- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
ben 4 tane penye tarzi yelek aldim boy boy 3 tane de triko aldim hazir ormelerden.abarttim mi bilmiyrm ama begendikelrimi aldim :))Yelek daha iyi canım.Sağolsun annem örmüş iki tane gece emzirirken, yataktan kalktığında giydirmek iyi olur.
merhaba araba kullanmaya devam ediyor musunuz? Ben biraz zorlanmaya başladım.günaydın kızlar... Güzel bir hafta geçirelim inşallah
Evde nane yagi yok ama zeytinyağı yada kantoron yağıyla yapsa faydasi olur mu kiNane yağıyla eşiniz masaj yapsın çok işe yarıyor.
Kundağınız nasıldı? Piyasada çok çeşit var fermuarlı yandan bantlı... Kafam karıştı, fermuarlı rahat edebilir mi boynu acır mı tahriş olur mu sizce?Günaydın arkadaşlar..naçizane fikirlerini söylemek istiyorum..ateş ölçer için ben temassız almıştım bir müddet sonra bozuldu en garanti şu cıvalı olanlar digital almıştım bebekken çok yüksek olduğunu hissettiğinde makattan ölçüyordum sık olmamak şartıyla..en doğru sonuç veren bölgedir bilginize ama kol altından da ölçebilirsiniz değer farkı var sadece makattan ölçümde 38 hafif ateş oluyor diye okumuştum netten bakılabilir.yün örme yelek yeni doğduğunda tam ısıtıyo tabi evin ısısı da önemli..ben örme ceket bile kullandım bazı günler..zaten kundakla sarıp tutuyorsun bebiyi..bi de küçük ince bir yastık yapın derim üstüne yatırıp tutmak çok kolay çocuğun kolunu bacağını acıtırmıyım derdi olmuyor hem de ısıtıyor sırtını..
Canim ozele gitmeye basladin dimi keşke sorsaydin 30 hafta neyin nesi diye belki hemsire usg ye 18 yerine 8 falan mi yaziresim attim canim bak istersen anlayamadm ben.diyorm yanlis mi girdi tarihleri.ama direk usg ciktisindan aldi.
ben sordum dr a 3 4 gun gec dollenmemiz vardo geriden geliyodk diye.o da dedi hala var 3 4 gun geride dedi gec dollenmeyle alakalı.onun icin bisey yapamazsn hani yeme icmeyle gelisimylr alakali degil dedi.ama 30.haftada cikti benim kafa gitti.hic bakmadm da kagida ordayken
bakmadim ki kagida hic heycandan canim ya.ama simdi eski ciktilara baktim onlardada oylr anladgm kadaryla o 28+5 kilosunun haftasini gosteriyo.30 da bebegin haftasni gosteriyo yani geriden degil bu sefer onden gidiyo.ben bole anladim.Canim ozele gitmeye basladin dimi keşke sorsaydin 30 hafta neyin nesi diye belki hemsire usg ye 18 yerine 8 falan mi yazi
Tamam canim icecem ihlamur sallamami iciyorsun yoksa kendisini mi aliyorsunIhlamur soğuk algınlığına da birebir canım. Ben 2 3 gündür her gün bir fincan tüketiyorum, tirahatlatoyor. Hamilelikte nadir serbest olan bitkilerden. Bir de gevşetici yatıştırıcı etkisi var. Buyüzden baş ağrına iyi gelecektir. Denemeye dener. Faydalarına internetten göz atabilirsin. İnşallah şifa olur.
Kilosuna göre 28+5ciktiya bakın şimdi hangisi dogru benm kafam karisti kizlar.bi yerde 28+5 diger tarafa 30 hafta yaziyo
canım sat gore 30 haftalıksin bebek ölçümüne gore 28+5 sin demek benim anladığım 9 gün geriden geliyor demek ama zaten artı eksi bir hafta oynaması normal 2 veya 3 gün geriden geliyor bebek buda sorun teşkil etmez benceciktiya bakın şimdi hangisi dogru benm kafam karisti kizlar.bi yerde 28+5 diger tarafa 30 hafta yaziyo
cok sagol canim.dogru anlamisim demekki yeni farkettm bendeKilosuna göre 28+5
Sat’a göre 30+0
Tahmini doğum da bugün 30+0 olduğun baz alınarak hesaplanmış. 18 Aralık’ta 40 hafta oluyorsun
Daha alır bebiş benim doktorum her zaman kiloların yanıltıcı olduğunu söyler.mrb kizlar bizde gittik bugun dr a32+2 hafta bebegim 44 cm kilosu 1922 kilosu haftasina gore 1 gun geride boyu ise 1 hafta ileride moralim bozuldu cunku 2000 gr gorelim die cok ugrasmstk gunde 30 gr alms melegim haftaya tekrar kontrolm var artk haftada bir olckms
Kuzum geç dollenmeeyo takma kafaya benim öyleydi sata göre 1 hafta gerideydi bir ay önce gittiğimde sat tarihinde uyumlu oldu şimdi nasil bilmiyorum insallah haftasiyla uyumludur gelişimin önde olması çok iyi bence ki sende platin var doğumunu one celebilirler önde olması senin için avantaj demek ki diyet bebise kilo aldırıyor insallah benim kızda aliyordurbakmadim ki kagida hic heycandan canim ya.ama simdi eski ciktilara baktim onlardada oylr anladgm kadaryla o 28+5 kilosunun haftasini gosteriyo.30 da bebegin haftasni gosteriyo yani geriden degil bu sefer onden gidiyo.ben bole anladim.
amaan saglikli olsunda gec dollenmemz var gelisimimz iyi cok şükür.hayirlisyla bide kucagimiza alalm saglikla buyutelim insallah yeter
3 4 gun gec dollenmemiz var demisti zaten dr.o ara kapanmiyo simdilkte o da sorun degil.e o zaman benm sati yanlis girdi cunku benm sata gore 23 aralikti tahmini dogum tarihim o yuzden 30 cikiyorcanım sat gore 30 haftalıksin bebek ölçümüne gore 28+5 sin demek benim anladığım 9 gün geriden geliyor demek ama zaten artı eksi bir hafta oynaması normal 2 veya 3 gün geriden geliyor bebek buda sorun teşkil etmez bence
Nane yağı al canım eczaneden,aktardan diğerlerinin faydası olmaz.Evde nane yagi yok ama zeytinyağı yada kantoron yağıyla yapsa faydasi olur mu ki
Canim alır kilo merak etme son haftalarda çok hızlı kilo aliyorlarmisDaha alır bebiş benim doktorum her zaman kiloların yanıltıcı olduğunu söyler.
ben bulgur cok yedim ondanda almis olablr.bu aralar azalttim hatta.normalde haftada en az iki kez yiyodm.bugunde yapaym hattaKuzum geç dollenmeeyo takma kafaya benim öyleydi sata göre 1 hafta gerideydi bir ay önce gittiğimde sat tarihinde uyumlu oldu şimdi nasil bilmiyorum insallah haftasiyla uyumludur gelişimin önde olması çok iyi bence ki sende platin var doğumunu one celebilirler önde olması senin için avantaj demek ki diyet bebise kilo aldırıyor insallah benim kızda aliyordur
tamam canim esim akşam işten gelirken alsın bana yürümek yasak kadar dayanayim nariNane yağı al canım eczaneden,aktardan diğerlerinin faydası olmaz.
Kuzum kaynanam ben pirinç yemiyorum diye hergün yapiyo yemeklerin yanına tereyagli bulgur pilavı 10 kasik kadar yiyorum ekmek yemiuorum ama kilo almiyor sanki alsaydi gobegim buyumezmiydiben bulgur cok yedim ondanda almis olablr.bu aralar azalttim hatta.normalde haftada en az iki kez yiyodm.bugunde yapaym hatta
canm ben dogum tarihimde 1 gun geri mesela adet tarihim degil. yani orda bebegj 30 haftaula uyumlu demek iyi bsy bebeginn gelisimi bir kac gun onderesim attim canim bak istersen anlayamadm ben.diyorm yanlis mi girdi tarihleri.ama direk usg ciktisindan aldi.
ben sordum dr a 3 4 gun gec dollenmemiz vardo geriden geliyodk diye.o da dedi hala var 3 4 gun geride dedi gec dollenmeyle alakalı.onun icin bisey yapamazsn hani yeme icmeyle gelisimylr alakali degil dedi.ama 30.haftada cikti benim kafa gitti.hic bakmadm da kagida ordayken
Sallama değil. Komşum vermişti bana kendi bahçesinden. Sen de lokman hekimden temin edebilirsin. Her zaman doğal olan iyidirTamam canim icecem ihlamur sallamami iciyorsun yoksa kendisini mi aliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?