Tamam canim aktarlarda vardır herhalde ben de kış cayi var ama o da hamilelikte içilmez içinde bir sürü bitki varSallama değil. Komşum vermişti bana kendi bahçesinden. Sen de lokman hekimden temin edebilirsin. Her zaman doğal olan iyidir
Süt ürünleri tüketiyor musun canım?Kuzum kaynanam ben pirinç yemiyorum diye hergün yapiyo yemeklerin yanına tereyagli bulgur pilavı 10 kasik kadar yiyorum ekmek yemiuorum ama kilo almiyor sanki alsaydi gobegim buyumezmiydi
Aynen canım. Karışım çaylar bizim için riskliTamam canim aktarlarda vardır herhalde ben de kış cayi var ama o da hamilelikte içilmez içinde bir sürü bitki var
senin ic karnin genistr ondan canim.bugun bi kadin girdi nst ye kucucuk karni ama haftasi benden buyuk dusun yani.bebegn kilosuyla alakasi yok karnin buyuklugunun bence takilma onaKuzum kaynanam ben pirinç yemiyorum diye hergün yapiyo yemeklerin yanına tereyagli bulgur pilavı 10 kasik kadar yiyorum ekmek yemiuorum ama kilo almiyor sanki alsaydi gobegim buyumezmiydi
Canım benim de karnım küçük ama hiç kafama takmıyorum. Oğlumun gelişimi, kilosu normal çok şükür. Hamileliğim boyunca da 5 kilo aldım. Büyük karın ya da çok kilo almak bebeğin sağlıklı olmasını göstermiyor ki.Bu annenin yapısıyla ilgili. Doktorunuz gelişimi normal diyorsa bence siz de kafanıza takmayın.Kuzum kaynanam ben pirinç yemiyorum diye hergün yapiyo yemeklerin yanına tereyagli bulgur pilavı 10 kasik kadar yiyorum ekmek yemiuorum ama kilo almiyor sanki alsaydi gobegim buyumezmiydi
Yogurt ayran peynir canim benim diyetim de sut yok maalesef kiSüt ürünleri tüketiyor musun canım?
insallah canim benim çarşamba günü BI gelseydi sanki doğuma girecekmisim gibi heyecanlıyım nstye girdin mi canimsenin ic karnin genistr ondan canim.bugun bi kadin girdi nst ye kucucuk karni ama haftasi benden buyuk dusun yani.bebegn kilosuyla alakasi yok karnin buyuklugunun bence takilma ona
iyive canim.aman saglikli olsunda.bence sati yanlis girdiler benm ondan oyle cunku geride dedi gec dollenme var dedi.bi daha gidiste sorcam artkcanm ben dogum tarihimde 1 gun geri mesela adet tarihim degil. yani orda bebegj 30 haftaula uyumlu demek iyi bsy bebeginn gelisimi bir kac gun onde
Biray önce gittiğimde herşeyi normaldi ama bir ay oldu gitmwyeli ne durumdayız bilmiyorum canim insallah iyidirCanım benim de karnım küçük ama hiç kafama takmıyorum. Oğlumun gelişimi, kilosu normal çok şükür. Hamileliğim boyunca da 5 kilo aldım. Büyük karın ya da çok kilo almak bebeğin sağlıklı olmasını göstermiyor ki.Bu annenin yapısıyla ilgili. Doktorunuz gelişimi normal diyorsa bence siz de kafanıza takmayın.
yok sokmadi.rahimin agizini falan olctu acilma var mi bakti usg den vi sorun gormedi herhalde ondna sokmadi.32 den sonra basliyilarms yainsallah canim benim çarşamba günü BI gelseydi sanki doğuma girecekmisim gibi heyecanlıyım nstye girdin mi canim
anladim canim serviks uzunluğu nasilmis bir ay sonraya mi çağırdı yine kuzumyok sokmadi.rahimin agizini falan olctu acilma var mi bakti usg den vi sorun gormedi herhalde ondna sokmadi.32 den sonra basliyilarms ya
hic demedi su hafta gel diye.bende sormadim yine 15 20 gun sonra giderm zaten.ondan sonra iki haftada bire duser artk.hep erken gittgm icin kadinda taroh vermiyo artk :)anladim canim serviks uzunluğu nasilmis bir ay sonraya mi çağırdı yine kuzum
3.6 dedi.ben dedim kasilmalarm oluyo falan diye onlara ragmen bi acilma genisleme yok dedi.onlar normal artk dedi olur arada dedi.magnezyum bide kalsiyum verdi kullan dedi.anladim canim serviks uzunluğu nasilmis bir ay sonraya mi çağırdı yine kuzum
Alttan mi bakti kuzum açılmaya yoksa karindan görünüyor mi acilma3.6 dedi.ben dedim kasilmalarm oluyo falan diye onlara ragmen bi acilma genisleme yok dedi.onlar normal artk dedi olur arada dedi.magnezyum bide kalsiyum verdi kullan dedi.
::)))) biZde de eşim öyle doktor sorun olmazsa bir ya sonra görüşelim diyo esimde 15 gün sonra başlıyor hadi gidelim demeye ben sabrediyorum ama artık bir ay çok uzun geliyorhic demedi su hafta gel diye.bende sormadim yine 15 20 gun sonra giderm zaten.ondan sonra iki haftada bire duser artk.hep erken gittgm icin kadinda taroh vermiyo artk :)
yok karnimdan bakti.gorunuyoms herhalde gosteridi burası rahim agzi falan diye olctu hic bisey yok dedi 3.6cm mis.suyuna bakti kordona bakti kan akisina falan cok sukur hersey iyi ciktiAlttan mi bakti kuzum açılmaya yoksa karindan görünüyor mi acilma
bir ay bana da uzun geliyo canim.en gec 20 gunde bir iyi.bi aksilk olmazsa kasimda giderm bi daha iste::)))) biZde de eşim öyle doktor sorun olmazsa bir ya sonra görüşelim diyo esimde 15 gün sonra başlıyor hadi gidelim demeye ben sabrediyorum ama artık bir ay çok uzun geliyor
Inşallah hep böyle gider canim sorunsuz bir şekilde tamamlarsin bende erken dogum riski var ya alttan bakmak isterse doktor ben baktiramam dayok karnimdan bakti.gorunuyoms herhalde gosteridi burası rahim agzi falan diye olctu hic bisey yok dedi 3.6cm mis.suyuna bakti kordona bakti kan akisina falan cok sukur hersey iyi cikti
Ins canim her goren aa karnin asagida diye diye erken dogum panigi olustu bende...ama benim bastan beri hep gibegim asagidaydi zaten ustune bu agrilar da eklenince panik yaptim....rabbim hepimize hayirli zamaninda dogumlar nasip etsinBenim de bel, kasık ağrılarım oluyor ara ara. Kabızlık ve alt karın ağrısı da yaşıyorum. Hatta göğüs kafesimin bile ağrıdığını hissediyorum bazen. 28. Haftadan sonra oldu benimkiler. Artık 3. Trimester belirtileri yaşıyoruz bence. Kafaya takmak yerine mutlu olmalıyız bence. Yaşasın hamileyiz
Kız mıydı seninki canımIns canim her goren aa karnin asagida diye diye erken dogum panigi olustu bende...ama benim bastan beri hep gibegim asagidaydi zaten ustune bu agrilar da eklenince panik yaptim....rabbim hepimize hayirli zamaninda dogumlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?