2017 Aralık Anneleri

Yastgn ustunemı yatcak cnm nasıl anlamadım

Ins canim her goren aa karnin asagida diye diye erken dogum panigi olustu bende...ama benim bastan beri hep gibegim asagidaydi zaten ustune bu agrilar da eklenince panik yaptim....rabbim hepimize hayirli zamaninda dogumlar nasip etsin
karnın aşağıda yukarıda olması karın kaslarınla alakalı canım. üst karın kasların alt karın kaslarına göre daha gelişmişse daha sıkıysa karnının alt kısmı daha çok şişebilirmiş öyle okumuştum. bu insanları hiç anlayamıyorum nerede nasıl konuşacaklarını hiç bilmiyolar gerçekten. bir hamileye görünüşüyle ilgili, karnıyla ilgili, bebeğinin kilosu boyuyla ilgili dan dun laflar söylenmez. doğduktan sonra da sütünü sorarlar, gazını sorarlar, niye ağlıyo bu çocuk diye sorarlar. çok sinirleniyorum

Uc bes gn bı hafta ılerden veya gerıden bıle cıkıyo cnm bn hc taklmıuorm buna alstm artık

Bence yeter ben 2 hastane çıkışı aldım. 4 yarım kollu atlet, 4 önden çıtçıtlı tulum, 4 tane de alt pijama aldım. Bunlar 0-3 ay arası.3-6 ay arası 5 tulum aldım.

Bnce zıbınlar daha fzla olmalı gbı sankı gnde ıkı yc kere degstrcez belkı batacak falan bn dıs takmdan ck zıbın gerktgnı dşnuyorm bubyuzden

Türk kahvesı bas agrısına ıyımı gelıyormuş

bu benim kendi vücudumda gözlemlediğim birşey. migren hastasıyım. önceden her gün türk kahvesi ya da filitre kahve içerdim. hamilelikte birden kesince vücudun alıştığı düzen bozuldu diye düşündüm. sonuçta kafein. ağrı kesicilerde de kafein var. başım ağrırken içtiğimde iyi geldiğini gözlemledim. doktorum da çok aşırı içmemek kaydıyla içebilirsin diyince 4. aydan sonra başım ağrıdığında ara ara içmeye başladım canım.

ben 4 tane penye tarzi yelek aldim boy boy 3 tane de triko aldim hazir ormelerden.abarttim mi bilmiyrm ama begendikelrimi aldim :))

Bnce brmal cest cest gydrrsın bnmde uc penye var bıkacta örgu orulur yeter ınsallah.. yykudan kalknca falan hemen gelek gececek sırta terlı falan olr yelek kullanslı olr

Amann hangı bırıne takacaz kafayı.. kımı goren baya buyumus masallah dıyo bıde magazaya gırıyorm kız bebek dogdumu dogacakmı dıye soruyo farktmıyo bıle hamıle olsgumu anlayamadım gıttı

canım ıhlamur benim de evde var. doktoruna sordun mu kesin serbest mi hamilelikte. ben bu tür şeyleri yerken içerken tereddüt ediyorum biraz:) içsem mi ben de

canım ıhlamur benim de evde var. doktoruna sordun mu kesin serbest mi hamilelikte. ben bu tür şeyleri yerken içerken tereddüt ediyorum biraz:) içsem mi ben de
Burdaki bir arkadaşın diyet listesinde de görmüştüm Ihlamuru. İnternette de araştırmıştım.
Antiseptik olanlara dikkat etmek lazım doz olarak: Tarçın, Zencefil, Zerdeçal vs. sınırlı doz

Canim dogumda kansiz olmaman cok onemli simdi icinde onemli farkli bi ilac dene doktorunla konus mutlaka doguma kadar kullan tecrubeyle sabit dogumun ve sonrasinda da rahat edersin bebegimize bakmamiz icin kendimizin de saglikli olmasi lazim
Evet öyle yaptık; aile hekimim ısrarla kullanam gerektiğini söyledi..ilacı değiştirdi..kabız mı kansızlık mı kansızlık daha önemli bir sorun sanırım...teşekkür ederim yorumunuz için

Hamilelik için 1 yıl beklenenden mi yoksa beklemeden direk karşılayandan mı canım?

canım benim önceden de vardı. hamilelik düşünmüyodum o zaman o yüzden gebelik teminatı yoktu. o varken hamile kaldım bi kaç ay sonra bitti. tekrar yaptırdım ama hamileyken yaptırdığımda gebelik teminatı eklenmiyodu yine aynı şekilde yaptırdım. ama şu an ki sağlık sigortamın tobb la anlaşması varmış tesadüfen öğrendim o yüzden yüzde 50 indirimle gidiyorum

Ben de devam ediyorum; cumartesi kontrolüm var bi sorayım bakalım doktora ne diyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…