2017 Aralık Anneleri

sevgili gebelik diyabeti arkaaaslarim:)) tam bugday unundan pogaca denedim.hem guzel oldu hemde cok yukseltmedi.patates kızartması da tattim ustelik ona ragmen siniri asmamism.3 tane yedim pogacadn ustelk.bi kac gun sonra kurabiyede denicem :))
oyyy canım poğaça istedi

margarin canim.ben az koydum zaten margarini siviyagi arttrdm 1 bardaga yakin koydum .margarin kiyir kiyir olmasni sagliyo kabartma tozu ile olunca.ama sen maya koyacaksn siviyagi arttr margarin az koy yada hic koyma
Kızlar margarin tüketmenizi hiç önermiyorum. Henüz içeriğinin ne olduğu bile tam açıklanmıyor. Genelde plastik atıkların karışımından oluşturuyorlarmış. Yapmayın bunu ne kendinize ne bebeklerinize. Mümkün mertebe doğal beslenmeye çalışın. Margarin konusunu muhakkak araştırın

evet ben eve sokmuyorum margarin

Kızlar sabah kontrolüm var büyük ihtimalle şeker yüklemesi yaparlar geç mi oldu acaba ya şeker için yaptırmakta istemiyorum pek aslında

Seker yklemesı bu haftada olmaz dıye blıyorm ama bnce aclık toklk kanına kesnlkle baktr canım

Emzik bir annenin en buyuk kurtaricisidir benim oglum ne yazikki tutmadi kizimda 2 aydan sonra 3 ay gibi kisa bir sure tuttu emzirdikten sonra uykuya yatirirken muhakkak tutmasi icin elinizden geleni yapin yoksa sizi cok.fena kullaniyorlar cunku bir.sure sonra emmiyorlar yalandan memenizi cekistirip duruyorlar eger emzik tutarlarsa o yalandan emme sirasinda sizde guzelce uyursunuz tabi yinede herkezin kendi bilecegi birsey ama dogdugundan itibaren memesi yaninda bulunsun cunku bazi bebekler siz istesenizde tutmayinca tutmuyor.

Coraplara baktm smdıde pek ıp yoktu bır ıkır kestm yınede

bi ara tereyag aliydm ama gebe kaldgmdan beri almadm.arkadasm yapiyodu ustelik.onunla bununla ugrasmaktan sira tereyagina gelmedi.herseyin dogali makbuldr

Benim de düşüktü. Doktor iğne verdi. Ben kullanmadım, doğal yollarla takviye etmeyi denedim. Hayvansal gıdalarda bulunuyor B12.
Haftada 2 gün kırmızı et, en az 1 gün balık, her gün süt, yumurta, yoğurt, peynir vs. düzenli yemeye çalıştım. 1 ayda 147 den 220 ye çıktı. Yani sınırın üstüne.
En çok Somon’da var. Günlük ihtiyacın 3 katı. Depolanabilen bir vitamin olduğu için gayret edersen düzelir.
Diğer bir çare de iğne/ilaç.

Canim ben weewel uzaktan olcen aldim. Satici kulaktan olcen zor olur bebek durmayabilir faln dedi. Bide orda bizimde sak die anlimiza tutp olcunce etkilendik:) umarim dogru sonuclar cikartiyordur. Oncesinde de hic arastrmamistim.deneyip gorcez kullanslimi degilmi.

Ben Weewell marka aldım. Klasik olandan. İhtiyaç olursa ya da doktor tavsiye ederse sonra diğerlerine bakarım diye düşündüm. Bir de aynı markanın Nem ölçerini aldım. Oda sıcaklığıno ve nem oranını kontrol etmek için.

şekeri en son 28.haftanın sonunda yapıyorlar diye biliyorum. tabii doktorun daha iyi bilir ama, 28. hafta son hafta sanırsam

Eğer öyleyse iş işten geçti neyse vardır herşeyde bi hayır çokta yaptırmak istemiyordum ama dr de beni hiç bilgilendirmedi ki şu zamanda gel diye

Kızlar bugün 28+5 haftalık oldum dr a gittim bebeğim 1215gr olmuş ama sanki bana az gibi geldi siz hatırlıyor musunuz bu haftalarda kaç kiloydu bebekleriniz. Diyet yaptığım için sürekli acaba besleyemiyor muyum diye düşünüyorum zaten. Dr da bisey demedi ama keşke sorsaydım normal mi diye

Benimki 29+.. Hatırlamıyorum 1200 gr doktor normal dediyse normaldir bencede iyi

sevgili gebelik diyabeti arkaaaslarim:)) tam bugday unundan pogaca denedim.hem guzel oldu hemde cok yukseltmedi.patates kızartması da tattim ustelik ona ragmen siniri asmamism.3 tane yedim pogacadn ustelk.bi kac gun
Kaç tane aldın ki 0-3 aydan canım?
Ben de çoğunluk öyle aldım. Sonra 3-6 , 6-9 ‘a geçtim.
Hastane cıkısı 3 tane. 0-3 ay 6 -7 takım. En son Pancodan 4 takim aldım.0-6 diye gecyr ama 3 aydan farkı yok.Onlari degstrebilirim canim.Pancoda da 0-6, 6-12 diye gdyrmus bedenler.6-12 de buyuk olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…