- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Günaydın arkadaşlar..naçizane fikirlerini söylemek istiyorum..ateş ölçer için ben temassız almıştım bir müddet sonra bozuldu en garanti şu cıvalı olanlar digital almıştım bebekken çok yüksek olduğunu hissettiğinde makattan ölçüyordum sık olmamak şartıyla..en doğru sonuç veren bölgedir bilginize ama kol altından da ölçebilirsiniz değer farkı var sadece makattan ölçümde 38 hafif ateş oluyor diye okumuştum netten bakılabilir.yün örme yelek yeni doğduğunda tam ısıtıyo tabi evin ısısı da önemli..ben örme ceket bile kullandım bazı günler..zaten kundakla sarıp tutuyorsun bebiyi..bi de küçük ince bir yastık yapın derim üstüne yatırıp tutmak çok kolay çocuğun kolunu bacağını acıtırmıyım derdi olmuyor hem de ısıtıyor sırtını..
karnın aşağıda yukarıda olması karın kaslarınla alakalı canım. üst karın kasların alt karın kaslarına göre daha gelişmişse daha sıkıysa karnının alt kısmı daha çok şişebilirmiş öyle okumuştum. bu insanları hiç anlayamıyorum nerede nasıl konuşacaklarını hiç bilmiyolar gerçekten. bir hamileye görünüşüyle ilgili, karnıyla ilgili, bebeğinin kilosu boyuyla ilgili dan dun laflar söylenmez. doğduktan sonra da sütünü sorarlar, gazını sorarlar, niye ağlıyo bu çocuk diye sorarlar. çok sinirleniyorumIns canim her goren aa karnin asagida diye diye erken dogum panigi olustu bende...ama benim bastan beri hep gibegim asagidaydi zaten ustune bu agrilar da eklenince panik yaptim....rabbim hepimize hayirli zamaninda dogumlar nasip etsin
geldim kizceler sagolun guzel haberlerle geldik :)) makat durustryz donmemisz.o asagida hissettgm ayagiyms oraya uzatiyms ayagini.bi ayakta kafamizda nasıl duruyosa:)) balet olcak benm oglum:)) cok esnek.1335 gram olmusz tahminen.ama dogum tarihi 18 aralik cikti 30 haftalik yaizuo ama gramin yaninda age yani yas bolumnde 28+5 yaziyo ben anlamaidm nasol oluyo.en son iki uc gun gec dollenmemz vardı halada ayniyms ama o 30 nerden cikti anlamadm
Bence yeter ben 2 hastane çıkışı aldım. 4 yarım kollu atlet, 4 önden çıtçıtlı tulum, 4 tane de alt pijama aldım. Bunlar 0-3 ay arası.3-6 ay arası 5 tulum aldım.
Türk kahvesı bas agrısına ıyımı gelıyormuş
ben 4 tane penye tarzi yelek aldim boy boy 3 tane de triko aldim hazir ormelerden.abarttim mi bilmiyrm ama begendikelrimi aldim :))
ben yaptırmıştım canımKızlar Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptıran var mı ?
Canım benim de karnım küçük ama hiç kafama takmıyorum. Oğlumun gelişimi, kilosu normal çok şükür. Hamileliğim boyunca da 5 kilo aldım. Büyük karın ya da çok kilo almak bebeğin sağlıklı olmasını göstermiyor ki.Bu annenin yapısıyla ilgili. Doktorunuz gelişimi normal diyorsa bence siz de kafanıza takmayın.
Ihlamur soğuk algınlığına da birebir canım. Ben 2 3 gündür her gün bir fincan tüketiyorum, tirahatlatoyor. Hamilelikte nadir serbest olan bitkilerden. Bir de gevşetici yatıştırıcı etkisi var. Buyüzden baş ağrına iyi gelecektir. Denemeye dener. Faydalarına internetten göz atabilirsin. İnşallah şifa olur.
Canim rahim agzi ve aciklugi nasil olctu alttan el ile mi...yoksa normal karindan ultrason mu
Hamilelik için 1 yıl beklenenden mi yoksa beklemeden direk karşılayandan mı canım?ben yaptırmıştım canım
Burdaki bir arkadaşın diyet listesinde de görmüştüm Ihlamuru. İnternette de araştırmıştım.canım ıhlamur benim de evde var. doktoruna sordun mu kesin serbest mi hamilelikte. ben bu tür şeyleri yerken içerken tereddüt ediyorum biraz:) içsem mi ben de
Insallah canim çarşamba günü gidecem kontrole insallah büyümüştürcanım göbeği küçücük çıkan ama normal kiloda bebek doğuran çok hamile var. o büyüyodur merak etme
Canim şöyle için rahat etsin bence enfeksiyondur sen cumaya kadar bolca su icInsallahh cumaya kontrolm varr bakalım ınsalalh hersey yolndadr bıde yeslmsı akıntıyı solucem bu sefer ıcım rahat etsın
Canim şöyle için rahat etsin bence enfeksiyondur sen cumaya kadar bolca su icInsallahh cumaya kontrolm varr bakalım ınsalalh hersey yolndadr bıde yeslmsı akıntıyı solucem bu sefer ıcım rahat etsın
Kizlar külotlu çorabı önermiyorlarmisAYnen helek zıbın corap battanıye sapka kulotlu cırap kıs olcagı ıcın buda onemlı bnları untmayalım
Evet öyle yaptık; aile hekimim ısrarla kullanam gerektiğini söyledi..ilacı değiştirdi..kabız mı kansızlık mı kansızlık daha önemli bir sorun sanırım...teşekkür ederim yorumunuz içinCanim dogumda kansiz olmaman cok onemli simdi icinde onemli farkli bi ilac dene doktorunla konus mutlaka doguma kadar kullan tecrubeyle sabit dogumun ve sonrasinda da rahat edersin bebegimize bakmamiz icin kendimizin de saglikli olmasi lazim
Hamilelik için 1 yıl beklenenden mi yoksa beklemeden direk karşılayandan mı canım?
Ben de devam ediyorum; cumartesi kontrolüm var bi sorayım bakalım doktora ne diyecek...ben kullanıyorum doktorum 34e kadar izin verdi. çok uzun sürmemeye çalışıyorum markete falan gidiyorum. direksiyonu çevirirken artık göbeğime sürtmeye başladı. bundan sonra çok sürmem ama. tedirgin oluyorum çünkü ani fren yapmak zorunda kalırım diye. trafikte de insanlar yeterince anlayışsız zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?