2017 Aralık Anneleri

ciktiya bakın şimdi hangisi dogru benm kafam karisti kizlar.bi yerde 28+5 diger tarafa 30 hafta yaziyo
Canım sadece kafa çapına bakarak yapılan ölçüme göre 30 haftalık ama kafa çapı boy ve kilo ortalamasına göre 29. Haftanın içindesin. Pek fark yok takma kafana

Canım sadece kafa çapına bakarak yapılan ölçüme göre 30 haftalık ama kafa çapı boy ve kilo ortalamasına göre 29. Haftanın içindesin. Pek fark yok takma kafana
yok takmiyrm bastan anlayamadim sadece.saglikli olsunda büyüsün vaktyle alaym kucagima yeter bana :)

Bugun endokrin kontrolum vardı diyete devam insulin simdilik gerek yokmuş 1 ay onra yine gidecem insallah boyle dengede gider eger yukselme olursa 1 ayı bekleme gel dedi o zaman dusuk doz insuline vaslamak gerekecek dedi

arkadaslar gecen saglik ocagina gittim hemsirem soluna yat dedi internettede baktim solunuza.yatin vucudunuzun kan akisi en iyi boyle duzene girer yaziyor ama kesinlikle soluma yattigimda uyuyamiyorum bir daraliyorum sormayin gitsin cok kafama takmiyordum ama hemsire oyle.diyince deneyeyim dedim ama uyuyamiyorum ne yapacagim ben yaaa

en basindan beri sola yatiyrm.soluma feld indi resmen.cok agriyo sol kolum sol kalcam.sanki oyuyolar kemiklermi.ama bebi icin mecburen yatyrm.arada bes dakkalgna saga donuyrm.bazen uyandgmda duz uyaniyrm ama olsun o kadr.tv falan izlerken uzaniysn soluna yatmaya calis.uyurken de zorlsanda olmuyosa yapck bisey yok canim

Nane yağıyla eşiniz masaj yapsın çok işe yarıyor.

nane yağını ben de çok kullanıyorum ama hamilelikte kullanımı hakkında tam bilgim olmadığı için arkadaşa öneremedim. bazen çok başım tutunca çok az sürüyorum şakaklara. çok azı bile çok keskin oluyor. canım senin bilgin var mı hamilelikte kullanımı serbest mi bu tip yağların?

Benim 25+2de 1003 gr di canim. Şimdi 29. Haftaya kadar çok az almış gibi gekdi. Yani sorun kilosunun az olması degil de almadı gereken kilodan daha az almış olması

Önceden fazla aldıgı ıcın smdı az gelms sana o zaman ama bnce taklma az degl su an haftasına gore

merhaba araba kullanmaya devam ediyor musunuz? Ben biraz zorlanmaya başladım.
ben kullanıyorum doktorum 34e kadar izin verdi. çok uzun sürmemeye çalışıyorum markete falan gidiyorum. direksiyonu çevirirken artık göbeğime sürtmeye başladı. bundan sonra çok sürmem ama. tedirgin oluyorum çünkü ani fren yapmak zorunda kalırım diye. trafikte de insanlar yeterince anlayışsız zaten.

Kuzum kaynanam ben pirinç yemiyorum diye hergün yapiyo yemeklerin yanına tereyagli bulgur pilavı 10 kasik kadar yiyorum ekmek yemiuorum ama kilo almiyor sanki alsaydi gobegim buyumezmiydi
canım göbeği küçücük çıkan ama normal kiloda bebek doğuran çok hamile var. o büyüyodur merak etme

Türk kahvesı bas agrısına ıyımı gelıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…