Bende icemiyorum artuk ama mecburen içmek zorundayız günde 3 litre syArtık havalar soguduya fazla ıcemıyorm ama ıcmek lazm ewet zorlada olsa
Kasım annelerinde tecrübeli anneler konuşuyordu yenidoganlarin kan dolaşımını yavasla tiyormus canimNednkı cok sıkmaz zaten kan dolasımı ıcınse eger
Ben sabaha karşı sağıma dönmüştümen basindan beri sola yatiyrm.soluma feld indi resmen.cok agriyo sol kolum sol kalcam.sanki oyuyolar kemiklermi.ama bebi icin mecburen yatyrm.arada bes dakkalgna saga donuyrm.bazen uyandgmda duz uyaniyrm ama olsun o kadr.tv falan izlerken uzaniysn soluna yatmaya calis.uyurken de zorlsanda olmuyosa yapck bisey yok canim
Ben de kullanıyorumben kullanıyorum doktorum 34e kadar izin verdi. çok uzun sürmemeye çalışıyorum markete falan gidiyorum. direksiyonu çevirirken artık göbeğime sürtmeye başladı. bundan sonra çok sürmem ama. tedirgin oluyorum çünkü ani fren yapmak zorunda kalırım diye. trafikte de insanlar yeterince anlayışsız zaten.
Magnezyum hangisi verdi canım?3.6 dedi.ben dedim kasilmalarm oluyo falan diye onlara ragmen bi acilma genisleme yok dedi.onlar normal artk dedi olur arada dedi.magnezyum bide kalsiyum verdi kullan dedi.
koltuklar cok agirtiyo insanin kemiklerni ya.yatarken bacaginin arasina yastik koy belinede koy donmen zor olur bu sefer yuz ustu donemezsn canimBen sabaha karşı sağıma dönmüştüm
Biraz fazla dönmüşüm
Uyandığımda karnımda pikenin izi bile çıkmıştı.
Hareketlerini takip ettim bir sorun yok şükür
Az daha dönsem yüzüstü olacakmış.
Acaba koltukta mı yatmaya başlasam
Sırtımı dayayıp.
Yine döner miyim ki?
manogram mi neydi adi ondan verdi.cok kotu tadi ama zorla ictimMagnezyum hangisi verdi canım?
magnorm galiba canımmanogram mi neydi adi ondan verdi.cok kotu tadi ama zorla ictim
İlk 2-3 ay kullanma dediler bana arkadaşlarımsezeryan olacak kizceler.ameliyattan sonra korse kullanmayi dusunuyo musunuz.
evet ondam canim tok iciliyo suda eriyenlerdn.portakal gibi bisey ama bi tuhafmagnorm galiba canım
Bana da eşim almıştı ama içmedim hiç
Sandoz tablet gibi galiba suya atıyorsun
Aç tok farkediyor mu canım
Ben de deneyeyim bugün
gidince dr a sorcan bi dahakine ona gorede alcam.benmde arkadsm kullanms cok memnun.dr da al kullan derse kullanrmİlk 2-3 ay kullanma dediler bana arkadaşlarım
Önve şişliğin aşağı doğru kendi insin dediler
Tabi ne kadar doğru bir bilgi bilmiyorum
Aslını öğrenip kullanmak lazım
Ben kullanmayı düşünüyorum
Ihlamur ve kuşburnu içebiliriz hamilelik boyunca doktoruma sordum içim rahat etsin diye o da izin verdi.Özellikle havalar soğuduğu için kuşburnunu şiddetle tavsiye etticanım ıhlamur benim de evde var. doktoruna sordun mu kesin serbest mi hamilelikte. ben bu tür şeyleri yerken içerken tereddüt ediyorum biraz:) içsem mi ben de
Geçmiş olsun.Kızlar ben kendi dr uma gittim çok şükür herşey yolunda ama kardeşim fe benimle geldi sağolsun doktora kendi hastalığı hakkında dünya soru sorduğu için ne rahim ağzını ne plesentay i sormak aklıma gelmedi. Dün gece balıktan zehirlenmisim acile gittik sabaha kadar serumlar iğneler anca kendime geldim bugün de kendi doktoruma gidince rahatladım çok şükür
Kasım annelerinde tecrübeli anneler konuşuyordu yenidoganlarin kan dolaşımını yavasla tiyormus canim
Ben sabaha karşı sağıma dönmüştüm
Biraz fazla dönmüşüm
Uyandığımda karnımda pikenin izi bile çıkmıştı.
Hareketlerini takip ettim bir sorun yok şükür
Az daha dönsem yüzüstü olacakmış.
Acaba koltukta mı yatmaya başlasam
Sırtımı dayayıp.
Yine döner miyim ki?
sezeryan olacak kizceler.ameliyattan sonra korse kullanmayi dusunuyo musunuz.
anladım canım sağolIhlamur ve kuşburnu içebiliriz hamilelik boyunca doktoruma sordum içim rahat etsin diye o da izin verdi.Özellikle havalar soğuduğu için kuşburnunu şiddetle tavsiye etti
Kapıyı açma. Ben öyle yapıyordum bunaltanlara. Gerçi o zaman da telden arayıp neredesin diyorlardı :)Çat kapı geliyor gelince de git diyemiyorsun ben zaten sürekli yattığım için zaten onun evine gitmem mümkün değil. Bir kere annem açık açık söyledi bana bu şekilde şeyler anlatma diye ama ne yaparsın. Anlayış fukarası diyorum o kadar
Ben çok zorlanıyorum egilmek saga sola bakma hareketlerim çok kısıtlandı kemer zaten takılmıyor, sanırım artık kullanamayızmerhaba araba kullanmaya devam ediyor musunuz? Ben biraz zorlanmaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?