızlar sabah kontrolüm var büyük ihtimalle şeker yüklemesi yaparlar geç mi oldu acaba ya şeker için yaptırmakta istemiyorum pek aslında
bi ara tereyag aliydm ama gebe kaldgmdan beri almadm.arkadasm yapiyodu ustelik.onunla bununla ugrasmaktan sira tereyagina gelmedi.herseyin dogali makbuldrKızlar margarin tüketmenizi hiç önermiyorum. Henüz içeriğinin ne olduğu bile tam açıklanmıyor. Genelde plastik atıkların karışımından oluşturuyorlarmış. Yapmayın bunu ne kendinize ne bebeklerinize. Mümkün mertebe doğal beslenmeye çalışın. Margarin konusunu muhakkak araştırın
bi ara tereyag aliydm ama gebe kaldgmdan beri almadm.arkadasm yapiyodu ustelik.onunla bununla ugrasmaktan sira tereyagina gelmedi.herseyin dogali makbuldr
Benim de düşüktü. Doktor iğne verdi. Ben kullanmadım, doğal yollarla takviye etmeyi denedim. Hayvansal gıdalarda bulunuyor B12.Hayırlı günler arkadaşlar. Benim b12 çok düşük çıkıyor. Yediklerime dikkat ediyorum ama bir hafta arayla test yapıldı yine yükselmedi. Referans değerinin epey altındaÇok tehlikeli midir ne yapmalıyım sizce
Kaç tane aldın ki 0-3 aydan canım?0-3 ay aldim canım ben hep. Sanki bi daha alısvers yapamıcakmısim gibi.Annem oyle diyince moralim bozulduBosuna mı aldim diye
Canim ben weewel uzaktan olcen aldim. Satici kulaktan olcen zor olur bebek durmayabilir faln dedi. Bide orda bizimde sak die anlimiza tutp olcunce etkilendik:) umarim dogru sonuclar cikartiyordur. Oncesinde de hic arastrmamistim.deneyip gorcez kullanslimi degilmi.ates olcer ne marka aldiniz yada alacaksnz benm bi o kaldi ya.gecen esim eczaci arkadasna sormus fiyat almis yuksek baya fiyatlar.adamda demis ben 10 liralık atesolcerle buyuttum gerek yok o pahalilar ama ne bilim direk olcenler daha makbul geliyo.o kuucuk ucuzlardn almstm zaten bulundrmak icin evde var
Ben Weewell marka aldım. Klasik olandan. İhtiyaç olursa ya da doktor tavsiye ederse sonra diğerlerine bakarım diye düşündüm. Bir de aynı markanın Nem ölçerini aldım. Oda sıcaklığıno ve nem oranını kontrol etmek için.ates olcer ne marka aldiniz yada alacaksnz benm bi o kaldi ya.gecen esim eczaci arkadasna sormus fiyat almis yuksek baya fiyatlar.adamda demis ben 10 liralık atesolcerle buyuttum gerek yok o pahalilar ama ne bilim direk olcenler daha makbul geliyo.o kuucuk ucuzlardn almstm zaten bulundrmak icin evde var
şekeri en son 28.haftanın sonunda yapıyorlar diye biliyorum. tabii doktorun daha iyi bilir ama, 28. hafta son hafta sanırsam
Benimki 29+.. Hatırlamıyorum 1200 gr doktor normal dediyse normaldir bencede iyiKızlar bugün 28+5 haftalık oldum dr a gittim bebeğim 1215gr olmuş ama sanki bana az gibi geldi siz hatırlıyor musunuz bu haftalarda kaç kiloydu bebekleriniz. Diyet yaptığım için sürekli acaba besleyemiyor muyum diye düşünüyorum zaten. Dr da bisey demedi ama keşke sorsaydım normal mi diye
sevgili gebelik diyabeti arkaaaslarim:)) tam bugday unundan pogaca denedim.hem guzel oldu hemde cok yukseltmedi.patates kızartması da tattim ustelik ona ragmen siniri asmamism.3 tane yedim pogacadn ustelk.bi kac gun
Hastane cıkısı 3 tane. 0-3 ay 6 -7 takım. En son Pancodan 4 takim aldım.0-6 diye gecyr ama 3 aydan farkı yok.Onlari degstrebilirim canim.Pancoda da 0-6, 6-12 diye gdyrmus bedenler.6-12 de buyuk olmaz mı?Kaç tane aldın ki 0-3 aydan canım?
Ben de çoğunluk öyle aldım. Sonra 3-6 , 6-9 ‘a geçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?