2017 Aralık Anneleri

Yelek daha iyi canım.Sağolsun annem örmüş iki tane gece emzirirken, yataktan kalktığında giydirmek iyi olur.
ben 4 tane penye tarzi yelek aldim boy boy 3 tane de triko aldim hazir ormelerden.abarttim mi bilmiyrm ama begendikelrimi aldim :))

Kundağınız nasıldı? Piyasada çok çeşit var fermuarlı yandan bantlı... Kafam karıştı, fermuarlı rahat edebilir mi boynu acır mı tahriş olur mu sizce?

Canim ozele gitmeye basladin dimi keşke sorsaydin 30 hafta neyin nesi diye belki hemsire usg ye 18 yerine 8 falan mi yazi

Canim ozele gitmeye basladin dimi keşke sorsaydin 30 hafta neyin nesi diye belki hemsire usg ye 18 yerine 8 falan mi yazi
bakmadim ki kagida hic heycandan canim ya.ama simdi eski ciktilara baktim onlardada oylr anladgm kadaryla o 28+5 kilosunun haftasini gosteriyo.30 da bebegin haftasni gosteriyo yani geriden degil bu sefer onden gidiyo.ben bole anladim.
amaan saglikli olsunda gec dollenmemz var gelisimimz iyi cok şükür.hayirlisyla bide kucagimiza alalm saglikla buyutelim insallah yeter

Tamam canim icecem ihlamur sallamami iciyorsun yoksa kendisini mi aliyorsun

ciktiya bakın şimdi hangisi dogru benm kafam karisti kizlar.bi yerde 28+5 diger tarafa 30 hafta yaziyo
canım sat gore 30 haftalıksin bebek ölçümüne gore 28+5 sin demek benim anladığım 9 gün geriden geliyor demek ama zaten artı eksi bir hafta oynaması normal 2 veya 3 gün geriden geliyor bebek buda sorun teşkil etmez bence

Kilosuna göre 28+5
Sat’a göre 30+0
Tahmini doğum da bugün 30+0 olduğun baz alınarak hesaplanmış. 18 Aralık’ta 40 hafta oluyorsun
cok sagol canim.dogru anlamisim demekki yeni farkettm bende
e ozaman aralik girince olcak sezeryan boyle devam ederse :)

Daha alır bebiş benim doktorum her zaman kiloların yanıltıcı olduğunu söyler.

Kuzum geç dollenmeeyo takma kafaya benim öyleydi sata göre 1 hafta gerideydi bir ay önce gittiğimde sat tarihinde uyumlu oldu şimdi nasil bilmiyorum insallah haftasiyla uyumludur gelişimin önde olması çok iyi bence ki sende platin var doğumunu one celebilirler önde olması senin için avantaj demek ki diyet bebise kilo aldırıyor insallah benim kızda aliyordur

3 4 gun gec dollenmemiz var demisti zaten dr.o ara kapanmiyo simdilkte o da sorun degil.e o zaman benm sati yanlis girdi cunku benm sata gore 23 aralikti tahmini dogum tarihim o yuzden 30 cikiyor

ben bulgur cok yedim ondanda almis olablr.bu aralar azalttim hatta.normalde haftada en az iki kez yiyodm.bugunde yapaym hatta

ben bulgur cok yedim ondanda almis olablr.bu aralar azalttim hatta.normalde haftada en az iki kez yiyodm.bugunde yapaym hatta
Kuzum kaynanam ben pirinç yemiyorum diye hergün yapiyo yemeklerin yanına tereyagli bulgur pilavı 10 kasik kadar yiyorum ekmek yemiuorum ama kilo almiyor sanki alsaydi gobegim buyumezmiydi

canm ben dogum tarihimde 1 gun geri mesela adet tarihim degil. yani orda bebegj 30 haftaula uyumlu demek iyi bsy bebeginn gelisimi bir kac gun onde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…